Tylösand

En dag i Tylösand är inte helt fel.. om man har bra med kläder, fingervantar och ett glatt humör klarar man det mesta!!
har fått umgås med en massa roligt folk idag, lite gamal gymnasiekänsla med systrarna Hansson och lite Evs-känsla med dom brudarna också.. ojoj vilken mysig dag..

annars är det inte mycket på gång.. lite sugen på att dra till karlskrona på fredag och softa å kolla på bra beachvolleyboll.. hade ju inte varit helt fel faktiskt.. får se hur et blir med den delen..

Man ska inte tro på rykten, det var därför jag gav det en chans.. men när ryktena besannas rakt framför ögonen på mig då börjar jag fundera, är det meningen att det ska vara så här??

Regnet det bara öser ner...

Det bara regnar och regnar mest hela tiden den här sommaren också... eller ja, nu har det ju inte gått så mycket tid av sommaren ännu men ändå, känns ju inte som den "rekordvarma sommaren" som meterologerna har pratat om... men nu känns det som att jag är lite gnällig, jag har nog bara vaknat på fel sida idag!

Dagarna flyter på här hemma, händer inte så mycket egentligen, jag borde verkligen ta tag i fler saker nu när jag är hemma och skulle kunna hitta på så mycket roliga saker! Men jag har ju börjat jobba den här veckan och det är väl i princip lika långtråkigt som förra året, men det ger ju pengar och då är jag nöjd.. har kommit in i kassarollen snabbt i allafall, man har sin kassaröst på nått sätt, haha.. jag måste säga att jag uppskattar verkligen besök när jag jobba, Ica Maxi Högskolan i Halmstad- där hittar ni mig!

Veckan som kommer innehåller lite blandat faktiskt.. ska ta mig till ett gym på måndag för att sedan jobba 5 timmar på kvällen.. tisdagen kanske det blir ridning och sen jobb, fast bara i tre timmar så det är sjukt soft! Onsdag blir det nog lite ridläger och sen utgång på kvällen, så är ni i halmstad så haka på!! Sen blir det ett besök hos farmor och lite mer jobb för att förhoppningsvis avsluta veckan på ett alldeles utmärkt sätt med först ett besök hos Lena i Ängelholm och sen beachturnering i Halmstad på söndagen med massa roligt folk.. tyvärr blir det inget spel den här gången, men men, är ju kul att vara supporter också!

Nu har jag börjat fundera alldeles för mycket igen.. dock på lite andra saker men ändå, är jobbigt när man bara kan ha en sak i tankarna hela tiden, suck suck suck!! Men det kommer nog gå över ( vill jag det då!? )så fort solen börjar skina och dagarna blir lite mer "somriga", ååå vad jag längtar efter sol & värme =)"Han kommer ju dö någon gång i sitt liv"

Vilken helg vi har haft nere i skåne alltså... och citatet i rubriken fällde Lena på söndagen efter partykvällen!!

Började med en tågresa som inte gick enligt planerna... jag skulle åka till helsingborg för att hinna se beachmatchen klockan 19, men nähä då var mitt tåg försenat så jag missade hela matchen- suck! Men jag fick krama om både Tora och Elin vilket inte var helt fel, oj vad jag har saknat Elin N. Warner alltså!!! Sen var det plötsligt dax för att åka till Minni som hade studentmottagning så där blev det champagne, buffé, tårta och godis- toppen! Vi var både mätta och trötta när vi kom hem därifrån så jag och Lena stannade kvar i lägenheten medan grabbarna gav sig ut för att käka kinamat... kvällen blev ganska sen och när jag och lena väl har börjat fnittra så är det faktiskt väldigt få saker som kan få oss att sluta, haha!

Lördagen tillbringades på Mellbystrand där det blåste full storm och regnade bitvis. Men beachvolleyn gick faktiskt helt okej, ett stort fall framåt var det vill jag lova :) Höll på att vinna kvartsfinalen och det var ju inte direkt väntat så vi är riktigt nörjda.. sen hem och "piffa till oss" innan vi gick iväg till Emeliiiiii och kollade på fotboll, drack vin och käkade pizza.. blev en ganska kort förfest men efter en dag på stranden räcker lite alkohol för att vi ska bli lulliga så det var inga problem där inte! Sen vidare till Helsingborg för en helgalen utekväll med både positiva och negativa inslag om man säger så.. men det är väl bara att inse fakta, glömma den och gå vidare helt enkelt! Hemma och sova vid fem på morgonen, vilken kväll!

Söndagen började vid elva och det tog väl ca sex timmar innan vi kom utanför lägenheten.. vi pratade om det mesta under den dagen kan jag säga.. man lär känna varandra bra när man bor fyra pers i en liten etta, verkligen något att rekomendera! Blev tedrickande, tåsnack, youtubefilmer och mycket, mycket mer... avslutade dagen på kinaresturang och espresso house innan jag och Markus satte oss i bilen hem mot Halmstad... En trevlig bilresa, dock med mycket oklara händelser... vi hade inte koll på mycket och bäst var ju Markus kommentar när vi hade kört ut på motorvägen: "Andréa, vet du om vi körde åt rätt håll nu?", haha bra koll han har- eller inte!! Hemma efter en toppenhelg helt enkelt, Jag, Lena, Magnus och Markus: Blir inget annat än bra :D:D

Hemma i Harplinge igen och idag har jag varit med om något av det värsta i hela mitt liv- Vivvi springer i de evigt gröna skogarna.. hon somnade in och såg så rofull ut när vi gick därifrån.. jag kommer alltid att älska den hunden!

Vibäckens Vivien
* 2003-04
+ 2008-06