Handdukstorken!

Nu är snart landslägret slut, skönt och tråkigt på samma gång.. finns massor att skriva om det här men det tar vi en annan gång.. men idag hände en sjuuuukt rolig grej!

Jag och Sara kom på den briljanta idéen att tvätta våra matchkläder och sen skulle vi hänga dom på handdukstorken, smart va!? Men nä, vår handdukstork fungerade inte så vi testade att föna och stryka innan jag fick frispel och ringde till receptionen.. då fick jag till svar att jag skulle trycka på en knapp.. så jag la på telefonen och letade efter en knapp. Men nähä, det fanns ingen så jag fick ringa igen... "hej det är jag med handdukstorken igen, haha".. Då skickade dom upp en liten söt tant som berättade att vår handdukstork var trasig så hon fixade att vi fick hänga in i tvättstugan i källaren, haha.. vilket äventyr vi har varit på, hahaha!!

Imorgon är det landskamp igen, 14.00 i Tellushallen/Vallentuna :)

Big Step

Ja, i helgen har det varit Big Step och vilken helg det har varit.. där har det varit blod svett och tårar vill jag lova!

Jag och Lena har varit Turebergshallen, eller nä man kan inte kalla det en hall, det är mer ett tält.. skadligt hög ljudnivå så vi levde i örenproppar hela helgen, underbart.. om vi inte haft dom hade vi haft Tinitus och allt möjligt vid det här laget.. Vi hade FU17 tjejer vilket var trevligt.. på lördagen hade vi bara ett lite problem, Falköpings VK hade glömt avanmäla sig så vi fick pussla om lite i spelschemat men det löste sig som tur var :)

Söndagen började med en större chock. När vi kom in i hallen var allt borta, jodå, nät, bollar, sekretariat å allt, hmm.. efter mycket letande och en halvtimma i panik så löste det sig.. När i trodde det var lugnt upptcäkte vi att två finska lag saknades, jaha tänkte vi, vad gör vi nu? De kom till rätta tillslut och allt var frid och fröjd.. men inte så länge för sen ringde Häggvikshallen och sa att vi skulle få 10 matcher av dom, ååå vad glada vi blev, eller inte!!
Fick göra ett helt nytt slutspelchema också som vi ändå vr tvugna att ändra så Finland inte skulle missa båten, jösses! Men dagen flöt på och så var den turneringen slut- roligt med tröttsamt!

Lena har som sagt varit i stan den här helgen, kan inte med ord beskriva hur glad jag är för att ha henne som vän.. vi har skrattat något otroligt mycket i helgen, känns tråkigt atthon redan rest tillbaka till götet, men men!

På onsdag är det landslagsläger igen, den här gången i Örebro.. jag å sara tar lilla bilen dit på eftermiddagen, woohooo!!

Ps. Jag har fått tillbaka min dator efter 2 månaders service, wiiiiiieeeee!!! Ds.







Hemma igen!



Ja, då var man tillbaka i Sollentuna efter ett roligt landslagsläger I just Fiskeboda. Ett fantastiskt roligt gäng som körde gärnet i Vingåker/Katrineholm. Det var mycket boll och många glada miner.. nu är det ca en vecka kvar till nästa läger, då är det Örebro som gäller- längtar redan till frukosten!

Nu när jag är tillbaka i vardagen så är det praktik som gäller.. Jag börjar trivas riktigt bra på min skola och mina elever är också jättesnälla. Men det är mycket att göra och mycket att t'nka på, men men...

I helgen är det Big Step som gäller.. Ska bli roligt att träffa lite folk från klubben, var ju ändå ett tag sen så det ska bli kul.. jobbigt bara att inte få någon sovmorgon förrän nästa onsdag :S

Saknar min granne och underbara kombo- Lena å Annika kom tillbaka <3

Landslaget!


Imorgon börjar det första landslagslägret :D:D:D

Först blir det tyvärr en vända till skolan för att köra en redovisning vilket inte känns sådär jätteupplyftande, buuhuu... Sen i ilfart hem och packa för det har jag verkligen inte hunnit med ännu, och jag orkar inte fundera ut vad jag måste ha med mig, suck!
Tåget går vid 16.30 så jag åker väl inte till stan lite tidgare och träffar sara så vi kan sitta tillsammans på tåget som tar oss till Vingåker.. Å väl där får jag träffa malin å aida, jippie :)
Massa träningar och några matcher ska det väl hinnas med fram till söndag... som anna sa är det lite återträff för "augustigänget" som gäller vilket kommer bli nice... Minns ju lite klockrena saker från den tiden:
* ASSA-DISSA
* Stenålderskost
* Bodybalance
* Smärtan är vår vän

Sen kommer ju Lisa G till Katrineholm också.. ska bli trevligt att ses igen "älskling", glöm inte att nalla pepparkakor om det finns, hihih!
Massa kul kommer vi ha som sagt, gött att Niklas är där också, han kan ge en lite visa ord på vägen.. och väldigt mycket skumma kommentarer också men det är det vi tycker om dig för Nikolina ;)

Nu ska vi snart ha gruppmöte inför redovisningen imorgon å sen får jag nog skippa gymmet idag sara, men du har ju karin att umgås med! Ikväll blir det förhoppningsvis Grey´s med lena, har ju inte sett varandra på fyra dagar nu, på tok förlängesen sist!

J-SM 2007

Ja.. i fredags gav vi oss iväg i två fulla minibussar ner till Gislaved. Det var musik, dans och sång på vägen ner, det gick snabbare än väntat och vid kvart i tolv var vi framme vid vårt hotell som by the way låg vid den gamla däckfabriken.. gött att vi hamnade ute i industriområdet, haha...
Jag, Sofie, Lisa och Emily delade rum, jag och sofie drog nitlotten och fick sova i bädsoffan.. När vi lade oss sen gick den typ sönder, det var en bräda som lossnade under den- ooops!
Somnade väl vid typ ett tiden eller nått, å utan att börja fnittra, bra jobbat tjejer!

Lördagen började tjugo i sju, alltså inte många timmars sömn, men det gjorde inte så mycket för sängen var ju inte så bekväm ändå.. Underbart god frukost och sen var det dax att åka till hallen typ kvart i åtta eller nått sånt.. Fick se hejjarklacken från Hipp Hipp också- du är en pärla Niklas! Spelade tre gruppspelsmatcher på lördagen, vi vann alla med 2-0, Engelholm var roligast, dom kunde ändå spela volleyboll.. Jag och Dudarenko hade ganska kul i allafall :P
Sen var det dax för kvartsfinal mot Gislaved, hur det kunde komma sig att vi fick den tuffast kvartsfinalen är fortfarande oklart!? Vi vann med 2-0, vilket var väldigt skönt.. Emily fixade fair play priset till oss och jag jobbade på min sollentuna attityd, moahaha!
På kvällen blev det Kinamat tillsammans med Svedala, kändes lite märkligt eftersom vi skulle möta dom i semin dan därpå, men men... 
Vi shoppade på Konsum också.. jag och lina: "Först handlar vi flingor, sen köper vi ost, sen pantar vi flaskor, sen köper vi lök... handla på konsum, handla på konsum"!!
Somnade vid halv tolv idag, riktigt tidigt, hehe... 

Vaknade halv sju på söndagen, hade sovmorron till tio i åtta men bäddsoffan var ingen höjdare så jag la mig i soffan ute i allrummet istället... Kollade på lite video på morgonen som Niklas hade fixat, å ännu mer Hipp Hipp, hihi... Sen var det dax att spöa Svedala i semin vilket vi fixade med minsta marginal: 2-1 (15-12 i avgjörande)... överlyckliga över att ha nått final traskade vi upp till maten! Skämtade om Halmstads sjukhus vilket vi skulle få ångra senare.. Softade lite innan finalen började i B-hallen, buuuhuuu!
Torskade de två första seten, i mitten av tredje fick Emily två sprickor i handen när Kaisa slog och fick åka till sjukhuset. Hon valde visserligen inte halmstad men ändå, lite creepy att vi skämtat om det typ fyra timmar tidigare :S
Vann tredje å var nära på fjärde men förlorade och vann ett SM-silver i allafall... 
Jag kom med i All Star Team, vi från Sollentuna hade tre spelare med (Sofie å Dommen), lätt stjärnlaget ;)

Det här J-SMet blev så mycket roligare än jag hade förväntat mig och alla i laget var sjukt roliga.. Vi hade ju aldrig tråkigt iallafall- eller vad säger ni brudar!?
Mitt sista J-SM kommer jag aldrig glömma!