Långritt!!

Jobbat två stängningar och haft fullt upp resten av min ledig lediga tid, DET förklarar min dåliga uppdatering!

Idag slutade jag däremot redan klockan 16.00 så då bar det av ut mot Västergård och det hade blivit dax för vår efterlängtade långritt. Hästarna var helt galna innan och sprang som aldrig förr så det här båda ju gott  :S
Vi red iväg genom sommarstogeområden, husvagnsekipage och skogsdungar för att så småningom återigen kora kustvägen för att utforska vägarna.. helt plötsligt hamnade vi på en fantastisk väg som gick raka vägen ner till vårt älskade WASTAD! Vägar vi inte sett på 5 år gav vi oss in på och de hade vuxit igen ganska rejält men oj vilka minnen som dök upp. När började närma oss galoppbacken hörde vi plötsligt något som lät oroväckande likt en älg. Vi red dock vidare men när vi hörde det upprepade gånger vände vi på klacken och red så fort som möjligt hem igen.. Nu i efterhand inser vi att det nog var viltsvin men jag vet inte vad som är värst. ett ilsket vildsvin eller en ilsken älg!? Pest eller kolera skulle jag säga!
Väl hemma var både vi och hästarna ganska trötta då vi faktiskt varit ute i hela tre timmar och ingen hade väl riktigt kondition för det, hehe.. Men både vi och hästarna hade roligt och det är ju huvudsaken :) Och jag inser mer och mer för varje ritt att oj, vad jag längtar till mitt liv med häst börjar =) Men var sak har sin tid....

Nu ska jag snart sova då jag stämplar in på Ica Maxi 07.55 imorgon.. sov gott alla glada och tyvärr från nog inlägget om Universiaden skjutas upp ännu mer.. sorry Becca!

Hemsk morgon!!

Usch vad min dag började dåligt och det hela började med att klockan 07.28 ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde jobba, de fick ett stort NEJ och jag vände mig om för att somna om men nähä, då har vår granne bestämt sig för att börja klippa häcken med någon elektrisk maskin som lät som en hel traktor så det blev ingen mer sömn för mig, suck suck suck!

Dock blev det mysfrukost med familjen och sen skulle jag bara logga in en snabb sväng på msn för att kolla min mail och då skriver Viccan att Becca ska simma sin första start i VM typ 5 minuter senare. Det var bara att slå på tv:n och sen satt man här och var nervös i ca 1 minut för att till slut kunna andas ut och vara glad över Beccas nya personbästa på 100 m bröstsim, grattis grattis =) Får bli att man kilar upp på Lena & Magnus hotellrum på lördag för att se henne simma 50 m också, får säkert med mig Marcus också så då ska vi sitta och hejja!!

Har sedan under dan hunnit med både ett gymbesök, ett besök på banken, lunch med föräldrarna och shopping på Flygstaden. Sen däckade jag verkligen i soffan innan Bea messade och frågade om vi skulle mötas i stallet vid halv sju. Ojojoj tänkte jag och kunde inte se mig själv på hästryggen men en timme senare satt vi till häst igen och vi hade en toppenrunda idag också!! Idag träffade bara på trevliga och hjälpsamma turister som gav oss vägbeskrivningar och glada tillrop när vi red förbi. Tyskarna vinkade hysteriskt från sina bilar, de tycker väl det är exotiskt med hästarna eller nått, haha.. På torsdag blir det långritt med fika....... om det inte regnar för mycket vill säga :S

Har lovat Becca att skriva ett inlägg om Universiaden också, jag lovade ju det i ett tidigare inlägg.. ska försöka samla ihop den där tiden i ett inlägg någon gång under morgondagen hade jag tänkt, vi får se hur det går ;)




"De slimmade galoppörerna"

Vilken underbar kväll jag har haft idag och vilka minnen som dyker upp när man umgås tre timmar med gamla ridlägerkompisar. Planen var att rida ut en runda med Bea & Elin som är nere från Stockholm på läger nu dvs vi skulle ta det lugnt och traska runt vägarna kring gården. Hm, hur kul kan det vara på en skala? Nä, vi gav oss ut på äventyr, korsade kustvägen och sen var vi ute på äventyr bland åkrarna och skogsdungarna. Lite mycket tråkig asfaltsväg ett tag men sen plötsligt uppenbarade sig världens bästa galoppväg rakt in i skogen.. Red runt i skogen som galna ponnyryttare och hästarna hade nog minst lika roligt som vi. Dock fick vi rida samma väg tillbaka men då tog jag & Pricken täten i galoppen och det var längesen jag hade så roligt som under den galoppen, haha.. Gasen i botten och håret fladdrande i vinden, underbar frihetskänsla att fara fram mellan åkrarna, inte se en levande människa (förutom Bea & Elin då, hehe:P) så långt ögat kan nå och bara lita på hästen till 110% - underbart är det enda jag kan säga!!
Sista biten hem kom Elin på idén att vi skulle korta stiglädrerna och leka jockey. För er som har en liten hum om hästsport är alltså jockeys dom som rider galopptävlingar och står upp över hästen i extrem korta läder. Benböj och vadpress släng er i väggen, det här är tusen gånger bättre!! Jag skulle vilja se hela volleybollaget i galoppträning, fatta vilka benmuskler vi skulle ha då, överlägset starkast i elitserien!! Dock tyckte min fot det var jobbigt att stå i korta läder men jag tror det gynnade den att stretcha ut lite och sen få jobba en del, det var ett tag sen nu. När vi var påväg hem började några sommargäster spela hög partymusik så i säkert 10 minuter red vi till musik, inte varje dag det händer, det tackar vi turisterna för!
Vi skall iaf ut på nya äventyr i morgonkväll och sen även på torsdagkväll. Imorgon blir det en lugn tur (om vi nu lyckas hålla det, hehe) för att utforska nya potentiella vägar och sen på torsdag gör vi oss redo för långtur, mys mys mys =) Ni som tycker att ni känner mig bra skulle se mig i stallet, där jag känner mig riktigt hemma och är i vissa avseenden som en annan person för en sak är säker iaf, jag mår som bäst när jag sitter till häst :D

Nu är jag dock så trött så ögonen går i kors så nu ska jag kasta mig i sängen och sova läääääänge (lr så länge jag kan sova iaf:P) imorgon för jag är LEDIG, sug på den du!



Sådär stod vi tills vi fick mjölksyra i benen, vad får man allt ifrån!?

After Beach

Idag var det en kanondag på Ica Maxi. Började halv nio och det är inte många människor som handlar så tidigt en lördagmorgon så när klockan var nio fattade jag beslutet att gå ut på golvet och plocka varor. Så jag gick där och plockade, hjälpte till i självscanningen och plötsligt var klockan 13.00 och jag hade bara två timmar kvar på mitt arbetspass, wiiieeee!
Efter mitt arbetspass tog jag den gröna faran ut till Tylösand och roade mig med att titta på turister innan Wallén och gänget dök upp lagom till after beachen började. Jag som bott i Halmstadtrakten typ hela mitt liv har aldrig varit på after beachen förr, har nog lite svårt för Tylösand och allt vad det innebär egentligen,.. Men idag hade jag trevligt sällskap i form av Maria och Åsa så det var trevligt värre, alldeles för sällan man hinner träffa dessa fina stockholmsflickor!

Imorgon jobbar jag mitt sista arbetspass innan min "långledighet", vilket innebär att jag är ledig i två dygn, från kl 15 imorgon till kl 16 på tisdag.. woohooo!! Dock skall det hinnas med en massa saker på dom där dagarna och jag ska skriva post-it lappar för nu börjar det bli mycket att ha i huvudet alltså.. Men jag ska även vila upp mig lite och ladda batterierna, för det behövs!



Här har mina after beachpolare på Linda & Fredriks bröllopsfest förra våren, underbara människor!
(Lånade bilden av vår gemensamma vän Lena)

God morgon världen!

Trött är bara förnamnet på vad jag känner mig för tillfället.. men man klarar mer än vad man tror så det är bara bita ihop och jobba på, är ett grymt gäng som jobbar idag om jag minns rätt så vi ska nog ha skoj =)

Det där med After Beach i Tylösand i eftermiddag lockar inte överdrivet mycket just nu då det är mörka moln på himlen och tröttheten lär ju inte bli bättre efter jobbet direkt. Hoppas på att bli lite taggad under dagen och om det nu inte skulle hända så får det väl bli en eftermiddag/kväll i soffan, inte helt fel det heller ;)




Grillat!

Dagens arbetspass gick kalas! Dock hade jag skoskav vilket var mindre rutinerat av en van maxiarbetare som valde obekväma skor, inte bra.. får bli ändring på det inför morgondagen för då blir det ett längre pass vilket innebär att man MÅSTE få komma ut på golvet ibland och plocka varor och då vill man ha bra skor :)
När man sen kliver innanför dörren här hemma och är lagom trött i huvudet efter jobbet så står bordet färdigdukat och våra grannar är där på grillmiddag. Det är bara att sätta sig ner och hugga in på all god grillmat som det bjöds på.. det finns helt klart fördelar med att bo hemma, haha!

Imorgon jobbar jag 7½ timme men slutar redan klockan 15 så då skall det hittas på nått kul där på em/kvällen. Det blir till att träffa Maria och gänget, förmodligen ute i Tylösand om vädret tillåter. Dock blir det en nykter tillställning för min del för jobbet kallar redan kl 8 på söndag men vi ska nog ha skoj ändå!

Måste bara avsluta med en bild på "Team -87" från Slovenien. Jag och min vän Aida bakom galler, hihi. Lånar den av Lena!


Sovmorgon :)

Äntligen fredag är ett känt uttryck men den här veckan spelar det ingen roll för fredag är som måndag och lördag är som onsdag, dvs de innehåller arbetspass på Ica Maxi. Men känslan av att det faktiskt är helg snart får en att må bra och vetskapen om att det snart är dags för en ny vecka mår man alltid bra av, iaf när veckan bjuder på så mycket skoj som nästa vecka gör =)

Igår avverkades 6 timmar på Maxi och eftersom de innehöll ett studiebesök gick tiden snabbare än vanligt. Ni som inte tagit er till Maxi Högskolan för ett studiebesök tycker jag skall ta er i kragen och pallra er dit, det finns mycket intressant att se haha.. Ni som redan har varit där, och som fått en guldstjärna i protokollet för det är hjärtligt välkomna tillbaka! Slutade kl 20 igår och fram till tolv satt jag i en fantastiskt skön soffa (betydligt bekvämare än jobbstolarna i kassan!!!), åt kladdkaka, skrattade och umgicks med en god vän - tack för den kvällen!
Jag skulle tagit en tur till gymet i morse men blev övertalad att stanna hemma och ta sovmorgon istället. Vaknade vid halv åtta först (är nog inprogramerad på den tiden) men det var ruskigt skönt att vända sig om och sova i 2½ timme till. Dock drömmer man så mycket konstigt där på morgonkvisten, men det var roliga drömmar iaf, haha.. Nu har klockan nästan hunnit bli tolv och jag funderar på om jag ska göra något vettigt innan klockan blir halv två och jag måste köra in till jobbet, hm... just nu lutar det åt att ta en kopp te och krypa ner under filten i soffan tsm med min bok. Inte fy ska det heller!

Förresten, idag kommer fröken Wallén ner till Halmstad för vad jag har förstått en weekend i vår fina kuststad. Dock kan man nästan garantera henne en regnig helg med tillhörande storminslag men, men vi gillar den svenska sommaren!! Skall försöka hinna med en dejt med Maria mellan jobbpassen för att prata minnen och framtid, alltid lika mysigt :)



Sötnosar!!

Reeeeeeeeeeeeeeegn

Regn, regn, regn... börjar bli trött på att inleda alla inlägg med detta konstaterande!
Men jag är inte bitter så jag drar iväg till Falkenberg för lite samkväm (skulle ju användas så mycket som möjligt, eller hur var det nu M!? :D) tsm med malin, min barndomsvän som slagit på stort och skaffat hur, gått och förlovat sig och ska nu gifta sig nästa sommar. Det känns helt enkelt som att vi har lite att ta igen sen sist, haha..
Klockan 14.00 stämplar jag in på Ica Maxi å sen väntar sex timmar av leenden och glada kommentarer till kunderna. Dock är jag ovanligt pepp inför dagens jobb, vad har hänt? :S



Ge mig sol, värme och härliga dagar vid havet..... NU!

Glömde ju berätta den stooora nyheten :D:D

Glömde ju skriva att jag förmodligen har löst mitt partyproblem på beach-sm och det var en tråkigt jobbitd mellan 17-22.05 på lördagkvällen: Inte kul tyckte jag!
Så idag hade jag samlat mod och gick in till min kassaledare och sa att eftersom den tiden inte fanns med i mitt första schema har jag redan bokat upp mig den helgen och kan inte jobba, hur löser vi det? Jag hade ställt in mig på en fight men L säger bara "Jaha, jag förstår... men då skriver jag en lapp här om att du inte kan jobba den lördagen". Å sen var det inte mer med det, hyffsat chockad jag var eller!! Dock behöver jag nog dubbelkolla det där 70 ggr om jag känner mitt jobb rätt, men det började ju iaf bra :D
Detta betyder att det mycket väl kan bli en tokhärlig helg med underbara människor... åå vad jag längtar!!!



Så här glad blir man när man inser att man nog är ledig på beach-SM!!!!!

Jobb och skogspromenad

Ett nytt pass på Maxi är över och det är tur att vissa av mina arbetskamrater är så underbara för det gör verkligen dagarna mycket lättare =) Det är som bäst när jag och Vanja sitter i kassa 9 & 10 och kan ringa varandra när kunderna inte dyker upp, lite social tid måste också få ingå i arbetspasset! Dock kände jag mig hyffsat sliten efter 7½ timme i kassan så när jag ändå var på Eurostop passade jag på att köpa med mig en kaffe vilket gjorde mig lite mer till mitt forna jag.. Men det som var det bästa var mitt besult om ta den gröna faran ner till de ödsliga skogarna i Plönninge och gå en promenad med Fliza. Att bara storsa runt i skogen är både läskigt och avkopplande men lite rädd är man allt. Om det skulle hända något är man ganska körd då det är ruskigt ensligt där nere, men det är just ensligheten som jag njuter av efter en dag på jobbet!

Kvällen erbjuder inte många överraskningar skulle jag tro då mor och far är inne i stan och äter middag med goda vänner. Jag skall laga mig en bit mat och sen är det jag, hundarna och chipsen som skall umgås ikväll. En del av mig vill hitta på något men en del orkar inte ta tag i det så därför slutar nog kvällen som sagt framför tvn, och det kanske gynnar mig i slutändan :)

Nähä gott folk, om man skulle steka sig lite potatis & lövbiff och värma upp bea.såsen!?


Skaune

Min lediga dag har tillbringats nere i skåne som planerat och det var en trevlig dag på alla tänkbara sätt :) Jag & Lena fick vår kvalitetstid som gör att man får massa ny energi och orkar med allt jobb och annat som är tråkigt. Vi bestämde också att sommaren fortsätter ända in i september och vi kommer inte börja säga att det är höst förrän i oktober, något jag gillar, hihi.. Efter att ha kramat om Lena väntade nästa stopp som var ett besök hos Minnis häst och jag gillar verkligen stämningen i ett stall. På sommaren är det ju ännu bättre när hästarna går på bete och bara är feta och allmät nöjda med sin livssituation. Det var en väldigt stilig häst de hade och vi blev snabbt kompisar. Hoppas på många mysiga skogsturer tillsammans med Z, Minni och någon av de andra hästarna där ute :)
Idag när jag körde in i Ängelholm var det första gången som jag verkligen kunde tänka att här skall jag faktiskt bo till hösten. Känslan var riktigt härlig och det måste ju vara ett gott tecken =) 

Dock har de fyra timmarna sen jag kom hem mest tillbringats i soffan eller framför datorn då jag är helt slut. Känns som jag håller på att bli sjuk men det har jag verkligen inte tid med så jag hoppas att min trötthet, huvudvärk och illamående enbart beror på att jag sov några timmar för lite i natt.. När jag var vaken där på småtimmarna så fick jag upp ögonen för en ny låt tack vare M som tipsade mig om en fantastiskt fin låt som heter "Som jag hade dig förut" , tack för det! Bjuder på låttexten och vissa av textraderna berör verkligen på ett sätt som är svårt att förklara....


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger dakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig men det är inte så lätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut




En vacker solnedgång i Polen

1:a dagen avklarad!

Första jobbdagen är avklarad och det gick galant! Det tog väl ca 10 minuter så var man inne i gamla mönster igen och snart kommer jag kunna rabbla PLU-koder som ett rinnande vatten. Känns precis som vanligt på Ica Maxi, dvs ofta som ett organiserat kaos med kunder som irrar omkring och personal som gör sitt bästa för att behålla lugnet, haha.. Något som dock gjorde mig riktigt arg var när jag fick höra att man från och med förra veckan inte längre får byta pass med andra. Det har tydligen varit massa strul med det i sommar så nu får vi stackare som inte ens jobbat i sommar även lida för det här, man blir såååå trött!! Mina planer kring tourfinalen kraschade ganska rejält då det känns sådär att jobba till 21.30 på lördan och sen börja 10.30 på söndan, hur ska man klämma in en fest där!? Dock ska jag försöka smöra lite för kassaledarna och få bort beach-sm lördagen för den var faktiskt inte inplanerad i mitt första schema så jag ska dra en vit lögn och säga att jag ska spela lr nått sånt!!

Imorgon skall jag åka söderut igen, den här gången för att tillrbinga 3 timmar med min andra hälft: LENA :) Blir förmodligen en låång fika på Espresso House med massa skitsnack och mys. Kanske även blir en vända till Minnis häst på eftermiddagen om hon är hemma vill säga.. Annars har jag en ledig eftermiddag och den borde utnyttjas till max då det inte finns så många av den varan. Så är det någon som har tråkigt och vill umgås imorgon eftermiddag är det bara att ringa mig!

Jag borde snart gå och lägga mig, tänkte ta en 20 minuter på spikmattan också för kroppen slits ganska bra av stelt kassaarbete.. Men först en kopp te och lite godis kanske, mums :)



Snygg är hon också min bästaste, bästaste vän!

Regn och valpar!

Idag öser verkligen regnet ner utanför fönsterna och det är svårt att förstå att det är den 20:e juli idag,. eller nja, egentligen är det väl så här de svenska sommrarna brukar se ut, men ändå lika svårt att förstå det varje år, haha.. Jag hade planer på både en lång promenad i skogen och en tur ut till Steninge kyrka för att titta till Jannes grav men ingen av de båda utflykterna gör sig bra i regn.. tyvärr! Istället har jag ägnat förmiddagen åt att städa i min garderob vilket verkligen behövdes. Jag kunde säkert ha slängt dubbelt så mycket men jag är dålig på att slänga kläder som fortfarande är hela och passar, hm, något jag ska bli bättre på!

Igår hade vi en otroligt mysig eftermiddag nere hos Gun-Britt på den skånska landsbygden. Gun-Britt är den uppfödaren som vi har köpt 4 av våra hundar ifrån och hon har alltid varit med i hundgänget så hon är en god vän till vår familj. Nu är det ju så att hon har en ny valpkull efter samma mamma som Malla men med en otroligt vacker utländsk hane. Mamma har ju bestämt sig för att köpa en tikvalp och igår var vi där och tittade på de söta små liven. Valpar kan vara något av det mysigaste som finns. De tultar omrking där på gräsmattan för att plötsligt bara krascha i knät på en. Man skall aldrig åka och titta på valpar om man inte ska köpa valp för då kommer man garanterat på andra tanka r, haha.. Om tre veckor får vi iallafall hem vår lilla sötnos å jag längtar dit :)


*

Ikväll är det lite saknad över hela min sinnesstämning och jag gillar inte sådana kvällar!
Det är mycket som kan saknas just ikväll och jag vill inte sakna allt det där....
.... jag vill ha det här hos mig - NU!

Ledigheten är snart över :S

Nu är snart min sista lediga helg över och ångesten över att börja jobba kommer sakta men säkert smygande. Imorgon klockan 15.00 drar det hela igång och sen har jag väl i princip 3 lediga dagar TOTALT på tre veckor men, men, pengar är ju alltid bra att ha så det är bara att koppla på trevligheten som man måste ha som kassör och sen köra på!

Sista helgen har då tillbringats dels på en uteservering med ett bekant ansikte från Universiaden och även på Sannarps IP där det fanns tre bekanta ansikten från Universiaden. Vår allas "Längdhopps-Hans" slutade trea idag, inte fy skam tyckte jag men det var tydligen för kort för att han skulle vara nöjd.. men jag gladdes åt hans tredjeplats iaf :)

Snart ska vi bege oss ner till skåne för att titta på valpar då min mor nog har bestämt sig för en ny liten valpis i början av augusti. Detta leder ju till många namndiskussioner och de som är hetast just nu är Astrid eller Inez, vad tycker ni? Skall iaf bli väldigt mysigt att gosa med söta 5 veckors valpar hela eftermiddagen, det är sånt som gör att man mår bra =)

I övrigt saknar jag mitt landslagsgäng!!! 
  

Ett avslutat kaptiel...

Igår packades det sista ur lägenheten i Edsberg och jag låste dörren för sista gången. Jag är ju en nostalgisk människa och jag måste erkänna att en bit av mig tyckte faktiskt att det var lite sorgligt. Jag har ändå bott i Edsberg i tre år och det har hänt mycket under åren.. Jag har gjort ett oändligt antal träningar nere i sporthallen, druckit otroligt många koppar te tillsammans med goda vänner, tagit  många långa promenader längs med viken och trivts riktigt bra på en plats som jag hade börjat kalla mitt hem. Jag kommer att sakna Edsberg och den charmen som finns där men man måste gå vidare och jag är säker på att det som väntar och som också kommer innehålla träningar, tedrickande, goda vänner och långa promenader kommer att bli minst lika bra om inte bättre :) 
Samtidigt som ett kaptiel av ens liv avslutas så påbörjas ett nytt och om ca 4 veckor kommer mitt nya kaptiel att starta och jag kommer göra det nere i Ängelholm tillsammans med stjärnorna som bor där. Jag tror inte riktigt att jag förstått det ännu, men för första gången på 6 år är jag inte särskligt stressad över att halva sommaren har gått för jag kommer även i höst ha nära till allt det fina som finns här hemma. 
Men nu skall jag ta vara på mina fyra (kanske fem!?) sista sommarveckor och njuta till fullo av sol, bad, goda drinkar och skratt tillsammans med fina vänner. För på sommaren skall man verkligen ta vara på tiden tillsammans och njuta av allt som sommaren för med sig, något jag VERKLIGEN skall göra den här sommaren!!  
(Jag hoppas att Lena & Marcus är stolta över min sista mening, jag kanske blir godkänd i min sommarkurs trots allt :P)



En person som kommer att vara saknad i höst!

Var ska man börja?

Det kommer bli helt omöjligt att återberätta de senaste fyra veckorna i ett blogginlägg och jag vet inte ens om jag vill göra det. Känslor och upplevelser är helt enkelt bäst om de upplevs och blir något tama om de ska berättas i andra hand. Men det jag kan säga är att jag hade aldrig kunnat föreställa mig att vi skulle ha så enormt roligt som vi haft under de här fyra veckorna... det fanns inte på kartan att man skulle komma så nära varandra, bli ett så sjukt tight lag och att spela så bra volleyboll, det är helt enkelt helt fantastiskt!!
Vi kom hem sent igår kväll och det har varit lite tomt sen dessa och kommer nog fortsätta att vara tungt ett bra tag framöver. När man är van vid att ha folk omrking sig 24 timmar om dygnet kan en kvart i ensamhet kännas otroligt lång, men den uppskattas ska ni veta. Alla som har varit med på resan förstår hur mycket man längtar efter att få bestämma själv vad man ska ha på sig, vilken tid man ska äta frukost eller bara den grejen att man slipper äta till hysterisk musik i högtalarna- stressnivån är på topp!!

De som har gjort den här resan möjlig skall ha ett enormt tack, det har varit den bästa landslagssamlingen någonsin- utan tvekan! Ledarstaben har varit grym, spelarna har varit klockrena, alla gästvänliga polacker, slovener mfl har varit kanon och vi har tagit oss igenom resan skrattandes, vårt recept på en lyckad resa helt enkelt :D
Det får bli ett långt inlägg om själva Universiaden senare men nu får det bli till att avsluta med refrängen ur låten som spelades på pizzerian sista kvällen i Slovenien då vi hade möte (inte helt oväntat med ännu ett möte, haha) om våra förväntningar på Universiaden, en klockren låt som ligger till grund för vårt lag.. miss you girls!!!

And we can build this dream together
Standing strong forever
Nothings gonna stop us now
And if this world runs out of lovers
Well still have each other
Nothings gonna stop us, nothings gonna stop us now