Sol och semifinal 3

Ååååå vilket underbart väder, det verkar aldrig ta slut!!

Idag är det äntligen fredag, bara 1,5 timmas föreläsning i skolan å sen är jag ledig fram till den 10 april- lycka!
Sen ska ju Lena komma till lärarhögskolan idag också och det är ju aldrig fel faktiskt.. hon ska typ kopiera i tre timmaar, du har allt att göra vännen!

Blir nog till att åka direkt till hallens kulle jag tro, farbror CG kommer ju med middag vid kvart i fyra så jag, lena å sara ska nog softa lite innan skulle jag tro.. anledningen till att vi är där så tidigt som kvart i fyra är ju för att idag är det SEMIFINAL 3- vi skulle kunna gå till SM-final idag, men något sånt vågar man knappt drömma om.. Det blir till att vara nervös nh igen, Lauras förslag om hjärtmedecin var inte för dumt.. får se hur vi tacklar dagens nervositet.. men även om vi är nervösa så är vi ju DISKOBÄNKEN, så sjukt roligt ibland alltså..
Sen är ju hela vårt lag totalt underbart, det går inte att säga för många gånger... Så det här kommer bli en trevlig tillställning skulle jag tro :)

Solen skiner och jag är såååå lycklig över allting just nu.. Och glöm inte att kramas, det uppskattas alltid!

Ps. Idag får jag träffa Malin igen, vi börjar ses riktigt ofta nu, hihi.. saknar den tjejen massor alltså, det är en sak som är säker.. Idag blir det kanske foto med gymnasiepolarna.. hoppas hoppas hoppas... Massor med kramar skall hon få iallafall!! Ds.

Andréa på 10 sekunder!

VAD HETER DU?
Andréa Jacobsson
VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Beiga
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Inget
VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Spelade semifinal mot Örebro- och vann!
HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Fantastiskt fint
DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Mamma
HUR MÅR DU IDAG?
Jättebra!
VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Beror på situationen!
FAVORITSPORT?
volleyboll!
HÅRFÄRG?
blond
ÖGONFÄRG?
blå/gröna
SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
solnedgång tror jag nog ändå det får bli
FAVORITMÅNAD?
sommarmånaderna!
SENASTE FILMEN DU SÅG?
Last king of Scotland
FAVORIT DAG PÅ VECKAN
Lördag
FAVORITHOBBY?
träningarna å softa
FAVORITLÅT(AR)?
hmm, har för många :S
SOMMAR ELLER VINTER?
sommar
KRAMAR ELLER KYSSAR?
Båda :P
CHOKLAD ELLER VANILJ?
Vanilj
HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
Lägenhet med min kombo annika :)
VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Just nu bara kurslitteratur
HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Röd
KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
nä..
ÄR DU ROMANTISK?
Det skulle jag tro
ANSER DU SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Ja, men absolut.. livet leker!
VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Jag ska till Sollentuna Kommunhus å sen blir det träning på kvällen


SENASTE PERSON SOM...

Sov i din säng: Jag!
Såg dig gråta: Det var nog Lena...
Skällde på dig: Joe, hahaha....


DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...


Gråtit: nej
Köpt någonting: ja
Blivit sjuk: nää
Sjungit: absolut!
Sagt "Jag Älskar Dig": ää
Velat säga till några att du älskar dem: ja, men självklart!
Träffat någon ny: hm, jag träffade nya personer på kursstarten
Saknat någon: ja, det gör man väl alltid!?
Kramat någon: Ja, Lena, malin å annika fick sig allt kramar igår!
Pussat någon: nej.


SENASTE....

Låt du hörde: Under ytan
Drink du köpte: Cosmopolitan
Sak du stal: ojoj, jag är en hederlig människa!
Mat du åt: En macka med ost och salami å en drickyoghurt!

Sådär... That´s me!


Fantastiskt!

Igår fixade vi den andra semifinal segern.. en kvar nu brudar.. fatta gött det hade varit ha få lira en SM-final.. men som sagt, vi är verkligen inte där ännu.. vi måste ju vinna en match till.. hoppas vi gör det på fredag!

Örebro igår då ja.. en trevlig ditresa med stopp på Dinners som vanligt.. en kaffe i solen och god snitzel.. sen fick vi lite info om daniels nya flickvän också, verkar vara en bra tjej det där, har ju träffat henne två gånger men det mindes inte daniel :P
Sista 10 minuterna innan vi kom fram var det grym musik i bussen.. I LIKE TO MOVIT, vår sång- utan tvekan!!
Matchen började en aning skakigt med mycke folk, flygig hall och skumma bollar.. men vi kom in i matchen och vann med 3-1 :D:D Att vi inte fick hjärtsnörp och hesa halsar är ju ett under!

Idag är det relax på Scandic Hotell som gäller- värsta lyxen!!

Misssssss you!

1 år sedan Cannes!

Ja.. för ett år sedan var jag och Tora i Frankrike.. den 27mars 2006 kom vi fram till vårt hotell i Cannes.. det var en av dom bästa veckorna i mitt liv..

Allt roligt som vi hann med, och hur mycket sjuka grejer som vi gjorde på den resan.. kommer aldrig i hela mitt liv att glömma det som hände under den veckan..

Angelica gjorde veckan ännu bättre, en "mamma" på resan är aldrig fel att ha, hon tog hand om oss på bästa sätt... saknar de tiderna.. men i sommar då rockar vi igen, Tora och jag å har vi tur kanske vi kan få med Angelica på ett hörn...

Saknar dig ToraLora.. du betyder <3<3

1-0 till Sollentuna!

I söndags fixade vi första semifinalvinsten, bara två kvar nu brudar!!
Uppladdning med kinamat, så vi blir som joe vill, det vill säga "china-women", haha.. sol och värme var det också, så bra det kunde bli.. uppvärmning till Karmakontot, och I like to movit.. stämmningen var på topp.. sen sprang vi in genom den fantastiskt fina porten och matchen skulle börja. 8-0 ledning till oss men nervositeten satt i hela första set, sen blev vi lite lugnare i andra oh tredje set.. hade ju fått en hjärtattack om det fortsatt, haha.. ett blockbyte i andra och spiker inhopp i tredej.. 100% anfallseffektivtet, fick ett pass och vann en block ut.. hahaha... 1-0 till sollentuna :)

Idag är det dax för andra roden, ska bli kul att åka till örebro.. sist vi va där var jag sjuk och kunde inte spela men nu blir det andra bullar.. det är krig!
Träffa malin idag igen, så roligt så roligt.. gillar dig kompis!

Softa ett tag nu innan vi drar till hallen vid ett.. blir bussresa med den bästa av dom bästa- Busschaffisen HÅKAN!! Hinner nog med den film, mycke skratt och ett matstopp på Dinners.. sen får vi inte glömma näsdukarna Lena, vi ska ge igen!

Ikväll är det KRIG!

Movienight!

Igår var det movienight med grannen och sambon.. mycket trevligt var det, men vi längtar så sjukt efter att Goal 2 ska komma ut på dvd, sjukt bra kommer den vara!!
Bruden i godisbutiken är inte så rolig asså, vi gillar grabben mycket bättre, han är ju vår kompis ju, bruden är bara skum...

Ställde fram klockan idag också.. är nog första gången jag tycker om det.. bara för att då är det färre timmar kvar tillsemifinal 1 börjar- woohoo!!
Tur att vi ringde alla i laget igår och påminde dom om klockan, annars hade alla dykt upp klockan tre istället för två, inte rätt dag att komma för sent på :S

Nu ska man fixa till sig, sen dra ner till lena och fixa det sista med musiken.. sen bär det av till badmintonhallen för lunch och sen smäller det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malin kommer idag :D

Sol, sol, sol :)

Idag kom äntligen solen tillbaka till Sollentuna, har verkligen saknat den så nu känns det väldigt bra att den kommit tillbaka! 

Igår efter träningen var det biodax! Lina, lena, jag, karin, micke, hugo och sara körde i ilfart in till bion, slutade träningen en timma innan bion började så lite stressigt var det allt.. Vi hamnade på "The last king of Scotland", asbra film men en aning brutal ibland.. Tur att du inte spydde Lina :P

Idag fick man skjuts in till stan.. gissa vem som har åkt i Tomas Ledins bil- jag! Är ju kristins morbror å hon hade fått låna bilen, lite coolt asså.. hehe.. Shoppat lite och nu är jag hemma och ska slappa hela kvällen.. Eller nja, är ju tvättid ikväll å sen blir det film med lena.. ska göra klart musiken till imorgon också.. 

Bara en dag kvar till semifinalerna börjar!!! 

Vilken torsdag :S

Nu är det äntligen fredag och jag har precis gjort klart min visningsportfolio.. lalala, nu är det helg ochman kan säga hejdå till första kursen på Lärarhögskolan :)

Ja, idag är jag glad men igår var det inte lika roligt att heta Andrea kan jag säga.. börjar med att jag höll på att åka in till skolan en timma för tidigt, bara där kände jag att den här dagen kan sluta hur som helst.. Sen när jag står och väntar på pendeltåget märker jag att klacken på min ena sko har lossnat, lagom arg för detta sätter jag mig på pendeltåget.. ca 12 minuter senare inser jag att jag glömde gå av i karlberg.. får åka in till T-centralen och springa som en tok för att inte komma för sent till lektionen, där vi skulle ha en muntligt redovisning.. Efter alla dessa små incidenter så blev det ändå en ganska lyckad dag..

Idag blir det avslutningslunch med grupparna och sen in och reklamera skorna.. sen öppnar det en ny galleria på Drottninggatan idag, kanske ska kika in där.. Tidig träning idag för att herraran är i Tierp och spelar match- LYCKA TILL!

Bara två dagar kvar till semifinalerna börjar!!!!!!!


Herrmatch och hallonpaj!

Kvällen igår var en trevlig historia..

Först drog vi ner till hallen ovh hejjade på herrlaget, tyvärr gick det ju inte vägen, men men.. hela Tierps kommun var lätt där, fullsatt och grym stämmning.. att man längtar till söndag- då är det vår tur brudar!!
Va roligt att träffa Wallén också, alltid lika grym kompis!
Utsåg bästa spelare gjorde vi också.. men Torbjörn sportchef gjorde en kupp och gav Jake blommorna, vi hade ju utsett Doug, men men.. Danielle blev nog glad- så söta tillsamans :)

Sen var det hem och fixa lite käk.. slängde ihop en smulpaj med hallon i också- underbart god!
Lena var nära att skjuta en gräddkork i pannan på mig, hade lätt slutat i hjärnskakning asså, hahahaha... den satt fast ordentligt kan man säga.. å så blundar hon när hon ska skjuta av den, ojoj, kunde slutat illa! 

Idag blir det skolan i tre timmar å sen träning för hela slanten.. ingen mer skola sen den här veckan, bara avslutningslunch med "grupparna" imorgon.. så då kan man verkligen börja ladda inför semifinalerna!!!

Måste bara säga att sollentunabrudarna är underbara- me like <3<3

image3
(vissa saknas, på bilden men ni är inte glömda för det!!)

Jag lyckades!!

Höjdpunkten på gårdagens träning: Jag lyckades träffa hålet med locket så nu är Elin skyldig mig mig en öl, yippie!
                                                                 Jag har försökt hela säsongen och hade väl nästan gett upp men så satt den 
                                                                 klockan 22 en tisdagkväll, en kväll att minnas!!
                                                                 Kanske lite rastlös om man tycker en sån sak är rolig men har blivit en grej i 
                                                                 laget nu liksom :)

Jaja, nog om den lilla händelsen då.. Idag var det dax för grupparbete i skolan, har inte vart i skolan sedan i torsdags, jättelängsen ju så det var ganska nice att komma tillbaka.. vi blev klara med vår Skansen redovisning så imorgon gäller det, då ska resten av klassen få höra det.. ska bli ganska kul :)
Själv sitter jag kvar och försöker få ihop det sista till min visningsprotfolio nu, ska vara inklämnad på fredag men kan vara skönt att vara klar med den lite tidigare!!

Ikväll blir det kanske till att kolla på herrmatchen med lina, eller kollar nog bara ett set eller något sådant.. får se hur det blir.. beror nog lite på hur kvällen i övrigt ser ut..

Till helgen börjar semifinalerna :D:D:D:D:D


Skansen!

Igår var det Skansen med gruppen som gällde.. jag har inte varit där sedan jag var tio år så det var en upplevelse måste jag säga..  Det bästa av allt var att när vi precis kommit in så kommer det en hel busslast med japaner, jag blev så paff, det är inte bara något man säger här i stockholm utan det kommer verkligen hela busslaster med japaner- coolt!
Djuren var roligast (känner mig som en sjuåring nu :P), vi va där på förmiddagen så dom trodde dom skulle få mat när vi kom vilket ledde till att dom kom fram och hälsade.. Vildsvinet Gruff va ballast!

Sen var det träning på kvällen.. kändes inte som tidig träning igår utan snarare som sen, undra då hur den sena träningen kommer kännas idag :S Men hade mina nya skor, sköna ochdet bästa med dom är att jag blir typ 1.85 i dom, fast känns minstsom en 1.89.. hahaha...

Solen skiner igen, efter ett kort besök av snö i morse- fantastiskt att vårsolen kom tillbaka :)

Sen måste jag säga att malin är saknad.. läste henns blogg i helgen, den fina bilden och alla minnena kom tillbaka.. vi hade det bra, hoppas vi får det lika bra igen nångång- Miss You!
image2

Lördagens äventyr!!

Ja, vilken sjukt bra kväll det blev alltså, kunde knappast blivit bättre!!

"Kvällen" började riktigt tidigt, kändes skumt att åka buss i värsta partykläderna typ klockan 16.00, haha.. Men kom hem till sara vid femtiden, för varje gång jag är där börjar jag inse hur sjukt centralt hon bor.. är ju verkligen toppen att lagkompisen bor så mycket i innerstan som man bara kan göra :) Drack vin, lockade saras hår, målade naglarna och Danielle svor över sin kamera innan det bar iväg till bowlingen!

Bowlingen var nice.. jag är ingen stjärna på att bowla, men två strikes blev det ändå.. jag och Danny kom på att vi är lika dåliga på att bowla båda två så vi var på samma bana.. Linas gamla bowlingskills sitter i, fatta coolt att hon hade en egen väska å ett eget klot när hon var liten alltså!

Middagen på Mongolian var det helt klart bästa.. Elva brudar knatar in där och vi hamnar i ett eget rum (snacka VIP asså :P), och där finns ett enormt runt bord men snurrplatta i mitten.. Den sura servitrisen var riktigt ball till slut, den svarta mannen snodde min mat, Danny smög med sig eget vin in, Annika hade Fuckcut, "hårspray till alla" och massa lekar blev det innan vi ramlade vidare till kluben med stort K- Blue Moon Bar på Kungsgatan..

Där är åldersgräns 26, vi var nog två av elva som hade rätt ålder men vi testade.. Och hur grymt är det inte när Linda lyckas snacka in oss så vi får gå in VIP-ingången, bara dra förbi den låååååånga kön- du är grym linda!
Så det var för andra gången på samma kväll som vi fick VIP-behandling, vilka stjärnor vi är ;)
Dansa och ha roligt en bit in på natten innan det blev nattbussen hem.. Helt sjukt rolig kväll!

Så nu är vi tokladdade inför semifinalerna, Örebro är alltid nice att möta och vi ska ha så roligt under dessa matcher alltså- det är en sak som är säker!

Nu är det snart dax att ge sig iväg till träning, biffa innan idag så man kommer hem tidigt..... soft!

"Did we grow apart
Or did we just not grow together?"