Sol, vind & vatten

Vilken mysig dag i solen det har varit och jag måste säga att jag gillar sommaren och allt som hör till!

Dagen började med avslutning för F95-tjejerna hemma hos Astrid i Edsviken och det var en mycket trevlig tillställning. Tjejerna badade i den stora poolen, vi satt och solade på terassen, lekte lekar, bollade på gräset, åt hamburgare och drack bål. Hanna höll ett kort improviserat tal och det var så fint så man blev nästan lite rörd.. Kramkalas och sen styrde jag mot bussen!
Åkte in mot stan där jag mötte upp Annika och vi handlade sedan picknickmat och började promenera längs med Stockholms gator. Vi landade i Humlegården där det blev picknick, Jack Johnson och allmänt mys innan solen försvann bakom träden och det blev kallt i skuggan. Dock var klockan bara sju så vi köpte med oss en kaffe och gick ner mot strandvägen för att sitta vid vattnet och bara njuta av hur vacker vår stad är! När vi suttit där ett tag kom det ner 6 personer varav ett tvillingpar som fyllde år så dom bjöd på jordgubbstårta och vi tackade och tog emot. Trevligt med lite tårta så här på lördagkvällen :)

Nu är jag dock hemma och ska snart gå och lägga mig då ögonen går i kors trots att klockan inte ens är tio. Imorgon blir det till att gå upp med tuppen för att studera, hinna med en sväng till gymet och även en runda till Lenas föräldrar för att lämna en resväska. Bara tre dagar kvar med planering, snart skall jag släppa allt vad planering heter och bara njuta av sommarlovet!!!!





                                                                                      You make me feel good

Älskar våra junisar!

Ett underbart rookietal bjöd dom på och man insåg att det hänt ganska mycket under säsongen som gått. Det var roliga verser, tralvänlig melodi och självklart inspirerad av Björn Gustavsson- vår stora idol ;) Ni som såg sången till Carina Berg vet melodin och ni andra får njuta av texten helt enkelt.. dock orkar jag bara skriva min vers och första refrängen, så håll till godo :D

När Andréa hoppar och ska slå
har blocket svårt att nå
hon har ett citat, som hon gärna drar
"Det här tar jag med mig i min ryggsäck"
det kommer hon ha nytta av i alla sina dar
tur hon ej är klaustrofob
för hon på fest gärna hänger i en garderob

Sollentuna, Sollentuna, Soentuna
är vårt lag

Sollentuna volley, vi är det bästa som ni har
så var snäla mot oss annars kanske vi drar
Vi är det snyggaste laget i elitserien
vi vill tacka våra sportchefer för den snygga outfiten
men vi tror att vi har ännu större potential
så gör slut med Puma och skaffa ett nytt avtal

Sommarloooooooov!!

Nu har jag inofficiellt sommarlov och med inebär att det inte är några lektioner kvar den här terminen. Har dock tre hemuppgifter som skall in på måndag, men allt löser sig och ikväll är det faktiskt bara sommarlov och ledigt som gäller!

I morse försov jag mig och ni som känner mig vet att det händer inte allt för ofta.. Jag måste ha stängt av alarmet och vaknade 30 minuter för sent så då fick jag köra en effektiv morgon men jag hann med bussen och var i skolan en kvart innan vi började. Hade redovisningar hela förmiddagen och Deniz hade med sin 10 månader gamla dotter så ektionen blev väldigt lätt att ta sig igenom faktiskt :)
Sen till systemet, köpa en klänning på H&M (inte riktigt min stil men somrigt är det och den passar till kvällens partaj!) och sen vidare till min VFU-skola. Idag var sista gången jag var där så jag önskade dom glad sommar, fick massa kramar och lovade at skicka vykort till dom i höst.. jag måste säga att jag haft en av dom bästa VFU-platser man kan tänka sig!

Idag när jag gick mot Karlberg för att ta tåget mot Sollentuna var det en dam som stannade mig för att bjuda in mig till gudstjänster som är på söndagar. Jag bev först lite paff men ursäktade mig med att jag åker hem på tisdag och sen var det inte så mycket mer med det.. hade nog varit en upplevelse att dyka upp på en gudstjänst men det sparar jag till et annat tillfälle.

Snart kommer fröken Mild hit och vi ska sitta på balkongen och dricka smultronvin och softa lite innan klubbfesten drar igång vid sjusnåret. Jag är nästan lite nervös för vad det kommer bli för Rookietal, dom kan nog hänga ut oss "gamlingar" ganska bra om dom bara skulle vilja :S Men ikväll kommer det bi en sjutusan till fest, det ska vi se till!!!

Rökfyllt :P

Då var man hemma igen efter dagens äventyr i skolan.. Gummistövlarna var på och jag måste nog erkänna att det var lite varmt med fårskinnssulorna, men men. Det var biologiredovisningar på schemat och vi har som vanligt roligt på vägen. Dock är inte eftermiddagsektioner något som vår klass hurrar över om man säger så men vi tog oss igenom den trots allt och det var det viktigaste! Min favvobuss hem och efter en tur på Ica och några telefonsamtal senare så sitter man här, men snart ska jag börja med maten.
Jag pratade med Tina innan och hon bara garvar första stunden av samtalet men får till slut fram att hon hade lagat husmanskost och på köpet fått en rökfylld lägenhet, haha.. hon menade att hennes grej är mer att slänga ihop en snabb wok och inte att laga ordentlig husmanskost. Det är ju tur att hon kan garva åt det iallafall :)

Har fattat mitt besult också angående sprutan så nu ska jag åka till Artrokliniken och göra en undersökning och diskutera det hela med Lotta men dom kommer inte få sätta en spruta i mitt knä inte! Alla som jag diskuterat med har hållt med och tyckt att jag skall försöka få det framflyttat och eventuellt göra det efter landslaget. Dock vill jag ändå göra undersökningen och få prata med Lotta för att se vad hon säger.. och så är det med det!

Tiden går för tillfället ruskigt fort och snart är det tisdag och då är jag hemma vid kusten igen, något som jag ser fram emot :) Men först ska jag njuta av mina sista Stockholmsdagar!


Det regnar här i Stockholm idag...

Sömntåget dök upp igår vid halv två och sen sov jag som en stock till klockan halv åtta.. men trots att det bara blev 6 timmars sömn var jag pigg och glad när jag vaknade i morse :)

Förmiddagen har tillbringats framför datorn och jag har lyckats skriva en sida till på min hemtena, något flummigt men bättre det än inget iallafall.. kommer bli ett par samtal med mamma i helgen om den här uppgiften, gäller ju att ta vara på hennes resurser som gammal förskolelärare och numera rektor! När jag inte skrivit på tentan har det blivit telefonsamtal till massa personer angående den här behandlingen på tisdag. Dock har jag inte blivit något klokare men får se hur det ser ut efter kvällens samtal med Tina också.
 
Snart ska jag ge mig ut i ett regnigt Stockholm för att sitta i skolan i tre timmar.. Dock ser jag att det börjat ljusna borta vid horisonten nu men det får nog ändå blir gummistövlarna med fårskinnssulorna, hatar att frysa och vara blöt om fötterna om ni ifrågasätter fårskinn i slutet av maj. Skall bli ganska skoj at åka in till skolan, var en evighet sen jag var där sen och vi har ju en sån härlig klass så det gäller att njuta av dom sista två dagarna tillsammans med dom.
Ikväll kommer Sara L på besök för att prata strunt och mysa lite med en kopp te. Vi har en del att ta igen känns det som och jag hoppas såklart att hon har nått skvaller att bjuda på :)





                                                                                  I think I kind of like you...

Någon som vet när nästa sömntåg går?

Jag har missat sömntåget.. varför just idag? Jag som måste kliva av redan hav åtta imorgon för plugget, suck suck suck... men jag får leva på den valda sanningen att man klarar mer än vad man tror trots lite sömn :)


Så här borde jag se ut just nu!!

Jag ska gå en sommarkurs...

... och det är inte vilken sommarkurs som helst utan det är en kurs som man inte får några högskolepoäng för och som kanske inte man kan ha med på sitt CV i framtiden men jag tror att det är en kurs som kommer gynna mig :)

Kursen hålls av Marcus och Lena men skulle tro att det kanske även blir några gästföreläsare som dyker upp på olika sätt för att få kursen att bli ännu bättre. Innehållet i kursen kan jag inte säga så mycket om men det är just det som är poängen, man skall inte veta något om innehållet för man är där. Låter det flummigt? 
Det kursen går ut på är att lära sig bli mer spontan, inte planera varenda dag in i minsta detalj utan mer ta dagen som den kommer. Detta är verkligen något jag behöver bli bättre på och är det inte fantastiskt att man har två vänner som ställer upp med att hålla en kurs för mig!? Vet inte riktigt när kursstart blir (kanske också en del av poängen?) men det bir tidigast när jag kommer hem från Stockholm igen. Dock kan det nog bli en ganska sen kursstart då det känns som vi allihopa är upptagna på lite olika håll- vissa med att äta komage i Pölen och andra med att hålla sig borta från landsgränsen till Irak. Men den som lever får se, skall bli intressant att gå en sommarkurs iallafall ;)

Nu är jag hemma efter min låååånga dag och mitt besök på Bosön idag var grymt bra och Peter tyckte att många saker hade blivit betydligt bättre vilket jag blev glad över :D Fick lite nya övningar så nu är det bara att fortsätta kämpa på och hoppas det blir ännu bättre!
Något som känns sådär kul just nu är att jag är inbokad för en injektionsbehandling i mitt knä på tisdag och det ställer till det i dubbel bemärkelse.. Dels så missar jag mitt tåg som går hem på måndag men det är nog det minst viktiga för efter en sån behandling kan man inte träna på 10-14 dagar och då missar jag Köpenhamn med landslaget och även början av Polenlägret, suck! Imorgon blir det många telefonsamtal både till Artrokliniken, sjukgymnast-Peter och till Tina för att reda ut det här. Pratade med Tina innan och hon är ju förnuftig och alltid lika bra att prata med! 
Avslutar med två bilder som jag snott från Lena, men dom var ju klockrena så hoppas det är ok ;)
 
Här har ni mina lärare i sommar, vad tror ni om deras kompetens inom området?




Med hjärtat fyllt av ljus

Bra start på veckan!

Nu är jag tillbaka i Stockholm men bara för några dagar för sen bär det av söderut igen och det känns fantastiskt bra! I morse ringde klockan 04.30 och det är då man är tacksam för att man är en morgonmänniska som studsar upp trots en tidig morgon. Var på plats i Stockholm vid kvart över sju och sen har jag hunnit med en träff med Karin och pluggtid med Linda så än så länge har dagen varit bra effektiv =) Snart bär det av ut till Bosön där jag ska få bekänna färg och köra ite rehab med Peter, skall bli intressant!
Egentligen skulle jag åkt upp hit redan igår men mina vänner Marcus och Lena fick mig på andra tankar och nu är jag oerhört tacksam att dom lyckades övertala mig för jag har verkligen fått ladda batterierna, skratta och bara ha det allmänt bra i deras sällskap, så TACK för det!
Vi tillbringade den största delen av dygnet i soffan framför en film med godis och chips i högsta hugg men vi hann även med en glass i Tylösand, matlagning, långfrukost, en glass på Möllegård (ja, vi gillar glass!) och sushi.. till detta har det blivit mycket skratt och glada miner så jag måste säga att den här veckan började bra :)

Oj, oj vad tien går fort.. nu måste jag börja packa ihop och åka ut mot Bosön - det tar ju sin lilla tid om man säger så! 


Aj, aj, aj

Idag vaknade man upp med en träningsvärk som inte är utav denna värd.. eller ja, det är nog både träningsvärk + att min kropp är något öm efter att ha ridit två hästar igår varav den ena på bana. Pricken var det som fick bekänna färg igår och han var stundtals riktigt fin! Dock var han stundtals bårkig och tjaffsade emot med huvudet i vädret samtidigt som den egna motorn hade stannat, haha.. Jag tror ju dock mer på Pricken som en hopphäst men han är tyvärr schizofren och tror stundtals det bor stora svarta monster i hindren. Men när han visar sin andra sida hoppar han kanonfint :)
Efter Pricken blev det en barbackatur på Freja och det var väl mer åka häst om jag ska vara ärlig. Hade med mig Malin ut och hon hade inte ridit sen midsommar förra året så hon var lite nervös men hon klarade av Alma galant och hon var riktigt nöjd med turen!

För att bygga på min träningsvärk gick jag såklart till gymet igår och körde ett pass där så jag får väl skylla mig själv. Men ska ju till sjukgymnasten på onsdag å då gäller det att vara i form och visa att man faktiskt lärt sig något på dom här två veckorna ;)

Snart ska jag ta bilen in till Rotorp å sen blir det lunch på stan.. skulle ju blivit en tur tll Tylösand men idag är det gåra moln över hela himmlen så jag tror helt klart vi ställer in strandplanerna!
Sen kanske Lena dyker upp i Halmstad i eftermiddag, det hade ju faktiskt varit riktigt mysigt om hon hade kommit idag :)

Nä, dax att sätta i linserna och hoppa ur pyjamasbyxorna!

Flyinge var kanonkul!

Dagarna bara rusar iväg, men det är vä så det brukar vara när man har roligt!?

Veckan inleddes i Flyinge där Siri bor och pluggar. Det var mitt första besök i Flyinge och jag har hängt med på alla möjliga turer på och runt anläggningen som faktiskt är Siris skola. Vädret har varit kanon så jag har kunnat sitta i solen och titta på fantastiskt vackra hästar samtidigt som jag har laddat batterierna som var hyffsat urladdade efter Big Step. Vi har hunnit med väldigt mycket och det varit intensiva dagar som började som tidigast vid 05.50 och som senast kl 08.00 på morgonen. Jag har bla fått se Siri och hennes dressyrgrupp ha küruppvisning, fått gå promenader med den galna hästen Gissa, putsat sadlar och benskydd, gjort inbakad fläta i Lambis pannlugg, myst med Jurist (min nya kärlek!!), skämt bort Curre med äpple, löptränat på sandbanan vid ån, sett Peters OS-häst Jaguar Mail och även Peter himself i egen hög person, fått lära känna massa roliga hippologer, fikat med dressyrlandslagets förbundskapten, agerat hästskötare (skall jobba för Siri även i framtiden!), skrivit låttexter, badat häst, kelat med ett 5 dagar gammalt föl och mycket, mycket mer.. Jag har fått se några ur hästeliten träna sina hästar och det är som sagt inte vilka hästar som helst dom sitter på! 
Det bästa av allt har ju ändå varit att tillbringa så mycket tid med Siri och vi umgås bäst när vi är i ett stall, så är det bara.. Vi är ju uppväxta på Harplinge Ridklubb och allt vi gjorde gjorde vi tillsammans, punkt slut. Det har dock fått mig att sakna hästivet otroligt mycket men jag vet att en vacker dag kommer sitta där på min egna fullblodsvalack (kanske ett halvblod om jag hittar något riktigt fint :P) med ett stort leende... jag har bara ite annat som skall fixas först, haha.. 

Min hästabstinens kommer dock lägga sig lite imorgon så jag först ska ta ut Pricken på en tur på morgonen och sen avsluta med en skrittur på fjordningarna tillsammans med Main. Blir nog paddocken för Pricken då han kan behövas ridas lite ordentligt menvi kanske kan rida ner i hagen och hoppa lite stockar också om tid (och mod hos Pricken) finns. Ska bli mysigt att sitta till häst igen :)

Annars rullar dagarna på här hemma på västkusten. Bara tre dagar kvar innan det blir en blixtvisit i Stockholm för att sedan flytta hem hit på sommarlov, underbart!! Det skall hinnas med en del innan det blir avfärd mot huvudstan: ridning, gym, plugg, fika, packa, grannmiddag, sola m.m. Men allt det där skall bli skoj så det är inga problem :) 

Vilka häriga dagar!

Vad mer kan jag säga än att jag älskar Flyinge!? Jag saknar hästlivet och uppskattar varje sekund i den här världen, detta kallar jag att ladda batterierna!


Varför ska detta hända?

Imorgon klockan 10.30 kommer jag att tänka på en underbar individ som aldrig kommer att få uppleva sin ettårsdag. Hon kommer bara att ha fått leva på den här jorden i drygt 6 månader och nu är det dax för henne att få springa i de evigt gröna skogarna tillsammans med våra 3 andra änglar. Jag hatar livets orättvisor och varför skall detta drabba just min stjärna som är den mysigaste och underbaraste lilla valp som man kan tänka sig. Sitter man på golvet kommer hon och lägger huvudet i ens knä, när man kommer hem så sitter hon innanför dörren och viftar på svansen så man nästan tror att den skall gå av och hon "pratar" på precis samma sätt som Vivi gjorde vilket jag aldrig trodde att jag skule få träffa en hund igen som gjorde. Det visade sig bara vara ett tecken på vad som skulle ske... Jag har fått känna henne alldeles för kort tid och just nu önskar jag bara att jag skulle kunna få ge henne en sista kram ocn en sista puss på nosen men det kommer jag inte kunna göra. För imorgon är det dags för henne att åka till veterinären och hon kommer att vara lika glad som vanligt, slicka veterinären på händerna och inte ana vad som är på väg att hända - det är nästan det som gör mest ont!

Jag kommer att minnas Malla som en underbar valp som ville alla väl och som älskade alla hon mötte. Det gör ont, furktansvärt ont att veta att hon snart inte kommer att finnas mer än våra minnen och i våra hjärtan. Tårarna rullar ner för kinderna och ikväll kommer bli en kväll då jag gråter mig till sömns...

Jag älskar dig Malla - Vi ses i Nagijala <3




=(

Att livet är orättvist visste jag redan men varför kan inte orättvisorna delas ut till olika personer, varför skall vissa få allt?


"Malla" - en riktig stjärna!


Mardrömsdagen som blev kalasbra!

Idag skulle det vara en mardrömsdag i skolan med kemi från 9-16 men då händer plötsligt det overkliga att vår lärare är sjuk och har ställt in dagens lektioner. Vi hade lite fummigt grupparbete till halv elva å sen satt jag pötsligt på tåget hem betydligt tidigare än vad jag hade förväntat mig.
Här hemma har jag hunnit med mycket idag.. det har varit storstädning, skickat massor med mail till landslagsläkare, sjukgymnasten på Bosön, Tobbe och några fler, tagit en mysig skogspromenad alldeles ensam med mina tankar och sen har jag även lagat mat :) Jag mår alltid så bra när jag har rent och fint omkring mig och när jag hunnit med massor med saker som stressar mig. Jag är ju en person som behöver ha kontroll och har jag inte det så mår jag dåligt!

Ikväll kommer Em hit på lite fika.. vi ses alldeles för sälan nu när vi inte har våra dagliga promenader till och från hallen. Vi måste lägga till lite extra tid för att umgås nu när vi inte får det serverat på silverfat längre!

Dagens nyhet är att jag skall till Bosön imorgon och träffa en sjukgymnast. Jag hoppas han hittar en grym lösning för mina knän för det börjar bli förbannat tråkigt att ha ont hela tiden! Skall iaf vara där kl 16.00 och hoppas jag är klar senast 17.52 för då går bussen hem, nästa går inte förrän TVÅ timmar senare.. nästan som hemma på landet ju :P
Innan det är Bosön är det både en förmiddag i kommunhuset i S-tuna och sen 1½ timme hos Karin inne på deras mysiga kontor i stan :)

Jag har bara 10 dagar kvar i Sollentuna innan sommarlovet och innan Västkusten kallar... det kallas lycka :)



Hon är den som förstår mig allra bäst <3

Vattenträning!

Idag ställde jag klockan på halv nio och gick upp och började baka bröd till frukosten.. dock tog det ju ett tag för frallorna att bli klara så det blev inte frukost förrän vid halv elva men det var värt att vänta för oj vad gott det är med nybakat bröd! Packade därefter min träningsväska och knatade ner till hallen för at köra lite aerob träning i vatten då det är betydligt skonsammare för knäna om man jämför med löpning. Tyvärr hade dom ingen "flytväst" så det var sjukt jobbigt och nästa gång ska jag testa sådana där flytgrejer som barn som inte kan simma har.. kommer nog se lite löjligt ut men det kan det vara värt! Lite bastulyx blev det också innan jag tog bussen hem till Edsberg.. En bra start på dagen och jag tror dagen bara kommer bli bättre och bättre :)

Igår pratade jag med Ulf igen, han är ju bara för rolig!! Vi diskuterade det mesta mellan himmel och jord och skrattade massor och i slutändan var vi ju tvugna att bli lite seriösa men det var bara positiva besked åt alla håll så det var göttans! Ska försöka ringa mina kära sportchefer den här veckan också och se hur planerna ser ut för sollentuna, verkar ju gå sådär om jag får säga det själv :S

Biljetten hem är bokad och den 1a juni åker jag på sommarlov, jippieeee!! Dock kommer det va mycket som ska fixas innan dess och som ev. måste fixas under sommaren men det hoppas jag löser sig!





Missing you, and you, and you! 

Tröttheten finns där :P

Ögonen går i kors men något håller mig vaken och det gör ju inget för jag är ledig även imorgon =) Det som står på morgondagens schema är att baka bröd till frukosten, köra ett träningspass i bassäng, laga en god lunch, gå ner till hallen och köra ett kort pass i hallen för att till sist åka inom sollentuna c, köpa godis å sen gå hem till F & B på Töjnan för lite schlager.. jag tror på morgondagen!!


Wherever I go it's coming back to me

Citatlista Bosön

  • "Kungliga Dramatiska Teatern"- Malin
  • "Ja men det är ju svårt att ta bort sådana reflektioner"- Aida
  • "Det här med höger och vänster funkar inte längre"- Sara M
  • "Det där är Marias gamla ex"- Lena
  • "Hon har en egen pojkvän nu!"- Lena
  • "Jag såg henne i sneögat"- Lena
  • "... för lätthetens skull"- Marcus
  • "Ja, men då kan du ju ta honom där bak"- Marcus
  • "Är alla polska horor billiga?"- HF om Marcus kommentar
  • "A soft autumnleaf flying against the wind"
  • "Back the band"

Träningsläger nr 1

Hemma igen efter en intensiv helg på Bosön och min sovmorgon idag var fruktansvärt uppskattad för det där med sömn valde vi att prioritera bort på det här lägret om man säger så..

Det har varit tre bollpass som faktiskt slutade helt okej trots allt.. i fredags var vi inte allt för bra men det tog sig och igår så fick vi till några bra bollar iaf och det känns ju bra att ha med sig det hem så man får lite motivation till att genomföra alla fyspass som vi ska göra fram till nästa läger. Det har även varit fystester som inte gick riktigt kalasbra men det gjorde det ju inte för någon så vi ska väl inte deppa ihop totalt efter det passet.. Dock mådde mitt knä inte så bra efter fredagspasset och det var det värsta jag varit med om på länge så där sjönk mitt humör fruktansvärt fort men som tur var bev knät bättre och det gick att fortsäta köra sen.. Förutom träning har vi haft föreläsningar, individuella samtal med Tina, vi har ätit sjukt mycket mat och det viktigaste av allt är att vi har hft sjukt roligt!!

Herrarna var ju även med på Bosön och Joe var ju något nervös inför detta, haha.. han hade nog rätt i det för det bev kanske lite för sena kvällar för vårt eget bästa men det var faktiskt väldigt ängesen man träffade många av dom, både damer och herrar å då måste man ju få umgås också... Rent officiellt gick vi ju och la oss "strax efter tolv...", men dom som var med har nog en mer korrekt tidpunkt för då lampan släcktes, och det var inte tidigare om man säger så!

Självklart har det blivit massvis med citat redan och i nästa inlägg kommer en citatlista :) Nu har jag dock hamnat i en liten evenemangsdepression men det är bara att klistra på leendet och tänka positivt.. Om en vecka åker jag söderut vilket inkluderar både besök hos Siri och en vända i Hamstad. Sen åker jag tillbaka till Stockholm för att stanna i 5 dagar och sen åker jag hem på sooooooooooommarlooooooooooooov och då är det dax för nya andslagsläger, wiiiiiieee =) Så egentligen är det inte mycket att deppa över, ska bara ta mig igenom den här veckan så är det lugnt sen!

Bosön!!

Äntligen har vi kommit fram till denna dag som vi alla längtat lite extra till.. det är dagen då vi tar vårt pick och pack och kör över bron ut mot Lidingö för att slutligen stanna på Bosön för en helg med träning, fystester och många, många skratt. Det har blivit dax för den första landslagssamligen och det skall bli så roligt att få träffa alla och att få vara vänner på riktigt för en gång skull.. under säsongen så hejjar man ju lite snabbt på varandra efter matcherna men då är det alltid nån som äe ledsen för den har förlorat. Nu ska vi få spela tillsammans, slita tillsammans, utvecklas tillsammans och ha sjukt roligt tillsammans :D Det kommer bli tufft och jag kan garantera att det kommer fällas tårar, blod komer rinna och mindre vackra ord kommer hoppa ur våra munnar - men det är det värt, för vi ska till Universiaden!

Nu på morgonen har det blivit rehab, städning, packning och nu står lunchen på spisen.. Jag har bakat lite chokladbollar också för om en timme kommer Anna H hit och fikar och pratar strunt en stund innan Lena & Co hämtar upp oss vid halv två för att åka vidare.. Solen skiner i Sollentuna idag men tyvärr är det lite kyligt :( Men jag ska inte klaga för jag är glaaaaaaaaaaad idag!


Ankdamm ;)

Många som är nyfikna på mitt tidigare inlägg märker jag och inte konstigt det då Volleyboll-Sverige är som "en j*vla ankdamm" som en viss Joe en gång har sagt, haha .. den som lever får se vart det leder, snart hoppas jag iaf att jag vet något.. hatar att inte ha fattat beslut!!!

Nu är snart träning, sista träningen med gänget, för sen går vi på sommarlov.. fast vi kommer nog hänga i hallen iaf om jag känner oss rätt, haha :P
Ska försöka hinna med lite rehab innan träningen också för i helgen så är det ju dax för eldprovet då Tina ska slänga ett öga på mina knän å då gäller det ju att ha förberett sig optimalt!
På tal om helgen så kommer et bli en toppenhelg, men mer om det i ett annat inlägg, men jag kan ju säga så mycket som att jag längtar till kl.14.30 imorgon :D:D:D

Beslutet närmar sig med stormsteg!

Jag börjar närma mig ett beslut...
.... ett beslut som kommer göra många människor besvikna....
.... men ännu fler människor glada....
.... och det viktigaste av allt är att jag kommer bli glad!

.. dock VÄLDIGT mycket praktiskt innan allt går i lås, men det ska jag klara!

Lite uttråkad denna söndag förmiddag!

REGLER: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!  Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Vad heter du?
Hm, kommer jag inte avslöja men det börjar på A och slutar på ndrea;)
Ett ord på 4 bokstäver? Ajax
Flicknamn? Anna
Pojknamn? Axel
Yrke? Arkitekt
Färg? Azurblå (visst finns det en sån färg!?)
Klädesplagg? Annorack (vet inte riktigt hur svatningen ska va där...)
Mat? Aioli
Sak i badrummet? Aceton
Plats/Stad? Askersund
En orsak att vara sen? Alltid dessa "Hala spår" som förekommer i Stockholms tunnelbanesystem
Något man skriker? AKTA!
Film? Australia
Något man dricker? Ananasjuice
Sångare/band? Alice Cooper
Djur? Anka
Gatunamn? Aggaredsvägen (ligger i Harplinge för er som inte vet :P)
Bilmärke? Audi
Sång? Alla flickor
Aktivitet med många deltagare? Allsång!

Grill

Grillfest med underbara människor står på kvällens schema....

...  vitt vin, chorizo, chips, skratt, varma kläder, musik, kameran

Lite depp, men framtiden ser ljus ut =)

Dagen idag har vari bra.. började med en stunds pluggande på förmiddagen och jag är i stort sett klar med VFU-uppgiften, är inte det för härligt så säg? Men som tur var ryckte Emily snabbt upp mig från pluggböckerna (innan jag hann bli för seriös iksom...) och drog med mig ut på en löprunda i skogen vilket var mycket trevligt. Blev som vanligt rehab på balkongen och jag måte säga att jag blir bara bättre och bättre vilket bådar gott inför nästa helg. Dock kan jag bara svanka på högra sidan av ryggen, eller det känns så iaf.. Vet någon varför det är så?
Sol på balkongen i två timmar och lite mellis på det med en bra bok och härlig musik i öronen.. jag har tagit hand om mig sjäv idag och sådana dagar behöver man ibland!

Dock har jag nu hamnat i någon lags eftermiddagsdepp där jag inte förmår mig att ta tag i något över huvudtaget utan sitter bara här och tycker synd om mig sjäv och saknar alla fina människor som inte är här just nu. Men jag har ju lovat mig själv att ta mig igenom de sista veckorna av vårterminen med ett leende på läpparna så det är väl bara att rycka upp sig. Funderar på en promenad i det fina vädret för att sen avsluta med en sväng på ica för att eventuellt köpa mig en bakad potatis till kvällen :)

Om en månad åker jag hem till min underbara Västkust där solen alltid skiner och människorna alltid ler (hm, I wish!). Men snart kommer turisterna ner dit och då bir det ett himla liv i stan och uteserveringarna är fullspäckade.. Jag & Lena ska slå oss ner på någon av dom där uteserveringarna nån kväll och dricka goda drinkar och skratta tillsammans till långt in på småtimmarna, underbara sommar!
Kanske kan bli en uteserveringspremiär redan den 21-24 maj då jag är på blixtvisit, om någon är hemma och vill haka på så hör av er, ju fler dessto roligare :)

Nu är jag lite gladare, av att få drömma mig bort en stund.. men det är nog kortvarigt så nu får det bli en promenix för att bibehålla och helst förbättra humöret!  


Våfflor på Särdals kvarn kanske får skrivas till på sommarens "att göra lista"!

Ännu en rubrik som innehåller SOL!


Löprunda i skogen tillsammans med Em, det är livskvalite!