Valborg

Ber om ursäkt till mina 30-40 läsare/dag över att jag inte uppdaterat på toklänge men har inte riktigt velat prioritera bloggen men nu gör jag ett tappert försök, man vet aldrig om håller i sig!

Här i Stockholm är det sol, sol och åter sol och det är heeeelt underbart!! Jobbar på med brännan men det är inte alldelses lätt då det är lite kyligt för bikinin men i ansiktet är det fin färg som står på önskelistan och det går framåt :)
Ikväll ska det firas Valborg hemma hos Holm i Edsviken.. det är lite kyligt i luften idag men med varma filtar tror jag på en kalasbra kväll.. kommer ta det lugnt då vi laddar inför festen på lördag :D

Nästa vecka kommer bli en bra vecka på många sätt! Jag går bara i skolan 2 dagar (varav ingen av dagarna är på LHS), min underbara vän Lena kommer till Stockholm, landslagsläger, och nu kanske även fröken Wallén kommer och hälsar på oss ute på Bosön, mycket trevligt :)



Jitterbugg!

Tänk att vår förbundskapten kan dansa jitterbugg, det var inget man så där på förhand hade gissat på.. Men detta informerade Lena mig om klockan halv två i natt.. Det verkade vara ett ordentligt partaj i Ängelholm igår och det lät som att alla var på topp, även Tina :)

Idag har jag hunnit med en löprunda i skogen ( där jag såg en orm :S), rehab på balkongen (vi har en stoooor balkong), frukost och panerande av dagen. nu blir det lite tv innan jag ska börja packa och sen njuta av det härliga vädret :)

Beachpemiär på Gärdet!



Blir det något block i beachpremiären idag?

He can give you a reason to live if he wants to

Så ska det låta var en besvikelese idag, typiskt... men jag ska inte klaga för jag sitter här och mumsar i mig godis och njuter av att det faktiskt är fredag :D:D


All my life I've waited for a miracle
But I can't ask for anything more

"Pastan sjunker - Heeeeelt oroligt!": Alex, 8 år

Underbara, underbara fredag!!

Dagen inleddes med VFU och idag gjorde vi lite experiment och mina elever var så duktiga!! Visst att jag hade mina funderingar om deras naturvetenskapliga sida men att de skulle vara så här duktiga blev jag nästan lite paff över.. så glad över att fåt vara i den här klassen. innan jag skulle gå till bussen fick jag en fin bukett med rosa rosor av eleverna/handledarna och en teckning där det stod "Tack för den här tiden Andréa" å sen hade alla barnen skrivit sina namn på den, jag blev riktigt rörd - så underbara dom är!!

Eftermiddagen spenderades tillsammans med Ulf på söder.. först lunch på medborgarplatsen och sen fika på muffinsfabriken, mums! Han är för roig den där Ulf, och att prata om Halmstad tröttnar man aldrig på. Dessutom bjöd han in oss på grillfest i Vilshärad till sommaren vilket skall bli riktigt roligt!

Har tagit mig en kort löprunda och sen kört rehab på balkongen nu ikväll.. sen är det städning, tvätt, middagslagning och så ska jag kila ner till ica och köpa godias till Så ska det låta.. man måste få mysa lite så här på en fredag :)

Helgen

* Först var det planer på J-SM...
* ... sen slopades det pga dålig ekonomi....
* ... sen tändes hopp om en avkopplande helg på landet....
* ... för att sen sluta med helt andra planer där platsen blir Sollentuna/Stockholm.

... Skönt att kunna vara flexibel och inte behöva låsa sig vid något, men det är väl det vi lärare är bäst på - att vara flexibla?

Piano

Annika spelar piano och försöker komma på hur man spelar en viss låt, mycket underhållande :)
Dagen har varit kalas.. blev soppa och vitlöksbröd till lunch, sedan latte och muffins till efterrätt och sen har det blivit mys med tända ljus, massage, tidningsläsande, pianospel från bådemin och Annikas sida och bara allmänt bra kvalitetstid med min underbara Annika!

Ååå nu kom hon på låten, vilken fin låt!!!

Vilka är ni?

Vad roligt att folk kommenterar i min blogg, betyder ju iaf att jag har läsare :) Men tänk så mycket roligare det hade varit om ni hade skrivit vilka ni är! 
Folk som tycker det är kul att jag ska åka till landet och folk som är min vän och dricker mintu skulle jag bra gärna vilja veta vilka ni är :D

Ps. Vad sägs om en kryssning till Helsingfors 10-12 maj? 100kr/hytt (4 pers i varje hytt), hade det inte vart skoj så säg!! Ds.

Landet!?

Tänk er en helg på landet, det är verkligen värt mycket att få koppla av och bara vara utan en massa måsten.. Kan bli att man tillbringar helgen i Norrtälje på Emilys familjs lantställe för att sedan avsluta helgen med en myssöndag på Söder tillsammans med mina fina 87:or Annika & Tora!


Morgonjogg - sola på altanen - dricka te - läsa böcker - gå långpromenader - poppa popcorn - drömma sig bort - prata strunt - bara glöma verkligheten och leva på landet en helg! 


Klart!

---> Kemlektionen är avklarad
---> Stämpel från skolan till Universiaden är fixad
---> Lunchen är äten och ny energi har tillkommit!

Nu laddar vi inför fysik med Lasse!

Tisdag kl 07.31


This is the life

Vecka 17

Dag ett i vecka 17 är nu avklarad och jag kan ju inte direkt påstå att det har funnits många tillfällen till att koppla av och ta en andningspaus om man säger så.. men jag klagar inte, skönt att få känna att man lever :)

Dagen började på min VFU-skola där det blev mys med mina elever och självkart lite kaffedrickade i personalrummet innan jag hade min lektion och sen satte mig på bussen in till min egen skola. Mina elever tyckte jag skulle stanna hela dagen men jag tröstade dom med att jag kommer tillbaka redan på fredag och då blev dom lite gladare :)
I skolan var det 3 timmars fysik som stod på schemat och vi labbade idag kring elektricitet vilket gick kalasbra för vår grupp.. Vi fick en halvtimmes rast i solen då jag, linda och niklas passade på att njuta av en glass-mums!
Hemma vid halv sex efter en veckohandling på ica och sen har det hunnits med både middag, plugg, städning, rehab, ett telefonsamtal till försäkringskassan och fixat matlåda till imorgon har jag också hunnit med =)
Nu blir det snart en kopp te och sen slappa lite framför tv:n innan jag stupar i säng för imorgon är det full fart igen!

Fick nyss reda på att det blir avslutningsmiddag med laget på onsdag, mysigt men lite sorgigt då det är del som försvinner efter säsongen :( Men det kommer bli en bra avsutning på säsongen!





God Morgon!

God morgon världen!

Efter en natt med dålig sömn (fråga mig inte varför :S) är jag nu uppe och igång för att ta mig an dagens utmaningar.. Det som står på schemat idag är först 3 timmar i min VFU-klass, 1 timmes pendling in till skolan för att sedan avsluta dagen med 3 timmar fysik. Känns som det kan bli en bra dag :)


En bild på en nybliven SM-guldvinnare :)

Somewhere over the rainbow

En mysig kvällspromenad med Em var en perfekt avsutning på en mysig söndag.
Vårkänslor, skitsnack och härliga skratt får en att må bra!
Blir en tidig kväll för nu väntar en vecka fylld av äventyr, och jag skall möta alla med ett leende på läpparna :)


Solen skiner kanske bara idag

Solen skiner idag och jag hoppas verkigen på högre temperatur idag jämfört med hur det var igår för då var det skitkallt.. Förmidagen har spenderats här hema med diverse "måsten" så som städning och plugg. Har förberett det mesta inför VFU:n nu och imorgon blir det till att tillbringa 3 timmar nere med mina elever och vi ska sortera saker som flyter och saker som sjunker, spännande va!? Hoppas på att det blir intressanta diskussioner och på fredag ska vi undersöka om det som de trott stämmer!

Men nu tycker jag att jag suttit inne lite för länge så nu ska jag ta mig ner till bänkarna där det är vindstilla och varmt.. Det var där jag och Lena ofta satt i slutspelet 2007, vilka minnen som kommer fram... idag är det ju en stor dag för Lena och gänget då dom kan vinna SM-guld, tummarna ska hållas här hemma kl. 17.00, var så säker på det!

Avslutar med en bild på Mild & Jacobsson :)


Be great!



" It's easy when it goes your way,
 It's when its not easy and you're still able to stand on your feet, that makes you great"

Take a zip of dancing juice

Gårdagen var bra, bra, bra och vi hade riktigt roligt! Kvällen inleddes med Så ska det låta och vi satt och skrålade i soffan och efter det var slut kände jag och Mild redan oss lite kalas så från där gik det bara utför, haha... kvällen fortsate med drickspel, uppeldning av strumpbyxor, chips, drinkar med c-brus i och självklar lite deep talk med Sara x2 (Ellis rum fick vara garderob den här gången).. Vidare in till stan och dansa lite innan det blev kebab och nattbussen hem. Orkade inte åka till Edsbergs så jag intog Cissi säng och somnade gott framåt fyratiden på morgonen.. Mina linser fick bo i varsin skruvkork över natten och mot förmodan har dom faktiskt klarat sig fint, tur att Elli är så påhittig! Varför skall man alltid säga så mycket dumma och märkliga saker på fyllan för, ibland borde man festa med en tejpbit för munnen.. Men, men det är bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort!

Idag har vi inte gjort mycket utan dagens ansträngning blev at gå till Stinsen för att handla och sen gå hem och göra hembakad pizza vilket var mycket gott... däckade i soffan sen framför ett sjukt japanskt tv-program som Lovan blev helt frälst i, haha... Nu är jag hemma i Edsberg igen, nyduschad men en doft av jordgubb i förhoppning om att piggna till men jag vet inte riktigt om det funkar, förhoppningsvis lite iaf :)

Jag har kommit fram till att den tid som är kvar av vårterminen skall ägnas åt att vara oerhört positivt och se livet från den ljusa sidan.. om man går igenom varje dag med ett stort leende så tror jag verkligen att man mår så mycket bättre! Så från och med idag skall jag vara go och gla kexchoklad :) 

Bak, bak, bakis!

En perfekt bakisdag på Engelbrekt idag med fina vänner :)

- Lovisa ser ut som en patient som rymt från mentalsjukhuset
- Sara har huvudvärk
- Elli har piffat till sig med nynoppade ögonbryn
- David äter havregryn
- Jag har stoppat i linserna som bott i två flaskkorkar i natt






Team Sweden!

I år är ju det stora målet att få spela Universiaden i Belgrad och om man väl tar sig dit så finns det ju ytterliggare en bonus förutom alla roliga figurer i vårt lag och det är att herrlandslaget skall spela samma turnering. Det innebär att Joe kommer vara där och att massa roliga herrspelare kommer kunna förgylla vardagen :) Jag som är van vid att alltd ha ett herrlag i haserna kommer känna mig som hemma! Men det är ju fortfarande ett stort OM, man ska ju lyckas slå bort några andra på vägen och den fighten börjar på Bosön den 8:e maj. 
Vi skulle egentligen haft vårt Bosönläger en vecka tidigare men nu har dom flyttat fram det en vecka vilket jag först blev lite sur över för då är det ju ännu längre tid dit liksom men sen informerade Lena mig om att det är samma helg som herrlandslaget är där så då blev det genast mycket roligare :):) 



Undrar just när denna herre kommer hem från Grekland, kanske lagom till Bosön nu när det vankas landslagsläger!?

            
Här har vi några fler landslagsstjärnor :)












Stay with med, stay with me...

> Rehaben är avklarad
> Tvättmaskinen jobbar för fullt
> Jag är pigg och utvilad och dessutom skiner solen :)

Idag är det biologi som står på schemat och jag hopas på en rolig lekion, eller iaf inte lika seg som gårdagens för det var olidligt jobbigt.. tror att det är ett tecken på att jag behöver sommarlov NUUUUUUU!!
Efter skolan blir det en tur i sollentuna centrum för att inhandla lite nödvändigheter inför kvällen och sen går jag direkt till det Engelbrektska huset för förfest.. vi tanter ska titta på "Så ska det låta" medan juniorerna tränar och sen blir det gemensamt röj innan vi drar oss in mot söder och nått ställe med 90-talsmusik, woohoo!
Idag vill jag bara släppa alla problem och ta bort de där stora klumpen som sitter i halsen av en rad olika anledningar. Jag vill kunna ha sjukt roligt och leva i nuet, om så bara för en kväll - går det? Jag hoppas det med hjälp av mina underbara vänner här uppe!!

Jag har så många olika blogginlägg som jag vill skriva men nu måste jag hänga tvätt, äta frukost, planera kvällens outfit och dessutom gärna hinna dra en sväng med diskborsten också.... vi hörs!




Inga garderober idag Sara, men kanske några djupa samtal på annan plats!?

Säsongens viktigaste vinst ;)

Idag var det match mot J-SM laget och vi gamingar ställde upp som motständ vilket visade sig vara riktigt roligt.. vi vann matchen med 4-1 och det set vi förlorade gick sara och emma centrar, jag var ibero, falk och D var spikers och emily var höger. Det var bara Carla som vi behöll på sin vanliga position. Men vi kände också att vi ville ha lite utmaning i vardagen :) Min liberokarriär är dock över lika fort som den börjat och jag är ju trots allt spiker och där trivs jag bäst. Lite enformigt att bara spela tre positioner när man är libero!

Idag vann mina godingar sin andra final också så ett stort grattis till dom!!!!!! Hoppas på guld i Rönnehallen på söndag då så dom kan festa av sig en vecka och sen vara sociala och komma på stockholmsbesök :)
Dock har jag mina funderingar på att det inte gick lika bra i Grekland tyvärr... ett FAAAAAAAAAAAAAAAN på msn säger det mesta och jag tänker nog inte fråga hur det gick, känns inte riktigt läge för det :S

Ps. Imorgon är det partaj med brudarna, wiiiiiiieeeeee :D:D:D:D Ds.


Sockerkoma!

Jag befinner mig i sockerkoma efter vårt fantastiska kaas så det får jag ta och berätta om en annan gång! Men t'nkte bjuda på några fina rader som verkligen speglar hur jag fungerar, dvs jag lever inte riktigt i nuet, uppskattar inte alltid det jag har utan är altid några dagar/veckor/månader i förväg.. biland borde man leva som "if today was your last day".. sov gott gänget!!


If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?

You know it's never too late to shoot for the stars
Would you find that one you're dreamin' of?
That you finally fall in love

Du har iaf inte tappat ditt glada humör!

Igår var det träning med gänget igen och det var så roligt att träffa alla igen, vissa har man ju inte sett på nästan en månad så det är ju ett tag sen! Bollpasset gick väl sådär, vi tränade anfall och johan började prata om att slå skarp digge men jag hae fullt upp med att träffa bollen, haha.. det är sjukt hur snabbt man tappar allt men Emma B-L sa ju så fint att "du har iaf inte tappat ditt glada humör" å det blir man ju glad av att höra :) Körde lite rehab och satt kvar en stund i hallen innan jag traskade hemmåt och stupade i säng helt slut efter en lång dag!

Idag är det träningsvärk som gäller men jag är lika glad ändå, gött att vara igång igen liksom :) Imorgon ska vi spela match mot J-SM laget vilket skall bli skoj, vi kommer nog ha lika skoj som vanligt på vår sida.. bir lite tvåboskänsla fast med fullt spel och vi "oldisar" ska helt klart vinna :P

Dax att åka till Cissi för disneykalaset, wiiiiieeee!!!

Annandagpåsk

Igår satte jag mig på tåget och åkte tillbaka till storstaden och det var väl en helt okej resa som gick riktigt fort på slutet, dels tack vare lite smssällskap + att jag sov sista timmen hem.. Hemma runt tolv och sen up tidigt idag - man kan säga att jag är lite mör och kommer sova gott i natt :)

Dock hann jag med riktigt mycket igår och 06.50 hämtade Siri mig och sen åkte vi ut till stallet. Hav åtta satt vi barbacka på varsinn fjording och styrde ner mot stranden. Vi umgås verkligen bäst i stallet och vi skvallrar om både det ena och det andra från hästryggen. Igår tog vi upp allt från killproblem till Lambi: "the platsic horse", haha.. sen blev det kaffe och macka på stallplanen i morgonsolen, mys mys mys!
Halv tio kom Malin, Hedda och Elsa för jag hade lovat Hedda att hon skulle få rida lite. Hon är i princip uppvuxen i stallet och är inte det minsta rädd medan lillasyster Elsa skriker högt om hon kommer för nära hästarna. Ridturen gick bra och det får bli mer av den varan i sommar, dom barnen är så mysiga!
Åkte med Malin hem sen och vi pratade lite om Janne, det känns verkligen konstigt att han är borta. Jag var uppe vid hans grav i söndags och lade lite vitsippor på graven och bara satt och tog det lugnt i vårsolen.. det kommer aldrig bli som förut men för varje dag blir man starkare och det märks på Malin att hon måste jobba hårt för att gå vidare med vardagen.

         

Sen blev det lite familjemys, hundpromenad i skogen, rehab, packa, fixa det sista med högskoleanmälningen och sen hade klockan hunnit bli fyra och vi skulle åka iväg. I det stora hela är jag grymt nöjd med mitt påsklov, längtar dock redan till sommarlovet men först ska vi hinna med massa skoj här i sollentuna :) 



Well, it just seems like he's so far away

Snart hemfärd

Solen skiner äntligen i Stockholm igen och det är bara 40 minuter innan jag sätter mig på bussen hem till Sollet efter en hel dag med kemilektioner och redovisningar.
Ikväll blir det träning och det ska bli en upplevelse att se hur det går, har ju inte rört en boll på kanppt en månad och kroppen känns väl okej men den kommer nog ha massa träningsvärk imorgon, haha...

Har möblerat om lite i mitt schema så nu blir det en veckas lov mellan 27/4 och 3/4, någon som har någon idé om vad man kan hitta på? Om någon vill komma på besök är ni hjärtligt välkomna!

Dax att traska tillbaka till kemisalen!


Back to reality

Slut på påskledigheten....
Tillbaka till vardagen....
Skola (Kemi) från 9-16....
Träning 18-20....

.... Då var man tillbaka igen!


God natt!


What do you want me to do with the dreams that I own
Should I changed them to mem'ries




Påskdagen

Idag åkte Lena hem efter ha tillbringat två dagar här hemma hos oss, alltid tråkigt att skiljas :( Men vi insåg att det är inte långt kvar tills vi ses, bara 2½ vecka kvar till Bosön och den tiden kommer gå jättefort så snart ses vi igen :D



Efter att Lena åkt körde jag ut till stallet för att ta ut Freja på en strandrunda och det var helt underbart väder så jag tog ut alla sakerna och gjorde iordningen henne ute - riktig sommarkänsla! Vi var vä ute i drygt en timma och hon var riktigt rolig även om det är fullt ös hela tiden, haha... vi gick ut ganska långt i vattnet så jag var het dyngsur om benen sen för hon tyckte det var så roligt så hon stampade ordentligt med benen så det skvätte... satt en stund i solen sen och lät henne beta medan jag åt min frukt och tänkte återigen att jag verkligen trivs hemma på västkusten, det är något speciellt med att bo här!



När jag körde hemmåt så svängde jag förbi Steninge, plockade lite vitsippor och körde sedan ut till Jannes grav.. kändes konstigt att åka ut till hans grav, har liksom inte riktigt förstått att han är borta känns det som... men det kändes bra att åka ut och lämna lite blommor och bara sitta där och njuta av solen - riktigt fint var det!

Nu är det snart dags för påskmiddag hos Franzéns :)

Hipp Hipp Hurra!

Då var man 22 år, känns ju inte direkt som någon enorm skillnad men alltid mysigt med födelsedagar :) Har hunnit med en sväng till helsingborg för att hämta hem farmor till lite kalas och nu är det dags att bringa lite ordning i det kaos som råder i mitt rum.. Anledningen till detta lilla städinslag är att ikväll kommer LENA för att stanna här till söndag förmiddag, hon kan ju inte sitta själv i Ängelholm hela påsken!
Då var det dgas att sätta igång och städa :)



På onsdag firar jag och Cissi våra födelsedagar med att bjuda in till 42-års kalas med DISNEYTEMA :)

Ridledare: Alltid glad, pedagogisk och tålmodig!

Idag var det dags att dra på sig det stora leendet, den pedagogiska rösten och äta en stor tallrik tålamod til lunch för idag var dagen då jag återigen skulle leda en uteritt, det var ju inte igår precis.. När jag dessutom träffar mitt gäng där det finns en rutinerad mamma och två 18-åringar som knappt har klappat en häst för så insåg jag vilket jobb som nu låg framför mig.. Det som var härligt var att dom var ändå ganska positiva och Sebastian var ganska modig, medan Johanna var lite rädd för sin häst. Men dom kämpade på så gott dom kunde och jag sprang omkring och fixade iordning tre hästar samtidigt - det är ju tur att man har varit med förr!
Men vi kom iväg på en strandritt i dimman och när jag förklarat var "gas" och "broms" fanns på hästarna så gick det fin, fint.. Fjordingarna blev skrämda en gång av en fasan men S höll sig kvar fint i sadeln trots det så det får han en guldstjärna för. Väl hemma igen så konstaerade alla att det skulle bli ordentligt med träningsvärk imorgon men de var glada och nöjda och efter att ha önskat alla glad påsk körde jag hemmåt. Det är faktiskt lite mysigt att vara ridledare då man får träffa mycket folk och det är ofta glada miner när man är i stallet.. Dock längtar jag ändå till söndag när jag får ge mig ut på en strandtur helt sjäv tillsammans med Picadilly (eller Pricken som han också kallas) och även till min och siris morgontur på måndag då vi åker till stallet 06.50 - man har blivit morgonpigg av hästivet :)

Avslutar med lite häriga bilder från tidigare strandritter.. de tre sista är från julritten med Siri, något av en årlig tradition!


Blond, blondare, blondast :)

Då är dom blonda slingorna fixade och jag måste säga att det är nog första gången efter att ha färgat håret hemma som jag är riktigt nöjd :) Jag trivs i mitt blonda hår, gärna lite solblekt också så är alting på topp!



Är väl inte riktigt sådär blond men fina slingor blev det iaf :)
Fina Tora är då altid brunare än mig och det lär ju inte vara annorlunda efter 5 veckor i Braslilien!

Skärtorsdag

I like you for free  


  • Kemiprojektet är i princip färdigt
  • Rehaben gick lysande, 2 x 6 är ju alltid en start :)
  • Snart blir det lunchdejt i stan med Sara
  • Klockan 15.00 är det strandritt med 3 glada turister
  • Ikväll skall det göras slingor i mitt tråkiga hår
Och som pricken över i:et, grädden på moset, ljuset i tårtan - ja ni faftar nog: så är jag på ett strålande humör idag =)



 


Som en ny människa...

... känner jag mig en kväll som denna för idag har jag, mamma och eva varit på SPA nere i Torekov. Man kör längs med små snirkliga vägar längs med havet för att slutligen komma fram till hotellet med havsutsikt. Efter en god lunch begav vi oss till spa-avdelningen där det blev bad i varma och kalla bassänger, nötbuffé, relax i sköna vilstolar och slutligen en nack- och ryggmassage.. Dock är jag fruktansvärt kittlig (i somras blev det både en och två kittelattacker vilka båda slutade i panik!!!) så ibland under massagen ryckte jag till lite men jag får se det som terapi, en skön terapi :) 
På hemvägen stannade vi på en liten gård som låg mitt ute bland åkrarna och köpte lite godis och det blev även ett stopp på "Chokladprinsessan" i Båstad - visst är det charmigt med sådana små butiker!?

Just nu sitter jag och hejjar på ÖVK men det verkar på tungt för dom, men dom har vänt förr så jag hoppas på en fin vändning nu i tredje set! Imorgon är det mycket som står på schemat: plugg, lunch med Sara och strandritt, tror nog även den dagen kommer bli great =)

Nu har tankarna börjat snurra igen, vissa tankar är medan andra är mindre bra, som vanligt alltså ;)   


"På sommaren blir Halmstad till en pulserande riviera..."

Jag håller på att jobba med mitt skolarbete om landskapsgrundämnen. Jag har Halland (såklart!) och då blev det natirum som jag ska presentera på ett kreativt sätt.. Eftersom det mesta i Halland handlar om turisterna så ska jag göra en turistbroshyr och presentera Halland utifrån natriumets perspektiv, låter kanske lite flummigt men hoppas det ska bli bra.. när jag satt och letade info så kom just meningen som finns med i min rubik upp och jag måste nog få säga att jag håller med, den pulserande rivieran som det blir här i Halmstad är ju inte fy skam ;)

Dax att köra lite rehab innan det är dax att åka ner till Skåne igen, vad som skall göras där berättar jag mer om nån annan gång... ha en underbar onsdag alla vänner :)



En fin solnedgång i Ängeholm en lördagkväll i april


Jag hatar när jag inte lyckas!

Usch vad arg jag kan bli när saker och ting inte går min väg.. idag i gymmet fick jag återigen uppleva detta. Började med mina nya rehabövningar som jag fått av Tina och det var ta mig tusan inte lätt alla gånger. Inte så att det är nya övningar men att kunna spänna innanlåren och rumpan samtidigt som man svankar, håller in magen, fokuserar på att knäna ska hålla sig i rätt position och som pricken över i:et så ska jag ha en tennisboll mellan låren som INTE ska ramla i golvet... det finns ju helt klart potenial till irritation!!
Men oj vad bra det känns att vara igång igen och när det inte funkade så tänkte jag på att Lena faktiskt sagt att målet är att kunna göra allt det där på samma gång och mål ska man ju arbeta mot, inte lyckas med första dagen, eller hur!?
Nu är jag iaf trött och glad och kommer sova som en stock inatt... och imorgon är det dax för Spa och ryggmassage - lovely :)




Med lite schysst rehab ska jag snart hoppa högt igen ;)

Snart börjar festmånaden :)



Schlagerfest
Blomfest
Drinkar på balkongen
Tema: Grekiska gudinnor
Picnic i parkerna
Dansa!!

Stoppljus ;)

Efter lite för många timmar i solen igår ser man idag ut som ett stoppljus men hellre röd än vit som vi brukar säga! Nu är jag hemma i Harplinge igen efter några härliga dagar i Ängelholm och vi har hunit med riktigt mycket... det har både bivit stranden, myskväll, fika på Espresso Hosue, promenader, rehabträning, match m.m. Men det bästa av allt är nog allt skrattande, man mår verkligen bra av att få skratta tillsammans med sina vänner!

Idag har vi varit och trängts tillsammans med massa andra människor på GeKås men vi gjorde några fynd så det var helt klart värt det... inhandlade äntligen mina sneakers så nu är vårkänslan på topp! Ikväll får jag se om jag kanske tar mig in till sturehallen och är med på Björns träning och hjälper till, måste ju köra lite rehab också så det kanske är lika bra att åka iväg... Men innan dess får det nog bli en power nap ;)

Att vara hemma får mig verkligen att må bra,. tog en långpromenad med Fliza igår och insåg hur mycket jag upskattar att bo på landet, det är så lugnt och skönt här ute... skall även få in några strandritter i solen under veckan och det är ytterliggare en faktor som får mig att må bra :)

 

Joss Stone - Don't Know How


The sight of you just takes me away
You make me smile

Underbart!

Bilder säger mer än tusen ord <3


Det blir en dag på stranden :)

Igår åkte jag ner till Ängelholm för lite quality time med mina vänner här nere i södern.. när jag klev av tåget insåg jag att jaha, här är det sommar! Jag och Lena åkte direkt ner till stranden där det redan låg massa brudar i bikini och njöt av solen.. som tur var hade lena med shorts och lina bjöd på en bikiniöverdel så blev den dagen räddad också :) Det var verkligen sommarvärme och det var så underbart att ligga där och sola, käka våfflor och bara umgås- stranden slår allt! Vattnet var dock lite kallt, bara Marcus och Sara som badade: bra jobbat säger jag! Bollade lite med Lena också, beachvolley är ju mysigt- men jobbigt, så det blev bara en kort stund, haha... När "ÖVK-utlänningarna" kom till stranden höjdes stämningen ytterliggare då Brook hade med sig musik, och det var verkligen sån där skön strandmusik- bra initiativ an honom säger jag!
Bestämdes att det även skulle bli middag på stranden så hem, duscha, packa varma kläda och sen åka till Ica för att shoppa loss... tillbringade sen två timmar på stranden under varma filtar och med mössan på men mysigt var det.. och många skratt blev det också under kvällens gång :) Så underbart att få lite tid med er- jag har verkligen saknat er!! I

dag inledde jag och Lena dagen med en promenad i kylan (ja, för idag är det mulet och snålblåst...) men vi fick vår belöning kl 10 när Espresso House öppnade- en vaniljlatte med tillhörande fikmys, hihi... snabbt iväg till Ica och handla frukost och sen hem och stressa lite för att Lena skulle hinna till träningen som började kl 12- men hon hann! Nu har jag drygt 4 timmar att slå ihjäl här hemma men soffan är underbart skön och tv:n erbjuder både kanal 3 och 5 så jag ska nog överleva :) Vid halv fem bär det av till hallen för semi nr 3!



Det blir en dag på stranden :)

Igår åkte jag ner till Ängelholm för lite quality time med mina vänner här nere i södern.. när jag klev av tåget insåg jag att jaha, här är det sommar! Jag och Lena åkte direkt ner till stranden där det redan låg massa brudar i bikini och njöt av solen.. som tur var hade lena med shorts och lina bjöd på en bikiniöverdel så blev den dagen räddad också :) Det var verkligen sommarvärme och det var så underbart att ligga där och sola, käka våfflor och bara umgås- stranden slår allt! Vattnet var dock lite kallt, bara Marcus och Sara som badade: bra jobbat säger jag! Bollade lite med Lena också, beachvolley är ju mysigt- men jobbigt, så det blev bara en kort stund, haha... När "ÖVK-utlänningarna" kom till stranden höjdes stämningen ytterliggare då Brook hade med sig musik, och det var verkligen sån där skön strandmusik- bra initiativ an honom säger jag!
Bestämdes att det även skulle bli middag på stranden så hem, duscha, packa varma kläda och sen åka till Ica för att shoppa loss... tillbringade sen två timmar på stranden under varma filtar och med mössan på men mysigt var det.. och många skratt blev det också under kvällens gång :) Så underbart att få lite tid med er- jag har verkligen saknat er!!

Idag inledde jag och Lena dagen med en promenad i kylan (ja, för idag är det mulet och snålblåst...) men vi fick vår belöning kl 10 när Espresso House öppnade- en vaniljlatte med tillhörande fikmys, hihi... snabbt iväg till Ica och handla frukost och sen hem och stressa lite för att Lena skulle hinna till träningen som började kl 12- men hon hann!
Nu har jag drygt 4 timmar att slå ihjäl här hemma men soffan är underbart skön och tv:n erbjuder både kanal 3 och 5 så jag ska nog överleva :) Vid halv fem bär det av till hallen för semi nr 3!








Arlanda

Sitter här på terminal 3 och om en timme går panet som (förhoppningsvis) ska ta mig hem till Halmstad.. killen i biljettkassan sa at det var ont om platser på planet men att det än så länge inte var fullt så håll tummarna för att jag kommer med - för nu vill jag hem!

Har haft ännu en biologilektion idag, och även idag var det sex och samlevnad som stod på schemat... kan bli ganska roliga diskussioner inom det där ämnet måste jag säga.. tycker dock lite synd om Niklas som är ensam kille bland oss tjejer, men han gör det bra! Fick även se en snutt av ett avsnitt av Eva & Adam, vilka barndomsminen det väckte :)

Jaha, dax att surfa vidare och så småningom röra sig mot gaten.. ikväll blir det mys med familjen och en massa bus med hundarna som är så saknade just nu... och imorgon får jag krama om skåningarna, wiiiiiiieeeeee :D:D:D

Finally :)

Äntligen, äntligen, äntligen är det fredag... eller ja, imorgon iallafall :)

Dagen idag inleddes med ett besök på Sophiahemmet och ultraljud för mina stackars onda knän.. hon som gjorde undersökningen var ju så bra och när hon dessutom ger en ett positivt besked så blir man bara så lycklig.. jag hade ställt in mig på det värsta men på henne lät det som att rehab kunde hjälpa.. nu ska man inte vara för glad ännu för min läkare har inte tittat på bilderna ännu men om hon har samma inställning så blir det till att tillbringa våren med sjukgymnasterna på Artro - det finns verkligen hopp om Universiaden, wiiiiieeeee =)=)=)

Igår fick jag se mina underbara vänner från Skåne.. dock han det bara bli en snabb kram av Lena, Minni och Lina för deras plan skulle lyfta 45 minuter senare.. men är det då inte underbart att lör-mån ska tillbringas i Ängelholm vilket innebär en massa kramar och mys med dom, och allra mest med Lena så klart :)

Snart kommer Em över på en fika... får bli vaniljlatte och sen ska jag nog slänga in en smulpaj i ugnen också- mumma!
Förresten, nu är det vååååååååååår - och jag gillar det skarpt!