Party!

Salladen är fixad
Partykläderna är på
Håret är uppsatt
Sminket är också klart

... Bara packa väskan, hämta in salladen och sätta mascara på vänster ögat också så är jag ready to go sen!



vi får inte förändras inte jag & du

I got a feeling you don't have a clue

Mysig kväll med mysiga tjejer kan sammnfatta min lediga onsdagkväll!

Det blev som sagt hallonpaj med Sara och Elli, och det blev riktigt lyckat.. kanske lite för lite smul på topen men, men, men mycket vaniljsås på så löste det sig! Å jag har faktiskt läst på Lovans blogg att man bara går upp i vikt om man försöker vara häslosam så därför kan man lätt äta en bit med gott samvete :)
Hade planer på att steka en hamburgare innan jag går och lägger mig men det jobbiga att hamburgarna ligger ute i stora frysen och dit orkar jag inte gå en gång till ikväll... får väl ta å steka den där jädrans hamburgaren imorgon under frukosten istället.. Ja, för imorgon blir det skola för hela slanten, både föreläsning och grupparbete men det ska bli helt okej. Dessutom är man i skolan så sällan nu så imorgon ska jag nog klä upp mig lite och slå på stort, både kjol och klackar- det ni!

Jaha, vad är det annars som snurrar i mitt huvud för tillfället? En väldans massa saker faktiskt, men frågan är om dom sakerna som snurrar omkring där inne verkligen kan göra mig lyckig och komplett.. jag börjar faktiskt tvivla! Man borde börja upskatta det man har och inte jämt längta bort till andra platser eller önska att livet innehöll andra saker.. som jag sagt förut så tror jag att det man har och det man gör för tillfället är bäst för en just nu! Fast om någon skulle erbjuda mig ett fett proffskontrakt i ett varmt land och där en snygg kille följer med på köpet så skulle jag väl inte tacka nej ;)


min outfit för morgondagen, men kanske lite färgladare tröja :)


Nu är jag lugn igen!

Idag har varit en riktigt bra dag, har hunnit med massa saker som egentligen kanske är ganska tråkiga men jag vet att jag blir så fruktansvärt stressad av att ha räkningar att betala, lag at mata eller ett hem att dammsuga så därför tog jag tag i alla mina "måsten" idag!

Den började med att jag lånade familjen Turners bil och körde till Ica Maxi för att storhandla. Lite nervöst var det att köra på dom hala vägarna och dessutom med en jättebil men jag kom fram och kunde andas ut när bilen stod parkerad utanför Maxi. Blev sen en sväng med kundvagn och självscanning och jag älskar att storhandla. Är så mysigt att gå omkring bland varorna och fundera och plocka ner sånt man behöver- men bara om det är lite folk! Idag var nästan folktomt men hittade ju min underbara Sara vid frysdisken så det blev lite skratt och glada miner bland pyttipannorna. Dock letade jag förgäves efter Lovisa som skule befinna sig bland kolonial, men nähä det fanns ingen Lovan :(
Hem och lämna bilen hos Sebbe och dessutom lämna en liten blomma, han fyller ju faktiskt 25 år idag så lite gratualationer fick han av mig! Sen har dagen bestått av städningen, pizzabak, betala räkningar, skicka massa mail till folk angående skolan och så har jag lyckats slänga alla tomkartonger + at jag gåt upp med landslagskläderna på vinden så nu har jag gott om plats här på mina 22 kvadrat =)

Ikväll kommer mina vänner från Engelbrekt, eller iaf Sara, får se vilka andra som följer med.. Vi ska kalasa på hallonpaj (smulis såklart!) med vaniljsås och bara slappa framför tv:n... tacka vettja onsagar, det är dom som gör att man överlever veckan!

Dags för mg att fixa lite kaffe, blir en mumsig stor vaniljlatte för min del idag!


What could be wrong with me holding your hand?

Mord i Edsberg!

Igår när jag och Emily gick halvsovandes hem från bussen så insåg vi att det var väldigt mycket liv och rörelse på Skyttevägen, särskilt för att vara en söndagkväll... Lite rädda blev vi men kände oss ändå ganska trygga och tyckte det var bäst att gå nära allt folk istället för att smyga längs väggarna på andra sidan gatan. När vi närmar oss ser vi att det står fyra poliser kring en polisbil, en stor blå skåpbil med två personer och en massa tekniska grejer står också parkerad där + att de har spärrat av en hel trappuppgång. Emily som kan polissnackate efter jukhusjobbet förstod att finns den där blå skåpbilen med så är det illa... men vi traskade vidare och lite längre bort mötte vi en ambulans, dock hade den ingen brådska vilket ledde till att vi började misstänka det som rubriken säger. När vi stod utanför mitt hus och skule säga hejdå så komer en polisbil i full fart och tvärnitar framför oss för att fråga var Jaktstigen ligger.. vi som va både helt slut efter bussresan och lite chockade gav inge vidare svar men vi hoppas dom hittade dit ändå! Var faktiskt liiiiite svårt att somna sen, när man visste att det var världens pådrag en bit bort...
Idag när Emily gick till bussen mötte hon Edsbergs kärna och våra favoriter i sådana här sammanhang: Pensionärerna! Två tanter berättade att det hade skett ett mord och att dom själva stått i köksfönstret och sett när dom bar ut kroppen.. Jag säger då det, det är i Edsberg det händer!

Har varit i skolan idag och det var fruktansvärt segt men jag och Sara unnade oss en glass på lunchen.. sen tog vår grupp ett kollektivt beslut om at skippa morgondagens skola, eller som Sara sa, "Vi jobbar hemifrån"! Andres kulle visserligen gå på föreläsningen så han är vårt säkra kort om någon ställer frågor på den!
Morgondagen kommer istället innehålla en välbehövlig sovmorgon och den blir det in till city med Emily, skall shoppa lite koftor och tröjor och sen det viktigaste av allt- en liten present som jag ska ha med mig på fredag när jag skall få träffa Linda & Fredriks lilla dotter Linnea för första gången! Och jag älskar verkligen att shoppa barnkläder så där kan jag hålla mig sysselsatt ett bra tag :)

Snart får det bli sängen för min del, over and out!



Kan mycket väl bli en god vaniljlatte med denna underbara tjej imorgon :)


Mina tre guldkorn!

Den här söndagen inleddes med en massa bus med mina hundar här hemma i Harplinge!

Fliza som är 1½ är helt klart värst. Hon springer runt så gärs och mosstuvor yr och hon kan aldrig bestämma sig för vilken leksak hon skall leka med så hon blandar hej vilt.. Sen får hon sina tok ryck och bara kutar omkring som en dåre.. men sötast är hon nog när hon står på bakbenen med framtassarna på mina axlar och hoppar upp och ner för hon är så lycklig över att jag leker med henne!

Mall som bara är 3 månader gammal är en riktig buse hon också.. ganska kaxig och går på egna äventyr i trädgården... men när hon råkade puffa lite på skottkärran blev hon väldans rädd så då var det säkrast att komma tillbaka till matte! Hon är inte stilla längre än en sekund så att få ett fint foto är inte lätt!

Alma som är kärringen i familjen med sina 8 år kan bara tänka sig att leka om man spelar fotboll med henne och hon är en riktig fotbollslirare dessutom! Idag fanns det ingen fotboll i trädgården vilket resulterade i att hon vägrade sätta sina tassar utanför altanen- som sagt, en riktig kärring.. men en fruktansvärt söt en :)


En av få bilder som jag lyckades fånga Malla på!

Lördagsmys!

En lördag på landet innebar faktiskt en dag i storstan, dvs Halmstad. Lite shopping med mamma som slutade med att jag kom hem med en fin, fin kjol, kanske lite dyr för min ekonomi just nu men jag får använda den mycket så jag väger upp kostnaden liksom... Sen mötte vi upp Eva för en brunch på Scandic och det var mycket gott, att äta hotell"frukost" vid lunchtid är underskattat och jag fick mina pannkakor så jag var nöjd =)
En snabb sväng hos mormor innan jag åkte till Högskolehallen för att spana in när Halmstad spöade IKSU med 3-1, träffade även lite gammalt folk, bla min bästis från högstadietiden, även min granne här hemma i Harplinge: Jessica- mycket trevligt det där!
Precis avslutat middag och handbollstittande, tyvärr blev det ju förlust, men imorgon är det nya tag mot Ungern- hejja, hejja!

Imorgon är det även dags för oss att ta nya tag och inkassera årets första 3 poängare.. vi skall tillbaka till en hall som för 8 av oss har varit hemmahall i massa år, dvs Frejahallen.. Skall bli riktigt roligt att spela och jag hoppas man kan göra några schyssta grejer, plocka massa poäng (Ewa har ju informerat mig om att hon jagar mig i poängligan så det gäller att passa sig, hihi) och sen åka därifrån med 3 fräscha pinnar :)

Nä, dax att mysa lite med familjen.. en sån där mysig familjelördag helt enkelt!


De bästa volleybollarna- någonsin: Alla är vi födda 1987 :)

Vi ses i Nagijala

Egentligen känner jag inte för att dela med mig av dom här känslorna men samtidigt så behöver jag nog bara skriva av mig lite, mest för min egen skul liksom!

Jag är så oerhört glad över att jag bestämde mig för att flyga hem idag och gå på Jannes begravning... Den lilla kyrkan var helt överfull och det var verkligen en blandning av människor- så väl unga som gamla. Det var en väldigt fin begravning med sånger och fina tal, men samtidigt en fruktanvärd upplevelse. Att veta att i den där kistan ligger en man som bara fick bli 37 år gammal, som för mindre än ett år sedan var ute och klippte gräset, lekte med sina barn och såg fram emot att få börja träna handbollslag igen. När prästen i sitt tal pratade om att "alla som är här idag har egna minnen och bilder av Janne men en sak som jag tror vi har gemensamt är att vi alla bär med oss ordet orättvisa", han träffade så rätt i det han sa! 
När Hedda och Elsa skulle gå fram till kistan tillsammans med Malin så kändes det fruktanvärt, när man bara är 2 år gammal skall man inte behöva lägga en ros på sin pappas kista, men det var just det Elsa fick göra idag. Hedda gav inte bort någon ros utan hon tittade på sin farmor och på sin mamma och gav dom varsin godisbit från sin godispåse- det var hennes sätt att trösta på. Det enda jag kuna tänka på i det avsked vi gjorde var att: Vi ses i Nagijala Janne, vi ses där!

När man sen kramar om Malin som bara gråter och gråter så slår det en, nu börjar vardagen, hur skall det gå? Men mitt i allt elände så sa ändå Malin till mig: "Lilla gumman, tack för att du kom.. Janne hade så höga tankar om dig, nu får du se till att leva upp till dom!".. hon gav mig ett leende men jag känner att det kommer ta lång tid innan vi kan skratta tillsammans över saker som vi tidigare gjort, vi har ändå kommit varandra nära under dessa 5 år vi känt varandra och det känns bra att vara en del i hennes sorg, och att hon är en del i min.. Men det hon sa stämmer, Janne trodde verkligen på mig i min idrott och att nu få motivation att kämpa vidare i mina proffsdrömmar är inte så svårt- jag gör det dels för Janne.

Att gå igenom något sånt här känns som att ha ett stort svart hål inom sig.. det där svarta hålet kommer så småningom läka ihop men det kommer alltid att finnas ett ärr kvar. Ett ärr som vittnar om den orättvisa som finns i världen, den orättvisa som i det här fallet har lett till att en fru har förlorat sin man och att två små barn har förlorat sin pappa. Jag vill knappt förstå, men börjar göra det- livet är orättvist!

Malin var stark nog att läsa en fantastiskt fin dikt, jag vill avsluta med delar av den....

Han var mitt norr, mitt söder, mitt väst och öst,
min arbetsvecka och min söndagströst,
min dag, min afton, mitt tal, min sång;
jag visste inte att kärleken skulle ta slut en gång,

Stjärnorna behövs inte; blås ut varenda en,
montera ner molen och ta isär solen sen,
sopa ren skogen och töm haven på deras innehåll;
ty från och med nu spelar ingenting mer någon roll.





Underbara onsdag!




Efter två dagar i skolan så blir man ju allt lite sliten vilker göra att den här lediga onsdagen kom alldeles perfekt, och att dessutom vara ledig på just onsdagar gör att det blir lite av en lill-lördag eftersom vi är träningslediga ikväll :)

Gårdagen innefattade 3 timmar i skolan, min klas verkar helt okej, eler iaf min studiegrupp och jag och Sara gör vårt bästa för att liva upp tillställningen något, haha... imorgon är det på ett igen, då är det Ufe för hela slanten, från 9.30 till 15, men vi får hoppas på en lunchpaus där någonstans också!
Det var även träning igår och först en timma igymmet som gick riktigt bra, dock kände jag att den där förkylningen hade tagit med sig lite av min styrka men det går förhoppningsvis ganska snabbt at bygga upp igen- roligt var det iaf! Bollträningen gick upp och ner, hyffsat irriterad på vissa spelare, men det går väl inte att undvika när man tilbringar så mycket tid tillsammans, någongång så måste man få lacka ur lite.. det som stör mig mest är att våra kära tränare inte upptäcker problemen, kanske dax att ta tag i det också!?

Idag är det sushilunch med underbara Tora som står på schemat, blir vårt lilla favoritstäle på söder som skall besökas.. kan även bli så att det blir lite shopping när man nu tagit sig hela vägen in till stan!

Igår bestämdes det tydligen att jag skulle få besök av mannen från djungeln... dock inte förrän det blir lite varmare och det kanske finns en ledig helg, så det kan nog ändras några gånger innan dess... men om han bara håller sitt löfte om att vara trevlig så ska vi nog kunna lösa det också ;)    


I just wanna tell you how I'm feeling,
gotta make you understand
.

If I'm alive and well, will you be there holding my hand?

Jag måste medge att min magkänsla inte är den bästa just nu och att det finns på tok för många frågetecken i mitt liv, hatar att ha den där känslan och att inte veta varken ut eller in... suck suck suck, hoppas det blir ändring på det snart!

Vår skåneresa i söndags var en blandning mellan himmel och helvete- milt uttryckt... resan ner var toppen och den innehöll allt som en bra gussresa ska innehålla: sovtid på golvet, kärleksfilmer, skvallertidningar, lunch på Dinners, volleybollsnack och grymt peppande musik... matchen som spelades finns inte så mycket att säga om, det blev 3-0 uppkört i r***n och jag var fruktansvärt arg, ledsen och besviken efter matchen. Den enda ljusglimten som fanns var at jag spelade bra servmottagning och det händer ju inte varje dag :)
Sen blev det blandade känslor efter ,atchn, massa kramar med underbara EVS-tjejer, pussa lite på vovvarna och krama om mamma och pappa.. men en sak blev också väldigt verklig när jag fick träffa mina föräldrar och det ledde till att tårarna började rinna och de slutade inte rinna förrän långt senare... en tung start på bussresan hem men eter ett samtal med Lena och terapi med Elin så steg humöret något och bussresan hem blev ganska bra tillslut... Hemma strax före halvfyra å sen 4 timmars sömn innan det var dax för skola!

Annars är det mycket frågetecken som sagt i mitt liv just nu... det största är om det blir hemresa på fredag, jag vill gärna men samtidigt inte... en begravning är ingen lätt tillställning, särskilt inte när döden är så orättvis som i det här fallet, usch jag vet inte hur jag skall göra!!!

Kan inte någon bara komma och rädda mig? Ta mig härifrån ett tag? På en resa som börjar i Harplinge, går via Ängelholm och slutar vid medelhavet- någon som vill göra den resan med mig?

     

En dotter!

Igår fick dom här två härliga människor en liten dotter- ett jättestort grattis till
Linda & Fredrik!



Idag är det en perfekt dag för att vara ledig på, det är grått och trist ute vilket leder till att man verkligen inte vill sticka näsan utanför dörren... Så det känns faktiskt ganska bra att sitta här och plugga, dricka te och ibland ta små pluggpauser..

Om ni vill kontakta mig idag så ring helst inte.. varfö inte det undrar ni men det är så svårt att få fram ord när halsen är som den är, vilket leder till det kan vara lite svårt att föra ett normalt samtal.. men jag mår faktiskt bättre än vad jag låter vilket alltid är ett plus :)

Nu har nedräkningen iför söndagen börjat, det är då det smäller- skåne here we come! Bara 6 dagar kvar, och dom ska gå riktigt fort så att det plötsligt bara är söndag å jag ligger på bussgolvet i min sovsäck och sover så sött :)

Nä, dax att fortsätta skriva på min hemtenta!

 

J*vla Håkan!

I samma takt som dom där tre poängen försvann så försvann min röst... jag låter som en alkis och vissa tycker visst att jag pasar i Whiskeyröst med nä du Emma, där håller inte jag med! Matchen idag gick ju inte som den skule, vi va så sjukt nära att nita dom med 3-0 men självklart blir det en femsetare som vi tillslut förlorar pga en domartabbe... jag är snart beredd att utnämna de svenska domarna till något av det sämsta jag upplevt. Hur kan man hita på ett domslut? Man kan ju bara döma på fakta, inte för att man börjar hallucinera- så sjukt trött blir man... Men, men man kan ju se det som Lena såg det: att självklart var det Håkan som ställde till det, han gör aldrig ett rätt den grabben, typiskt!

Veckan som väntar kommer nog bli helt okej hoppas jag. Jag har ju visserligen min hemtna hängandes över mig men jag har ju typ 4 dagar på mig att skriva klart den så det ska väl jag fixa... tisdagen blir "hemtentaledigt" för då är det redovisning inne på skolan och sen är det behandling hos Tor- lovely :)

Helgen kommer bli en av dom bästa på mycket länge... den kommer både innehålla tårtkalas, hermatch, kramkalas med Dommen, bussresa till skåne, kramkalas med d underbara EVS-tjejerna, träffa familjen, pussa lite på Malla & Fliza... ja, den kommer helt enkelt bli sjuuukt bra!

Nu ska jag nog snart gå och sova, måste kurera mig för jag har inte tid att bli sängliggandes i nån jäkla influensa... nä, usch och fy för sånt!

MOSA ELVERKET!

Nu är det snart dax för dagens höjdpunkt: Match mot Elverket hemma i vår sporthall... det fins bara en väg genom den matchen och det är fullt ös medvetslös!! Dom ska inte ens få en chans att visa att dom är bra, för vi ska vara så sjukt mycket bättre :)
Målet med dagen är såklart att ta hem 3 poäng och sen kunna vara nöjda efter matchen. Vi behöver ge minst lika mycket energi som vi stundtals gav i GP, tänk om vi kan ha den energin matchen igenom + att vi bankar in lite fle poäng, då komer vi bli livsfarliga! Mitt mål för dagen är att spela bättre än vad hittills gjort mot Elverket. Har haft stora problem i anfall mot dessa giraffer, men det är väl bara att jobba hårdare- idag SKA jag ta mig förbi det där blocket så det så! 

Dax att packa väskan och sen gå upp mot bussen som tar oss till Carla & Jeff för middag och film... blir indisk mat och matchen mellan örebro-elverket som visas :)



Lovely

Då var det dax för en helkväll hemma hos Emma "The King" Holm, blir film och har hört rykten om at det kanske blir singstar.. usch deta hemsa påhitt, fast kan nog bli ganska kul i dessa stjärnos sällskap :)
Måste gå och jag ska hinna till Limousinen i tid ;)

The one and only :)

"for good times, and bad times, I´ll be on your side forever more, that´s what friends are for"

När jag öppnade ett sms tidigare idag som inleddes med just den här låttexten började jag gråta, och det var längesedan jag grät sist men det som stod i det sms:et är något av det finaste man kan få höra och det gjorde att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka.

Personen som skickade det här sms:et har jag känt i ca 2½ år vilket egentligen inte är särskilt länge om man tänker på hur djup vår vänskap är. När Joe pratade om oss så sa han att det finns en person i livet som man bara passar sådär perfekt med och att vi hade funnit den personen, dvs varandra. I början skrattade vi mest bort det där men ju längre tid som gått dessto mer villig är jag att hålla med om det. Att kunna skratta tillsammans är självklart en kvalite som jag värdesätter högt men att kunna gråta tillsammans är nästan värt mer. Och oj vad vi har gråtit tillsammans, både av sorg och smärta men självklart även av glädje. En kram i precis rätt tillfälle kan göra så mycket, eller att få höra precis de rätta orden när man behöver det som mest, det är något som den här personen är fantastiskt bra på att ge!
Vi fick ett år tillsammans i samma stad, det var året som la grund för vår vänskap. Vi tränade tillsammans, vi tittade på film tillsammans, vi lyssnade på schlager tillsammans, vi åt smulpaj tillsammans- ja, listan kan göras lång men sammanfattningsvis kan man säga att vi gjorde det mesta tillsammans det året.
Året efter så gav hon sig iväg på ett stort äventyr, medan jag stannade kvar här i mitt äventyr. Ett år ifrån varandra kanske bara gjorde oss starkare, men det var många stunder av saknad. Många telefonsamtal, ännu fler sms och mängder av kramar när vi väl sågs. 
Nu är vi inne på vårt andra år i olika städer och vi börjar kanske bli vana(?), fast jag kommer aldrig att vara riktigt nöjd förrän vi befiner oss i samma stad igen, eller iaf lite närmare varandra :) 

Den här människan gör mig alltid lika glad, får mig alltid att känna mig värdefull och bra på det jag gör. Hon stöttar mig altid i motgång och gläds alltid med mig i medgång. Hon är en sådan vän som inte växer på träd, utan hon är något alldeles extra. Det finns så otroligt mycket mer jag skulle vilja skriva och så många underbara saker om henne som jag skulle kunna säga, men jag vet att hon vet hur mycket hon betyder för mig, och hur mycket vi betyder för varandra.

Det finns bara en som hon, och hennes namn är LENA

                 



Jag vil avsluta på samma sätt som jag började, dvs med en låttext. Det gäller samma låt, och det finns mycket i just den låten som passar in på vår vänskap så jag plockar och ger:

I'm glad I got the chance to say
That I do believe I love you

Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for

Whoa, and then for the times when we're apart
Well, then close your eyes and know
These words are comin' from my heart

GP- det tredje i ordningen!

Hemma från GP och min stora evenmangsdepression börjar sakta men säkert försvinna, men den är lika hatad varje gång den dyker upp... tyvärr tror jag inte den går att undvika!
Alla som frågat hur GP var har fått samma svar: "Underbart, om man bortser från volleybollen". Alla har nog blivit lika ställda och funderat på om det inte är just fö volleybollen som vi åkte dit och det är ju klart det är.. Men när man presterar skit så är det skönt att få en klapp på axeln eller en kram av någon man inte träffat sen i somras, då gör förlusterna lite mindre ont, men bara lite...
Semifinalen gick åt skogen med stooora siffror, kändes aldrig som att man kom in i matchen och man får väl ge all eloge til engelholm som gjorde sitt jobb och kunde gå segrande ur den fighten.
Bronsmatchen gick bättre, men långt ifrån bra.. Skönt at få ta några poäng iaf och få göra av med lite ilska gnom at bakna in bollarna, men att det ska vara så j*vla svårt att vinna, suck!

Men som sagt annars har GP varit alldeles, alldeles underbart... Finns så många människor som jag tycker så fruktansvärt mycket om, det är bara för synd att dom bor alldeles för långt borta. Men kanske gör den där saknaden som alltid finns där i bakhuvudet varje tillfälle till en kram sådär alldeles speciell, för det blir dom verkligen. Det dröjer länge till nästa GP men det fins många datum att se fram emot den här säsongen, jag menar det inte är inte långt til den 18:e Januari då vi åker söderut!! Så sammanfattningsvis tycker jag nog att ha vänner i var enda hörn av Sverige faktiskt är en fördel enligt mig, bara man kan hålla saknaden i styr så :)

Men mina coola lagkamrater här i Sollentuna har jag ju faktiskt fördelen att få träffa varenda dag och det är ju inte alla som har! När man är ute på äventyr med dom brudarna händer det alltid något, att skriva meddelande i kaviar är det inte ala som gör- men vi gör det, och vi gör det grymt bra dessutom, haha ;)
Imorgon är det träning igen och jag skulle tro att vi kommer göra vår bästa träning på länge, så mycket ilska och pepp som ska ut på samma gång- jag är iaf grymt laddad!

Avslutar med en bild på några av mina coola lagkamrater :)


Yes Man!

Nu blir det bio i Kista, en alldeles utmärkt lördagsaktivitet enligt min mening!
Filmen som skall ses heter YES MAN =)

Snökanoner :)

Idag började dagen med en härlig pannkaksfrukost och sen en promenad i vintervädret.. Jag och Emily gick runt Väsjöbacken och det var fullt drag där med snökanoner och folk som åkte både snowboard och skidor. Såg jättemysigt ut, jag ska våga mig upp på ett par skidor en vacker dag!

Sen har jag städat, kolat åå skidor och lagat mat... även hunnit med en liten ångestperiod över nyår, men men, det som hände det hände och varför skämas? Vi hade ju bra roligt, eller hur Sara!?

Snart är det dax att pallra sig ner till hallen för lite teori och MATCH!!! Jap, idag är det lite herrspelare som får agera engelholm, kan ju inte bli annat än roligt... vi får väl se hur feminina dom lyckas vara ;)
Sen blir det dusch och bastu i hallen inan lördagkvällen börjar.. får se vad den har at bjuda på, kanske bio? kanske något annat trevligt? eller varför inte bara börja tvätta och packa inför GP?

Imorgon drar vi!



Partpinglan no 1: Sara "Biffen" Lindberg

.,



What is love?
If you know, please tell me...

2008!

Nu är det ju 2009 ( vilket ska bli ett alldeles underbart år )och vilket avslut det blev på det gamla året!! Fest hemma hos Carla & Jeff, mycket god mat, gott vin och roliga lekar... jag och sara i garderoben slår allt haha! Men nu får det bli en årskrönika här, vad hände år 2008?

* Återupplevt Falköping med Lina & Johannes
* Träningshelger på Bosön
* Schlagerkvällar med laget
* Pannkaksstekning
* Varit på ett underbart bröllop: Linda & Fredriks
* Quality Time med underbara Lena
* Landslagsläger i Polen
* Beachpremiär med Lena- Camp Errea
* Låtit Vivvi åka till himmlen, hemskt beslut!
* Lärt känna massa roligt beachfolk
* Beach-SM 2008
* Tourfinalen 2008
* Flyttat till en etta
* Mycket fikamys med Emily
* Pluggat AUO 2
* Tränat med mina underbara brudar
* Piskat Elverket i Tellus
* Ridit på stranden och ramlat av
* Åkt buss både med oss och med herrlagt
* Flyttat till en egen etta
* Bakat massa julgodis
* Blivit förvirrad
* Firat jul hemma i Harplinge
* Saknat massor med människor
* Firat in i det nya året i klänning!

Har hänt massa, massa mer men det här får nog räcka... avlutar med lite bilder ockå- självklart från 2008!