TräningsLördag!

Japp.. idag var det dax för två träningspass med laget!

Dagen kunde inte börjat på ett bättre sätt än vad den gjorde.. vi lirade fotboll, I 35 MINUTER, woohoo!! Sen blir det ju väldigt spännande och mycket skratt under en fotbollsmatch vill jag lova!
Fortsatte första träningen med inte allt för roliga tester men det var ganska lugnt, vi var ändå helt okej! Skönt att vi slapp brutalbänken idag- det är faktiskt Johans "fel" att vi har sån träningsvärk  i magen :P
Gick upp till gymmet å körde styrketester, första gången på typ tre år som jag kan köra max i benböj- sååå lycklig!!
Sen var det bänkpres, hmpf inte min starka sida!

Lunchen var god (pastasallad a la Lina&Andréa) och sen var det kaffe å chokladboll innan vi kollade lite innebandy.. Jag och Lina gled ner och hejjade på Sollentunas Bowlinglag, skitbra var dom och vilken stämningen dessutom.. när vi har kagt av med volleyboll ska vi starta ett korpenlag i bowling- jag, lina, emily och sara! Åt vårt lördagsgodis med- KINDERÄGG! Fick ganska fina leksaker, hihi :)
Sen var vi ju bara tvugna att slappa på tjockmattan i B-hallen, lyssna på musik å sen fotade emily lite å sen flippade det ut, hmm..

              

Andra träningen var nice.. gick helt okej iallafall.. kul att vi är igång :)
Nu blir det en lugn kväll med spel, kanske några herrar kommer å så emily förstås!

Over and out!

Roadtrip!

Igår var det dax för en roadtrip med Sollentuna.. Började i Edsberg med sebbe å emily.. vi körde in mot stan, gick väldigt bra att hämta upp sara vid handels, men vägen till Mariatroget gick väl sisådär.. Saras kommentar är bäst: "Ja, men nu kommer vi upp mot västerbron så svänger vi vänster här... faaaan, här kan man bara svänga höger å nu är vi påväg mot Fridhemsplan", haha.. men man får skylle sig själv när man bor på Söder kom vi fram till! Men nu var alla med: Sebbe, Emily, Jag, Sara, Carlos och Hodor. Intressanta diskussioner i bilen och vi kom fram till Linköping vid halv två typ.. träffade lite roligt folk, AIDA <3 och kollade läget innan vigick in mot stan för att käka. Gick förbi det stora torget, det lite större torget för att slutligen komma fra till Stooora torget, hehe. där blev det kinamat och Lena, Maria, Magnus å två katrineholmsbrudar hakade på så vi var en elva stycken!

Sen gick vi tillbaka till hallen för att köpa biljetter och börja minglandet, vi var grymma Sebbe! Som sagt träffade man ett helt gäng människor som man träffar alldeles för sällan, saknar gymnasiet när jag får träffa mina 87:or!! Kollade på OS-kvalet och jag och Lena var taggade till max men det var en ganska händelselös match, eller tredje set var ju bra. Var lite tufft att få igång publiken, tack för stödet Anna :P 
Insåg att jag saknar Joe som tränare faktiskt, skulle velat ha honom ett eller två år till.. Var roligt att se honom som coach, man visst precis var han sa till killarna, haha.. 

Minglade lite efter matchen också, men när det väl var dax att åka hem 18.22 (grymt bra planering med parkeringspengarna)  så var vi alla ganska trötta och sega. Efter lite bilköer och vägarbeten var vi äntligen hemma vid halv tio snåret.. En grymt bra dag!


                                  

Saknar mina stjärnor- Malin och Aida <3

Ps. Bilder kommer ikväll Ds.