Sommar, sommar och sol!

Jag börjar fundera hur resten av min vår/sommar kommer se ut, just nu känns det som att det kommer bli en väldigt bra tid jag har framför mig.. självklart är jag äckligt stressad över skolan, saknar laget och måste betala dumma räkningar.. men bortsett från det tror jag att det kommer bli kalasbra!!!
Detta händer mig:

* J-SM (ska satsa som fan på att iallafall få spela final, å väl där ska vi ta guldet!)
* Hem och mysa med alla goa människor
* Landslaget med allt roligt folk
* Mallorca med familjen (sol, sol, soooool :D)
* Jobba på Västergård med Siri och förhoppningsvis SSW
* BeachSM i Falkenberg- partsolly med sollentuna!

Ja, så jag har ju att stå i.. vilket kommer bli loooovley!

Ikväll blir det "dejt" med Lena- Grey forever!


Sentimental!!

Hmm... nu är det snart maj, kan ni fatta att det snart är sommar?? Helt sjukt vad snabbt ett år kan gå!!

Ja, för ett år sedan var vi i full fart att planera studenten och göra klart i skolan, jag minns det som det var igår men nu är det en ny kull studenter med samma ångest och glädje- Karro ska ta studenten!
Jag måste säga att ta studenten var något av det roligaste jag gjort, vilken helg, vilken gemenskap och vilken märklig känsla på samma gång :S Grillkvällen på berget var nog något av det bästa den helgen, helt underbart mysigt var det!

                                                  

Nu har ett år i sollentuna gått, vilket är helt otroligt att man redan har hunnit med en "riktig" elitsäsong, å få avsluta den med ett sm-guld är ju inte heller fel. Året har varit helt underbart, det går inte att upprepa allt för många gånger, har blivit sådär sentimental som sagt, usch usch usch.. Alla spelare i laget tycker jag såååå mycket om, kommer sakna alla! Fick ett mail av Danny igår, hon var så söt och skrev lite på svenska å jag saknar henne, men vi får hålla kontakten! Lena kräver egentligen ett eget kapitel men jag skulle kunna säga så mycket fint om den människan, vi är helt klart "soulmates", iallafall enligt Joe, å jag har nog skäl att hålla med där!

                                       


Nästa vecka börjar landslagsträningarna vilket kommer bli guld.. helt underbart att få träna med Aida och malin igen- har saknat dom brudarna under året! Så skoj vi kommer ha, glida runt och va grymma!
Nu ska jag snart till träningen, tre timmar boll- önska mig lycka till!!


Lördagen- ett eget kapitel!

Helgen är ett kapitel i sig vill jag lova!

I lördags var jag och Lina i söertälje och kollade på beach, var så mycket nice folk där så vi kände att vi bara var tvugna att åka dit. Lena å Anna vann- ni är så grymma brudar! Bergan å dewi var också med, åkte ut i semin, trevligt att prata med er en sväng också.. Linda å Malin torskade finalen mot L&A, men ni var störtsköna dagen igenom!
Kvällen inleddes med en grym förfest hemma hos oss- Lina, annika, jag, maria å kaisa: toppengäng!
Åkte in till stureplan och gled runt i guldhattar, helt plötsligt hade vi kommit in gratis på Sturekompaniet- oklart hur det gick till :) Hade verkligen hur kul som helst där inne, minglade med kaisa å drack drinkar som var toppen goda: White Lady, verkligen att rekomendera!
Helt plötsligt satt vi i en taxi och åkte hem till några vi träffat och käkade pytt i panna- underbart gott!
Tog oss hem vid sjutiden på morgonen, lagom pigga, hahaha.. Jag & Kaisa på fest = TOPPEN!

Söndagen tillbringades hemma med Anneli, vi ses allt för sällen bruden! Stinsen Brinner, bakad potatis och kladdkaka, håller alltid! Vi måste ses oftare nu när du är hemma i Stockholm igen!

Idag ska det bli träning med j-laget.. kommer kännas så konstigt när det inte är vanliga laget som står på träningen och skrattar och flummar som bara vi kan göra.. jag börjar bli sentimental nu, precis som lena sa, usch vad jobbigt det kommer bli! Men får ha det roligt med j-brudarna vilket jag visserligen inte tror kommer bli några problem, hihi..

Nytändning!

Nu börjar jag komma tillbaka till verkligheten, visst hade jag gärna levt kvar i guldruset för resten av mitt liv men jag börjar smälta det nu. Det var som om det ringde en väckarklocka idag som gjorde migg uppmärksam på allt som faktiskt händer medan vi firar...



För att börja med skolan så är jag riktigt nöjd med vad vår grupp har gjort. Allt kaos som fanns börjar så smått omvändas i ordning vilket är oerhört tacksamt. Vår redovisning kommer nog bli bra och den individuella kulturanalysen kommer nog också blir bra. Sen fick jag äntligen iväg ett mail till min handledare, praktiken börjar närma sig nu, har ju fått flytta den pga. landslaget men det löste ju sig iallafall :)
Landslaget är något som jag ser fram emot jättemycket, det blir lite som på den gamla goda tiden. Det ska bli roligt att få träna med delar av det gamla gänget, att få trilla tillbaka till gymnasitiden lite grann..
Jag och Sara har den deal, vi hänger ihop- Sollentunare som vi är liksom.. det kommer ju inte bli några som helst problem för jag diggar ju sara enormt asså :D:D


Men först är det ju J-SM som för övrigt kommer bli så fruktansvärt roligt.. Visst är turneringar inte min starka sida med en kropp som gör ont men det är bara att göra det bästa av allt och ha skoj skoj skoj! Vi kommer nog vara ett roligt lag som skrattar mycket skulle jag tro, haha.. precis som elitlaget alltså :) Men jag har bestämt mig för att göra min bästa (och sista-snyft!) ungdomsturnering någonsin, hoppas det räcker till det efterlängtade juniorguldet brudar!!! Vill ju få skrika SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD en gång till, hihi :)

Sen ska jag få komma hem till Harplinge igen, så underbart det kommer bli. Saknar alla där hemma så himla mycket och det ska bli skönt att få komma ut på landet några dagar. Sen ska jag få träffa Elsa för frösta gången också, hon har ju hunnit bli två månader redan den lilla sötnosen!

Ikväll är det lagmöte, å jag å lena ska biffa innan-SERIÖST! Vi ska nog prata om säsongen och hur våren kommer se ut hoppas jag. Sen ska vi göra en klippbok med alla artiklar, blev ju en del både efter Örebro och Ängelholm liksom så det ska bli skoj. Fast det kommer bli sorgligt att ta farväl av Danielle, hon åker imorgon. usch vill inte ens tänka på hur mycket vi kommer gråta idag :S



Nu blir det lite mat för min del.. vi hörs!

Guldmiddag!

I måndags var det dax för guldmiddag.. jag sov typ 1,5 timma natten mellan söndag och måndag å sen skola på det så jag måste säga att jag var inte riktigt på topp.. Men med guldhatt så går allting bra som Lena så bra sa idag..

Så vi trillade in på Scandic Star vid halv sju snåret och hälsade på kommungubbar och styrelsefolk. Sen var det dax för foto med tidningen och skålar i välkomstdrinkar.. Tur att Linda visste vilka alla var för jag hade nollkoll! Middagen var toppen, trerätters och massa dricka på det- mumsigt! Varje gång någon ställde sig upp så blev det utsatta för att hålla tal, å vilka fina tal det var! Lina grät å höll ett så fint tal så man snyftade och Danielle: "Kathryn told me when I first arrived to Sweden that I will have one buddy in Sara but now I can tell you that I´ve got ten other buddys too, I´m so proud of this team"- snyft!
Jag och Linda höll också tal, tillsammans.. vi drog hela kittet med skrivmaskin och tantskrik, haha..

Kvällen rullade vidare och jag drog mig hemmåt vid tolvsnåret, var inte så sugen på sprit kan jag säga efter partyt i bussen hem så tog det lite lungan.. vilken guldmiddag!

Ikväll är det avskedsparty för Danielle.. hon åker ju snart, vääääääldigt sorgligt kommer det att bli.. Men det kommer bli världens tokfest idag, först Väsby å sen förhoppningsvis Universitetet- woohoo!!

image7

SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUUUUULD!!

Ja.. var ska man börja, med att vi är så jävla grymma kanske??

Allt började med en timmes flumträning på lördagen, asvarmt i hallen och mycket skratt och en del seriös träning iaf, haha.. Snabbdusch innan det bar av ut till bussen där alla våra underbara supportrar väntade.. det skulle bli en jäkla resa ner till södern. Dock inte så händelserik utan mest bara lång och dryg. Men ett stopp på smålandsrasta blev det, testade Lenas favvoglass- Top Hat, ingen jätteupplevelse direkt.. Jaja, var iallafall framme på hotellet vid tiosnåret.. Då var det dax för "manikyrkväll" uppe hos "Losers" (Lina, lena, laura).. vi fick så fina slutspelsnaglar så.. sen knallade jag å kristin ner till vår tredje sambo- elin och somnade som en stock..

Sov inge vidare den natten men, men.. frulle som vanligt lika gott.. sen var det bussresa till Örkelljunga för träning.. Lina guidade så bra så, vi fick höra och se allt från högstadieskolan till torget- härligt Lina! Hallen var pytteliten och vi skrattade bort den timman, CG å Daniel tävlade i volleyboll-basket, Cg vann- grattis! Efter vår träning skulle det var Try Out i Örkelljunga så vi hälsade på alla 88orna å Göran-. kul!
Hem till hotellet för dusch och softa innan vi skulle ha video genomgång, fick en ros av Mark- snällis!
Lunch, sol och sen var det dax för sista resa så att säga.. I Like to movit är given och fan vilken stämmning det var i bussen!

Laddade inför matchen och så drog det äntligen igång.. tog dom första två seten ruskigt enkelt innan vi tappade de följande två och det var dax för femte.. domaren var på vår sida i slutet vilket var nice, men det brukar ju oftas jämna ut sig så det ska dom inte gnälla för! Helt plötsligt slår Adi in matchbollen- SM-GULD!!!!!!

Vilken tokfest det var sen alltså... duschade alla tränarna +CG och Katryn, det var så lite så hörni! Vi lämnade Ängelholm efter massa champagne å drinkar å sen fortsatte partyt u bussen.. Tokfestade till smålandsrasta där de hade skrivit en skylt och Micke bjöd på paj- snällis!
Slockande sen kan jag lova.. sov hem till Stockholm, hemma halv sex och upp till skolan kvart över sju, sleten? Nja, det vill jag inte säga.. hahahaha
Idag har det varit guldfest på Scandic Star men den tar vi imorgon....

image6

Lääääängesedan

Nu var det på tok förlängesedan jag skrev här.. har ju hänt nem assa saker sen senast!!

Vi var i ängelholm, en mycket trevlig resa med gänget.. jag, dommen å lena kollade på sagan om ringen- på tyska.. hahaha.. Tur att vi hade dommen som kunde översätta :P
Matchen torskade vi ju tyvärr men det var en jämn match och jösses vad varmt det var i hallen, kommer nog vara dubbelt så varmt på söndag :S

Sen fyllde ju jag år på tisdagen, å alla i laget sjöng så fint för mig klockan 00.00 natten till tisdagen, hihi.. sen kom mamma å pappa å jag fick en massa bra paket :)
Vi hann med en sväng på stan som avslutades med mat på mongolian, samma servitris som sist brudar, haha :P Idag åkte tyvärr päronen hem, men dom kommer ju ängelholm på söndag :D:D:D:D

Igår var det match, final 3.. jag var så nervös, har inte funnits nån match som jag hellre ville vinna än just den här matchen- och det gjorde vi, wiiieee.. brudarna är bäst! Så nu har vi chans att ta SM-GULD i deras hall på söndag, hoppas hoppas hoppas!!!

Idag ska jag och lena ta en promenad (vi måste ju göra oss av med slagget som joe säger, haha), sen blir det nog middag och film hoppas jag.. jag gillar Lena <3

Imorgon blir det en ny resa söderut då ja.. lika spännande att se hur det går, händer ju altid något på våra resor :)

Vi reser söderut!

Nu åker vi snart söderut.. till Ängelholm!!
Först träning sen reser vi, vilken tokrolig resa vi har framför oss :D:D:D

Imorgon är det match och det kommer massa gamla kompisar å kanske Hedda & Elsa- hoppas!

Ring om det är något :)

SM-final 2 Måndag 9/4, Rönnehallen Ängelholm 17.00

:D:D:D:D:D:D:D:D

SM-FINAL: 1-0

Igår vann vi den första SM-finalen.. det är helt sjukt alltså.. vi har vunnit en final, vem trodde det när säsongen började? Inte vi iallafall!
Matchen igår var inte så jättespännande.. det var mycket upp å ner, kanske myke nerver som spelade in å så.. Men i fjärde blev det lite nervigt.. femte set brukar ju vara nervöst men 15-8 säger det mesta!

Imorgon blir det lunchträning å sen ska vi åka till Ängelholm.. Massa timmar i en buss men det brukar inte vara något större problem att få tiden att gå.. skönt att vi får åka redan imorgon i allafall.. Sen blir det en natt på hotell i Ängelholm med massa bus å sen är det match på måndag klockan 17.00- be there!

Idag har jag vart i Kista å shoppat lite småsaker.. nytt nagellack blev det, mina slutspelsnaglar måste ju h'nga med en vecka till liksom.. haha.. vissa har slutspelsskägg å andra färgglada slutspelsnaglar :)

Nu blir det bara en soft kväll med god mat å film skulle jag tro.. Min favorit-Lena kommer nog senare ikväll också- wiiiieeee!!

Hihi

Lista

10 favoriter
Färg:
Blått
Mat: hemlagat
Band: oj, den va klurig!
Film: Goal
Bok: Allt av Nora Roberts
Sport: Volleyboll
Årstid: sommar
Veckodag: lördag
Glassmak: sorbet
Tid på dygnet: eftermiddag

9 för tillfället:
Humör:
positiv!
Smak: choklad
Kläder: jeans å tröja
Bakgrund: va?
Nagellack: rött, ikväll blir det rosa
Tid: 16.00
Omgivning: Annikas rum
Irritationsobjekt: Det kyliga vädret!

8 första:
Bästa vän:
har många.. men Lena ligger högt upp!
Screen name: va?
Husdjur: tre hundar
Piercing: öronen
Förälskelse: i mellanstadiet
Musik: Astrid Lindgren skulle jag tro
Bil: En liten söt röd Toyota
Kyss: den behåller jag för mig själv, lalala :)

7 senaste:
Alkohol:
Cosmopolitan
Mat: Makaroner & köttbullar
Dryck: Jordgubbs smoothie
Biltur: Med Kristin hem från träningen i veckan
Kyss: Även den behåller jag!
Spelad låt: Way back into love
TV-program: Gilmore Girls

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: nej

5 nej tack:
Kläder:
Latexdräkter, usch
Mat: lever
Musik: Tecno
Dryck: hmm, ingen aning
Personlighetsdrag: dryg och divig

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Spelade vår första SM-final: VI VANN!!!
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Min familj och mina vänner
Du gör när du har tråkigt: sover

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Mina vänner
Du tycker om: Alla underbara vänner!
Du inte gillar: Blåst, jobbig personer..

2 val:
Kaffe eller te:
  te!
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Just nu blir det faktiskt att ta SM-GULD med Sollentuna- Love this team <3

SM-FINAL: 1

Idag är det SM-FINAL!!!!!!!

Igår var det fika med Cissi, så trevligt att få prata volleybollminen å gymnasietiden också.. Goda bullar hade hon bakat också- mums!

Sen var det träning.. hmmm, kanske inte ska orda så mycket om den, haha.. gick inte så jättebra faktiskt.. men genrepet skall väl gå dåligt eller vad är det dom brukar säga?
Sen video med laget.. jag, annika å lena hyrde "The Holiday" igår, den är så jättebra!! Å vi har ju våra platser i lenas vardagsrum, haha..

Idag vaknade jag sju, suck! Men men.. vad gör det när man ska spela final idag, kommer ju på adrenalin iallafall.. haha.. Hoppas det blir en bra match och att det kommer mycket folk å hejjar :D:D:D:D:D

Good Bye!

Stockholm City

Idag skulle jag till plisen å fixa mitt pass för jag trodde det gick ut i juni.. Men när jag sitter hos polisen ser jag att det inte går ut förrän 24 juli.. det var ju Toras pass som gick ut i maj förra året, haha... Så jag väntar med passfoto tills jag är brun :P

Men jag åkte iallafall in till stan och t'nkte shoppa lite.. men insåg att det är bättre att spara slantarna ett tag, hittade massa fint på Gina Tricot också.. Sen träffade jag Anna H å vi gick och åt lunch på "The Wok House", ett väldigt trevligt ställe!! Snackade massa minnen, framtiden och massa annat roligt.. Du är rolig du Anna!

På hemvägen svepte jag inom Sollentuna Centrum och köpte en "massagekompis", en sån med fyra ben ni vet!? Så nu har vi fyra i laget, två till och vi är fulltaliga, haha... Köpte hårspray å bodylotion också.. så nu sitter man här hemma vid datorn, som vanligt.. ska bara softa ikväll, pallar faktiskt inte göra så mycket vettigt nu.. har väl ändp fixat lite småsaker idag så jag är nöjd :)

Imorgon blir det till att plugga, skjuter det bara frammåt hela tiden, jag är en dålig människa jag vet!
Sen är det ju sista träningen imorgon också... sen på fredag är det SM-FINAL 1!!!!

Over and out!

Påsklov!!

Jag har ju påsklov nu, det är ju riktigt nice vill jag lova.. fast ganska långtråkigt också.. längtar bara till en massa saker, först å främst SM-FINALERNA!!!

Igår fick jag iallafall mitt rum storstädat, det var välbehövligt, å man hittar ju så mycket saker som har varit borttappade.. Men sen blev det inte mycke mer gjort den dagen.. 
Träning på kvällen, jag hoppade som en tok, nån måste ju vara Karen Cope också, hahaha... Sorry att jag inte var så lik brudar, ska försöka bättra på den idag!

Idag har det blivit massa saker gjorda.. Jag har tvättat, lagat paj, mailat min lärare, mätt fönster så mamma kan sy gardiner å hämtat min medecin.. Å fler nyttiga saker skall gäras innan dagen är slut!

Ikväll är det träning igen, men lagom gött att vi har fått herrarnas tid eller, en timma gör verkligen underverk!!

Saknar massor med folk också.. mest alla underbara 87:or.. det var tider det <3<3
image5
(Sara M saknas, hon var väl ute och flummade nånstans :))

 

FÖR VI SKA SPELA SM-FINAL!!!

Ja.. det är nästan för bra för att vara sant.. helt sjukt underbart, och med det här laget också, helt sjuuuuuuuuuukt fantastiskt!

Vi torskade ju semifinal 3 så igår bar det var till Örebro.. kollade på Goal i bussen ovh självklart blev det ett stopp på Dinners i Arboga, vi börjar bli stammisar där nu, hehe.. Efter stoppet är det ju självklart "I like to movit" och resten av topplåtarna som gäller, kan det ha blivit ett vinnande koncept?

Matchen började och jag har aldrig varit så nervös någon gång alltså.. det var skönt i timeouterna, då fick man äntligen andas, hehe.. JAg och annika kommer typ få lägga av efter den här säsongen för att vi kommer ha fått hjärtproblem eller nått.. Men så när dom slår ut matchbollen så var lyckan total, vi skrek och hoppade och grät om vartannat.. sådan härlig lycka var längesedan... Tack brudar!!

Sen var ju mamma Kicki och syster Maria där- tack för påskägget!
Malin, nu dröjer det ett tag tills vi ses igen, men jag hoppas att det inte tar allt för lång tid!! Jag diggar dig fett!
Örbero- ni har varit ett sjukt roligt semifinal motstånd, är nog för at man känner så många, det blir personligt på nått sätt.. som sagt, sjukt bra har det varit!

Bussresan hem firades med ÖÖÖÖÖLLLLL- Kathryn träffade Nisse Holmdahl på macken, han tipsade om att hon inte kunde köpa 2,8% utan var tvungen att köpa 3,5%- tack Nisse!
Hemma runt tio och sov gott gjorde man i natt jämfört med natten till igår..

Den här veckan är det påsklov, helt sjukt underbart att inte behöva gå i skolan förrän den 10april igen, woohoo.. så det blir till att softa, plugga, ladda å träna.. tipp topp!

Ner till Ängelholm å lira final den 9e, kom alla som kan!! Fick sms av Malin igår, tänk om dom kommer å tittar, då kommer ju barnen också- wiiiieeee!!

image4