I-landsproblem

Idag skulle jag ta med min cykel till cykelhandlaren för att pumpa bakdäcket som nästan var helt tomt. Halvvägs dit lossnade typ sadeln så den började snurra runt å det var en stor utmaning att inte ramla av. Men bra tänkte jag, för jag är ju snart framme hos cykelhandlaren så då kan han hjälpa mig att skruva fast sadeln och sen kan jag pumpa mina däck där. Men när jag är framme så möts jag av en lapp där det står "stängt pga sjukdom", typsikt!!! Så det var bara att rulla hem min cykel till cykelförrådet igen och istället promenera hela vägen ner till tågstationen- suck! Ett av alla i-landsproblem som man dagligen möter i vardagen....

En lista så här dagen till ära :P

Dagens mående: Seg
Dagens humör: Fundersam
Dagens borde: Åka och storhandla
Dagens vill ha i allmänhet: Varmare väder
Dagens materiella vill ha: mat i mitt kylskåp!!
Dagens beroende: Handcreme
Dagens längtan: Närhet
Dagens klädsel: Adidaskläder från topp till tå, haha
Dagens smink: SMINK??
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens låt: The Girl
Dagens saknad: det är mycket som saknas idag...
Dagens dummaste: Ett dumt meddelande, haha
Dagens misslyckande: Pluggstunden efter lunchen?
Dagens köp: Lunch
Dagens godis: Godis??? Inget ännu :P
Dagens mat: Kinabuffé
Dagens tidning: Aftonbladet.se

Tisdag fm

Nu är det snart dags för förmiddagsträning med utlänningarna :) Blir först ett gympass med Whitney och sen boll tillsamans med de andra, vet inte om jag blir ensam svensk på banan idag eller om jag får sällskap av Hampus!? Sen blir det lite kvalitetstid med W då vi ska passa på att äta en god lunch och bara slappa.. kanske borde åka och storhandla idag, hm får se om det blir så eller om det får vänta till imorgon, beror helt klart på lite olika planer som skall lösas först :S

Just nu är jag nog inne i en sån där period då jag är lite less på det mesta men tror det är för att jag är stressad över opponeringen på torsdag + att julledigheten är över :( Men till helgen skall vi åka til Stockholm och hur underbart är inte det på en skala!? Skall få strosa runt på gatorna igen, de där gatorna som var mitt hem i 3 år och bara tanken på det får mig att le, hihi :) Sen skall jag ju få träffa lite fina vänner där uppe också, fikan med Em & Falk längtar jag otroligt mycket till!!!!

Då skall jag bara packa ihop mig och sen knalla ner till Rönnehallen :)



so close but yet so far away


GP 2010

Det var ju ett fantastiskt roligt GP i år och resan upp började på måndageftermiddag å vi körde väl in i Katrineholm vid sexsnåret.. Sen blev det häng på hotellet med min roomie för helgen Ida innan det bar av till hallen för ett träningspass. Inget stämde för någon av oss på det träningspasset, haha, men vi tog oss igenom det och fick även hälsa på våra djungelkillar som tränade efter oss :) Tidig kväll och jag sov som en stock i min sköna hotellsäng :)

Tidig morgon med träning redan kl 8.30 men det innebar att vi fick äta två frukostar, en före och en efter träningen :D:D Idag hade alla hittat hallen och vi va ordentligt taggade inför Sollentunamatchen. Den matchen var avklarad i ett nafs och det stod klart att jag skulle få spela min andra GP-final :D Dagen tillbringades sen i hallen och jag fick chans att mingla med mina saknade vänner i sollentuna och med allt annat fint folk som gästar GP. Sen tog ÖVK och krossade Sollentuna så det blev dubbel skåne i finalen och båda hade vi slagit 08:orna vilket vi tyckte var lite roligt :) En lugn kväll på hotellet med god middag samt taggande inför finalen!

Finaldag och träning ännu tidigare så redan kl 8 var vi i hallen.. Sen tillbaka till hotellet för sömn, lunch och video innan vi äntligen fick åka ner till hallen och börja värma upp inför finalen. Vi spelade en sjukt rolig final och vi spelade verkligen som ett lag som höll ihop i alla lägen, en häftig känsla att spela i ett sånt lag! När Minni slog in matchbollen var tårarna inte långt borta dels av anledningen att jag efter 4 år äntligen fick mitt GP-guld men även av anledningen att jag hade hittat tillbaka till mitt anfallsspel och gjorde en riktigt bra match! Folk som såg matchen kom och sa att det var den bästa dammatchen de sett och många gamla rävar tyckte det var den bästa dammatchen på mycket länge å det är ju alltid kul att höra :) Katrineholm var ett grymt motstånd!!!
Tyvärr torskade ÖVK finalen så vi fick fira guldet tillsammans med Falkenberg. Själv gick jag och vann poängligan också, roligt värre, hahaha :D

Hemresan gick som en dans och vi i bilen (Tina, Lena, Whitney och jag) skrattade hela vägen hem åt diverse roligheter.. Firandet blev som vanligt med lite lösgodis och en glass på Mc Donalds- det är så de stora lagen firar, bara så du vet Marcus ;P

Grymt roligt GP i alla fall och alltid lika trist när det är över.. Men fyra års väntan är över, jag kan titulera mig som GP-MÄSTARE!!!!


Dagens...


Det är...
Kallt ~ Snö ~ Tyst

Vill ha...
Värme ~ Sol ~ Skratt tillsammans med vännerna


Uppe med tuppen

Uppe med tuppen idag trots lite för lite sömn, men som Aida så så kan vi ju faktiskt sova när vi blir 60+ så den filosofin kör jag på idag;P
Idag är dagen då min C-uppsats skall bli klar och mailas in för bedömning.. på något sätt är jag ganska lugn inför det som väntar och tror att det kommer bli bra, kommer säkert finnas X antal fel men, men jag kan inte gör så mycket mer nu känner jag.. Kommer vara en stooooor befrielse när den är inskickad, det är iaf en sak som är säker :D
Dagen kommer även innehålla tvätt, träffa Lina, träna, filmkväll med laget och ev. en liten utflykt som innebär en natt tsm med trevligt sällskap, får se hur det blir på den punkten..

Mit nyårslöfte var ju att börja uppdatera bloggen lite oftare igen å nu har jag skrivit 2 inlägg på mindre än 12 timmar, måste ju vara godkänt so far, eller? Minns inte vem jag sa mitt nyårslöfte till dock, kan det ha varit till dig Perra?

Dax att skriva första orden för idag på uppsatsen!

Årskrönika 2009

Jag har ju lovat Mr M att skriva en årskrönika så bättre sent än aldrig kommer här en krönika från 2009!

Året började med en galen fest hemma hos C & J där mycket av tiden spenderades i garderoben tillsammans med Sara L. Dock blev det även fyrverkerier, skumpa, galna kortspel och telefontid med mina kära vänner i skåne. Inte långt efter spelades GP och rent volleybollmässigt var det inget att hurra över men jag älskar turneringen och vi hade otroligt roligt vilket såklart bidrog till en evenemangsdepression.
Strax efter GP föddes Fredrik och Lindas lilla dotter Linnea vilket var en glädjande nyhet :) Samtidigt som ett nytt liv började slocknade ett annat vilket ledde till en väldigt känslofylld begravning. Graven besöktes många gånger under året och det är något som kommer göras även år 2010... 
I Januari hann även min bästaste, bästa vän från Harplinge komma upp till storstan och det blev både shopping och party hela helgen lång.. 
Sista delen av elitserien flöt på som vanligt och jag fick mig många goda skratt tillsammans med mina lagkompisar.. Utöver voleybollen var det även praktik och det var alla hjärtansdags disco som fick mit hjärta att smälta big time, så enkelt det är att vara 8 år gammal! Mars innehöll en bruten tumme för Cissi och ett förlorat slutspel för oss som för min del innehöll både magsjuka och knän som smärtade, det var nog inte meningen att vi skulle vinna det där.. 
April innehöll en lång och välbehövlig resa hem till västkusten där jag hann med ett besök hos mina änglar i ängelholm, påskfirande med familjen + Lena och en del strandritter- allt för att ladda batterierna! Den månaden innehöll även disneykalas om jag och Cissi höll i.. Annars innehöll april mycket tankar kring framtiden och jag började fatta beslut som skulle visa sig förändra mitt liv.. 
Maj och början av Juni blev min sista tid i Sollentuna/Edsberg och jag försökte ta vara på all tid som var kvar... skolan klarades av med bravur tillsammans med klockrena klasskompisar, rehaben gick som en dans och hoppet om ett friskt knä tändes och utöver detta spenderades mycket tid med fina vänner.. Det han bli ett landslagsläger på Bosön och en underbar resa ner till Flyinge där jag spenderade några dagar med att titta på fina hästar och lukta häst hela dagen lång :) Klubbfest blev det också och våra junisar sjöng en sån fin sång om vårt lag, klockrent rookietal!
Den 6:e juni åkte jag hem på sommarlov men lugnet varade inte länge då en lång resa startade i mitten av juni.. Landslagsresan som skulle visa sig bli ett minne för livet och jag fick spela Universiaden i Belgrad, något som jag aldrig kommer att glömma!
I mitten av juli kom vi hem och en månad av jobb på Ica Maxi väntade.. Gick helt okej men inget jag vill göra om men tack vara underbara stunder med mina vänner så klarade ag av det! Beach-SM är bara ett exempel på en galen fest som inte kommer glömas i första taget och det fanns fler fester som fick den stämpeln.. I juli flyttade jag även från Edsberg som varit mitt hem i 3 år och det var en smula vemodigt att lämna Sollentuna och alla minnen, men jag visste att det skulle bli bra
Den 23e augusti tog jag mitt pick och pack och flyttade till andra sidan Hallandsåsen och blev skåning.. en något overklig händelse till en början men jag kom snabbt in i det och försäsongen försvann i ett nafs. Två polenresor och en träningsdag i Svedala förberedde oss inför en säsong som skulle visa sig börja kanon.. Sexybitches tog poäng i alla höstens matcher vilket var resultat av blod, svett och tårar från träningarna.. Vi spelade Nevza också och tog hem turneringen vilket ledde till att vi får spela final 4 i Finland, trevligt värre! 
Utöver volleybollen gjorde jag 5 veckors praktik på en förskola här i stan och fick så mycket kärlek av barnen att hälften kunde vara nog.. Jag har även fikat otroligt mycket, festat loss med vännerna, njutit av långa strandritter och närheten till familjen.   
Det stora projejtet för hösten har varit min C-uppsats och den har funnits i mitt huvud 24/7.. jag började plugga vid högskolan i halmstad den här hösten och det kändes konstigt att inte längre tillhöra Lärarhögskolan. Här passar ett tack till alla vänner som stöttat mig när jag varit nära att bryta ihop pga av den där uppsatsen.. 
Året avslutades med en fin jul hemma på landet och en sjudundrandes nyårsfest tillsammans med ett gäng Sexybitches, jungleguys + lite random folk. Tolvslaget firades med en nyårskyss och skumpa, kunde inte önskat mig mer!
År 2009 har varit förändringarnas år och jag har mycket höga förväntningar på 2010! Än så länge har det börjat på ett utmärkt sätt så jag hoppas det fortsätter på det viset :)