Bio, bio, bio!!

Min och Saras nystart kom inte igår, men vi deppar då inte över det utan för mig blir det till att lira med herrarna imorgon å sen ta tag i vår nystart på allvar den 2:a januari!
Träningen gick som sagt inge vidare.. det hela började med att jag fick bolla in med Elin, och det är ju inte att leka med alltså, fast det är riktigt roligt om man är väl förbered.. tyvärr lyckades jag stuka mitt finger så nu är det blått och svullet, men så är det att vara volleybollspelare =)
Gym efter träningen och jag och Emily körde ett pass i stepmaskinen, var riktigt roligt- men jobbigt! Sen test i bänkpress och jag hade blivit starkare vilket var en trevlig upplevelse... sen blev det dusch och bastu (är verkligen guld att ha bastu i hallen!!) 

Idag har jag storstädat hela lägenheten och det känns så himlans bra att ha gjort det! Skinande rent är det så nu kan jag ta det lugnt utan att ha ångest över hur det ser ut här hemma!
Snart ska jag åka iväg till Kista också och hämta ut biobiljetter, fika med Elin och sist men inte minst se filmen Arn med Elin! Kommer bli en toppenkväll=)

Imorgon är det gym med Emily och Emma innan det är dax för 2 timmars gemensam träning med herrarna.. för oss är det frivilligt men för dom obligatoriskt så det blir väl till att träna på herrhöjd och hoppas att dom inte slår allt för hårt, haha.. Martin tyckte jag skulle ha ansiktsskydd men jag tror jag kör på Elins modell istället: Mussehjälm och tandskydd, haha...

Ojoj, nu går snart min buss... dax att dra!

Nystart!

Igår kom jag tillbaka till mitt andra hem- Sollentuna!
Var på håret att jag inte kom med flyget upp men det löste sig och jag åkte direkt till hallen och tränade i två timmar.. vilket ändå gick bättre än förväntat, fast segt att jag oh Katie var tvungen att göra tester, men när man förbättrar sig är det ju värt det :P

Sen var det lunch och eftermiddagsvila hemma hos mig tillsammans med Emily, Cissi och Sofie vilket var väldigt trevligt! Är jul att prata om gymnasiet, verkar vara som förr, haha.. fast emily kände sig nog lite förvirrad ibland, man har ju lite svårt att tro på allt som händer på VB-gymnasiet om man inte själv har upplevt det!

Kvällsträningen gick väl sådär.. men jag och Sara ska ju ha vår nystart nu har vi tänkt.. antingen kommer den idag eller efter nyår, vi får se lite hur det känns.. Sara har ju en plan med det här och det är ju bra, så inte jag behöver tänka så mycket.. jag bara spelar =) Men hoppas Saras plan innehåller hur vi ska ta oss till GP-final, hade vart skönt liksom..

Sen ska vi försöka lägga fram lite fint att vi vill åka till GP redan på fredagen.. bara för att vi bor så himla nära vill Johan åka upp på lördagen vilket innebär att vi missar herrarnas match vilket vore en katastrof! Vi måste ju hejja på dom, så dom kan hejja på oss sen :) Å efter vår semifinal ska vi ju gå ut och käka gemensam middag, tänka om vi får fira två finalplatser då, ojoj.. fast sånt vågar man knappt drömma om...

Nu är det snart träning igen.. å jag och Emily ska ju gymma okså efter träningen så det gäller att ladda lite extra inför kvällens äventyr.. men det är alltid lika trevligt att hänga i hallen tillsammans med Emily!

I need to find out
if there's a chance for us

Strandritt!

Idag var det dax för den årliga julritten (den brukar dock vara på julaftonsmorgon men i år tjuvstartade vi!).. den blev på ny destination och inte barbacka som den brukar..
Siri och Matte hämtade mig vid kvart i åtta i morse och när vi kom till Västergård var det fortfarande mörkt... underbart mysigt att få se alla ponnisarna och fullbloden igen.. vissa känner man knappt igen nu när de har så mycket vinterpäls.. Men de tre som fick vara med på vår strandritt var de båda fjordingarna Alma & Freja och så den gamla tappre Brandy!

Vi var iväg i 1½ timma, och som vi frös på hemvägen! Har glömt hur kallt det är om tår och knän när man rider på vintern, har blivit bortskämd med för mycket sommarritter :P Men roligt var det och jag och Frejsan kom bra överens till slut, men hon är så stark så hon är roligast när man bara låter henne springa, eller när man travar i vattnet- mysfaktor hög!
Jag och Siri kom på att Alma & Freja är som två jeepar från 80-talet: stabila, starka och går fram i vilken terräng som helst.. klockrent! Brandy är mer som en Saab, typ som Emmas saab: den går när den själv vill men kan komma upp i riktigt bra tempo nån gång ibland, haha...
Freja är om en jättebebis också, hon har ett jättestort huvud med världens mysigaste mule som hon alltid ska hålla på och buffa med... men det uppskattas inte alltid att ha en mule i örat om man säger så :P

 
ALMA-----><--------FREJA


I fredags var jag ute i SKäpparp och hälsade på Malin och barnen. Fast Elsa sov sig igenom hela besöket men det var inte lugnt för det för Hedda höll igång så det räckte och blev över.. men man blir ju gald när man kommer in och möts av en snart reåring som bara skriker "Andrea, nu är det fika!!".. haha, underbar är hon!
Vi hann med att både jaga bort monster, trolla med trollspöet, vinka på pappa, ta in hästarna och gömma oss för Älgen... ja, hon är för söt, och jag hoppas det inte dröjer allt för länge tills jag får träffa den gullungen igen =)

Nu är det bara tre dagar kvar av min kvalitetstid hemma, vilket känns både bra och dåligt.. jag saknar ju alla coola stockholmare men kommer sakna "hemma" också när jag åker upp =( Men vi får se till att ha det grymt nu i vår så det bara blir fantastiskt!

What am I gonna say,
When you make me feel this way?

Hemma!

Vi börjar från idag och tar oss sakta men säkert illbaka i tiden till allt sjukt som har hänt de senaste dagarna!

Idag gick jag upp 04.00 och tog mig ut till Arlanda för att flyga söderut. Slocknade typ innan planet lyft och sov hela vägen fram.. sen irrade jag runt och letade efter nånstans att köpa bussbiljett på men nähä, här nere i södern får man fortfarande köpa biljett på bussen- lyx! En halvtimma senare var det dax för en mysig fika med Alex, dröjer ju till vi ses igen nu kompis.. Sen en dag i Göteborg och nu är jag hemma i mitt underbara Harplinge igen, och är hemma en hel vecka- lovely!

Igår då var det dax för julvolley.. fast först var det en underbar dag på stan med Lena, så skönt att kunna prata i lugn och ro för en gång skull.. och hon var tvugen att gå av i Sollentuna bara för att vi inte pratat klart, haha... inte långt till GP då vi får ses igen =)
Julvolleyn gick väl okej, vårt lag vann 2 av 3 matcher fast det roligaste var alla söta barn, finns sjukt mycket ungdomar i den här klubben! Det var härliga utklädnader också- allt från paket till julgran (min roomie Lina det ja!).. Sen var det träning men den har jag redan glömt, haha...

I måndags var det överraskningskväll med laget. Vi åkte ut till Sumpan för att få reda på vad vi skulle göra och jo- VI KLÄTTRADE! Det var väldigt läskigt i början men i takt med att vi blev tröttare blev vi också tuffare så det var riktigt, riktigt roligt.. Sen åkte vi hem till Johan och Maria och åt en mumsig middag, drack te och åt chokladkaka. Tack så hemskt mycket för det Maria!

Uppdatering om julfest och julmarkand på Skansen kommer- var så säkra på det!

Nu ska jag mysa med min "lilla" valpis Fliza..

Jullov!

Ja.. det så fantastiskt att jag faktiskt har jullov nu.. känns inte lika bra som när man gick på lågstadiet men det kan bero på att det finns så mycket att stå i.. men bara vetskapen att man slipper åka 526:an varje morgon på en månad, känns fett nice! Men kommer sakna guldkornen i min klass, tur att det blir fika med Alex i Göteborg så vi inte behöver vara ifrån varandra allt för länge.. det skulle vi nog inte klara av!!

Idag gjorde jag det igen- somnade när jag kom hem från skolan.. jag skyller fortfarande på Skåneresan, tror inte att jag kommit i fas med mitt liv riktigt ännu, men det är smällar man får ta! Annars har jag inte gjort så mycket mer idag än att handla och skriva julkort.. och jag fick julkort av min underbara fadder Marie, måste skriva ett brev till henne och barnen i jul, när man har tid för sånt :D

Ikväll är det träning och matchgenomgång 19-15-21.30 fast jag ska ner till hallen typ kvart över sex och fika med Emily- blir julmust, pepparkakor och julmust.. vi ska ha så trevligt så!
Sen blir det nog till att sova direkt om jag ska palla med att gå på Skansen imorgon, ska bli mysigt att åka dit, var ett tag sen sist och Katie har ju aldrig varit där så hon kommer väl vara helt exalterad =)

Igår var det luciatåg på Gärdesskolan.. treorna var riktigt duktiga och alla i publiken klarade av att sistta tysta och lyssna.. sen var det julfika i personalrummet med choklad, pepparkakor och vetebröd.. sen fick jag önska klassen god jul och hur glad blir man inte när alla 20 barn kommer fram och ger mig en stor julkram och önskar mig god jul och säger att de kommer sakna mig! Det gjorde min dag!!

Julfest på söndag.. börjar komma riktigt nära, helt sjukt hur fort den här hösten har gått.. och nu är det äntligen dax!

I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

C319

Igår när vi skulle börja träna trr jag alla känd en känsla av att hur ska detta gå? Vi var fortfarande sltina efter bussresan hem från skåne och dessutom kört ett mellanpass i gymmet så vi va något skeptiska.. Men vi fick börja leka på en massa roliga sätt, med 2-boll och baggerspel så vi fick upp både tempo och humör =)
Vi överlevde träningen och fick sluta 15min tidigare vilket uppskattades och sen softade vi i hallen ett tag innan Elin skjutsade mig hem- hon är en ägel den där Warner!

Idag var det 3 timmar med Margret och idag var det mycket bättre än igår.. Hon ändrade vår examinationsuppgift till det bättre och Nathalie tyckte till å med att hon var värd en julklapp, man kanske inte ska överdriva men ändå, haha.. det bästa var nog ändå när vi kommer till skolan och den salen vi ska vara i (C319) inte ens finns, stackars vår lärare som redan är så stressad och förrvirrad, men vi tryckte in oss i en sal med alldeles för få platser men det var mysigt som vi sa =)

Hem och däckade i drygt två timmar vilket verkligen gynnade mig! Sen iväg till Stinsen och shoppa lite med Lina och nu håller vi på och färgar håret, ska bli spännande att se hur det här blir :S Får se om vi vågar visa oss bland folk imorgon!

Imorgon är det LUCIA och jag ska till min VFU-klass och gå på luciatåg med dom.. ska kläa upp mig lite och ha glitteri håret så mankänner lite stämmning, hihi... hoppas det blir ett mysigt luciatåg, men våra 3:or är så duktiga så det borde inte vara några problem!
Sen är det softa och planera söndagsne outfit som gäller hela dagen innan det är dax för 2 timmar boll + fys, undrar om Johan lägger till brutalbänken som en "favorit i repris"- NOT!
Hoppas på en trevlig torsdagskväll i allafall och det ska vi nog kunna ordna hoppas jag!

Ps. Om 1 vecka är jag hemma i Harplinge Ds.

Karro gav mig inspiration :P

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Hmm
Hur tidigt stiger du upp? Alldeles för tidigt
Vem/vilka vet mest om dig? 87:orna
Gillar du att slåss? Näää, alldeles för feg
Vad ska du göra ikväll? Träna, träna, träna å äta clementiner :)
Har du utländska föräldrar? Nope
Var har du ont? Var har jag inte ont?
Är du bra på att måla? Icke
Vem kramade du senast? Skulle tro att det var Lena :)
Vad längtar du till? Jullovet
Sparare eller slösare? Sparare
Bio eller promenad? Beror på med vem.. men tro det blir bio
Är du kittlig? Jaaaaaaaaaaaa!
Rädd för insekter? Oooja
Anser du att du är stark? Hyffsat, eller snarare lagom :) 
Nämn något som gjorde dig glad igår: Byggde en buss i vårt kök, haha..
Vad gjorde du kl 8 i morse? Satt och sov på en buss
Vad har du druckit idag? vatten
Vad var det senaste du åt? Pasta och korv
Vad var det senaste du köpte? En tonfiskbaguette
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut!
Favoritklädsel? Träningsbyxor
Vad gör dig glad just nu? Julen
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Trött och förväntansfull
Sommarplaner: Sol och soft
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?: Att  kunna läsa folks tankar 
Gillar du att sjunga?: Mmm, men är inge vidare på det :P
Vad längtar du mest efter just nu?: Hemlighet! 

22.38 =)

Sitter i skolan nu och laddar inför en ny, härlig och fanta´stisk dag.... nä, det är verkligen inte den känslan jag har, tänk vad underbart om man hade haft det!

Gick upp på tok för tidigt idag, fast det gör man ju alltid.. dagen inleddes med att jag lyckas krossa två tallrikar, och fördoligen väcka Lina- sorry roomie! Sen var det dax för den efterlängtade bussresan, vilket innebär sova en stund till.. och sov gjorde jag verkligen, vaknade lite för sent (detta var första gången det hände) så jag fick gå av vid Sergels torg istället, men men... Nu sitter jag alltså i biblioteket och har gjort klart min uppgift till idag, ska bara köra gruppuppgiften också innan eftermiddagens seminarium..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nog om detta tråkiga ämne.. snart är det jullov och det kommer bli helt fantastiskt att få komma hem en vecka och bara ta det lugnt med familjen, rida en massa och som sagt bara njuta av livet på landet igen!
Skall visserligen hinna med en hel del, men ska ta det i ett lagom tempo och inte stressa sönder mig.. sen hoppas jag att det blir kul att komma tillbaka till Sollentuna igen, men det borde det ju vara.. har ju en hel del inplanerat i mellandagarna:
* SPA-dag med Sara
* Nyårsfest (någon som vet var?)
* Förhoppningvis kommer Milstrand hit =)
* Lite roligt folk som besöker träningarna
* Det viktigaste av allt: Ta det lugnt!!

Cause everytime we touch I get this feeling

Denna mening passar oerhört bra in på mina tankebanor just nu.. och det blir ganska mycket tänkande och dagdrömmande när man är så här trött!

Sammanfattning!

Igår var vi ute och reste i 22 timmar.. det är inte klokt vad man utsätter sig för!

Resan började halv sju och de första 2½ timmarna tillbringades i min sovsäck på golvet vilket är guld.. sen var det frukost med sara- vi är ett grymt team! Herrana började också vakna till liv och det blev ett gemensamt filmval: "Chuck and Larry", faktiskt riktigt rolig filmoch jag såg hela för ovanlighetens skull.. Framme i Falkenberg vid 13 och åt en nice lunch där.. drar vidare söderut, med kaffe i bussen och Håkan som kör över väggupp, vi klarade oss- men det var nära ögat! 

Laddade till tusen inför dagens match och shit vilken inledning vi gjorde... men sen gick det utför... typ nöjd med: 1 serv, 1 anfall och 1 defense.. hmm, borde man vara nöjd med fler saker för att kunna vinna en match? SVAR: JA!!!
Torsk blev det men fick träffa min härliga familj, vilket är guld efter en förlust.. fick även kramas lite med Lena- min favorit! Ses nästa tisdag... precis som förr!

Hemresan varande för evigt kändes det som... först middag i Falkenberg, jag och sara käkade wok och pannkakor, mums! Sen var det dax för film, och även nu var jag med hela filmen.. woohoo! 45 min paus i jönköping, det är sjukt att man själv inte tänker att klockan är så mycket, bara för att vi hade fyra timmar kvar till stockholm liksom.. köpte i allafall varm choklad med sara innan bussen rullade vidare.. Sen var det dax att umgås som Hodor så fint uttryckte sig.. gick bra till grabbarna började spåra ur totalt.. fst jag gillade den nya volleybollregeln att folk med synfel får mer poäng- yeah! 
Klockan var nu halv tre och jag började fundera på att sova en timma till vi kom till södertälje.. så blev det och med härlig musik och bra benutrymme kan man faktiskt sova på en buss.. dock hade den sista biten av resan kunnat vara lite längre, när man väl har kommit till ro liksom.. men men.. hemma halv fem och upp till praktiken åtta i morse.. suck suck suck!

Gårdagens låt: All I want for christmas is you

Jag och Lina har softat idag.. jag somnade fyra gånger under extrem home makeover- måste varit något i maten som gjorde mig så trött ;)

Imorgon är det skola från 8.30-16.00 å sen träning 19-22... men efter den dagen är över så börjar nedräkningen till jul.. woohoo!  

I just want you for my own
More than you could ever know

Roadtrip till Skåne imorgon!

Japp.. sitter här ochfixar musiken till den sjukt låååånga bussresan imorgon.
Det lät ju väldigt smidigt när Johan förklarade hur busschaufför-Håkan hade tänkt: "Ni åker vid halv sju, är i Ödeshög vid 10 och fikar, sen hämtar nis oss I Jönköping och så är vi i Falkenberg vid 13 och käkar lunch, sen lämnar vi herrarna och så är det drygt en timma till Ängelholm".. kändes ju riktigt bra men jag och Lina kom på varför, han hade ju inte berättat om hemresan å det är ju den som är värst :S

Som sagt drar vi söderut imorgon vid halv sju, både herrana och damerna ska ner dit så vi åker tillsammans för första gången vilket kan bli en upplevelse! Bråk om platser, svårt att välja filmer, svårt att sova och massa vanligt tjafs men på det stora hela kommer det bli en grym resa som vi sent kommer glömma! Adi har i allafall redan vunnit matchen om platsen vid tv:n, Johannes vågar inte ens ta upp fighten, haha.. Alla har sina planer för hur resan ska gå till, hehe.. jag ska sova på golvet, plugga och äta lussebulle iallafall, vad dom andra gör är deras ensak :P

Sen hade vi tänkt att krossa Engelholm också när vi ändå är där nere liksom.. lika bra att passa på ;)
Å krama Lena ingår också i planerna, efter att jag essat henne på matchen, moahaha!

Idag har jag gjort massa nyttiga saker- slagit in julklappr, tvättat, pluggat, handlat, fixat musik till morgondagen, ringt och grattat pappa på födelsedagen.. å ska hinna med att packa, duscha, fika med grabbgänget och gå och lägga mig i tid- ska ju upp vid femtiden imorgon!

"All I can think about is you..."

Slår önskningar in?


All I want for christmas is you!


Julhandel =)

Idag har jag varit inne i stan med resten av jordens befolkning- såååå mycket folk!
Blev en ganska lyckad shoppingsväng, köpte två julklappar, en fin tröja till mig (man måste ju sig själv lite julklappar också :P) och lite smått och gott på Clas Olsson...

Snart är det dax att kolla på sändingarna från Globen Horseshow också.. skulle varit trevligt att åka dit i år, men känner inte riktigt att jag hittade nån som kunde tänkas vilja gå med.. fast nu sa Lina att hon skulle kunna tänka sig att gå dit, så kanske kan dra med henne nästa år :D

Ikväll kommer Lena också, vilket ska bli helt underbart... även om det "bara" var en månad sedan vi såg s sist så känns det som en veighet... och det är det ju jämfört med hur ofta vi sågs förra året, vilket var flera gånger per dag... ska nog ner till Ica och köpa lite musmig fika också till hon kommer =)

Idag var Fliza på utställning hemma i Stryinge.. saknar nästan den där hundutställningen, även om man ibland hatade att stå och frysa i ett rudhus och dricka glögg som jag egentligen inte tyckte om.. men det mysiga var ju att verkligen ALLA var där.. hela hundgänget + diverse annat roligt folk.. hoppas på att kunna åka dit nått annat år! Tyvärr gick det inte så bra för Fliza, hon kom 5:a men hon är väldigt högbent och lite tunn så nu får hon massa mer mat vilket kommer göra dom andra två tjockisarna avundsjuka, hihi... 

Nästa vecka är det VFU igen.. den här gången ska jag ng försöka hålla i en egen lektion, hoppas på det i allafall :) Kommer vara nervös innan men det blir ju så bra efteråt- hoppas jag :S Annars är det en lätt vecka om man tänker på styrketräning och sen har herrarna match på torsdag, mot Hylte så det blir en liten ljuspunkt i den gåra vardagen :) Å på söndagen ska vi ner till mina hemtrakter.. först dumpa herrarna i Falkenberg- vilket betyder att vi kör förbi Halmstad- woohoo!! Sen kommer mamma, pappa, Alma och Fliza ner och säger hej.. längtar! Å då får man träffa Lena igen, hihi!!

Nä, nu måste jag laga lite mat!