Mystisdag

Sover inte så jättebra för tillfället, tror det beror på att hjärnan går på högvarv mest hela tiden vad gäller packning, städning, sommarplaner, schema de sista dagarna här etc. Inte så härligt att vara trött hela tiden pga dålig sömn men, men hoppas det ordnar upp sig när jag kommer hem :)

Vaknade då vid halv åtta och bestämde mig att börja dagen med ett intervallpass i parken. Blev uppvärmningsjogg, stretch/fys, sprinter x10 och så avslutade med mina älskade trappor 2x3. Var massor med hundägare ute på morgonpromenad också så fick klappa lite söta vovvar mellan varven också - gillas stort!

Sen hade jag skrivit upp på min "att göra innan jag åker hem"-lista att jag skulle äta frukost i hamnen. Så även om vinden var kylig och det inte var supervarmt ute så gjorde jag en liten frukostpicknick och satt i hamnen och läste och mumsade på crossiant, keso/jordgubbar och drack mitt kaffe. Insåg när jag satt där att jag kommer helt klart att sakna att bo i centrum, nära till hamnen, caféer, bageri och att alltid bara kunna sitta och titta på folk.

Bra start på dagen så nu fortsätter vi med volleybollträning, städning, besök hos borgmästaren och dagen avslutas med champions league fotboll hemma hos Margot :D




Muscul 29/4-13

Idag inledde jag dagen med ett pass på gymet. Som jag skrev för ett tag sen så är motivationen på topp vad gäller styrke- och konditionsträning just nu så ska göra allt för att se till att det håller i sig :)
 
Dagens pass:

Uppvärmning
- Cykeltur dit (20 min/5,5km)
- Trappmaskin 15 min
- Stångvärmning 8 varv
- Stångprogramet 1 varv

Passet
- Wideleg deadlift 2x6 (40kg) + 2x4 (45kg)
- Ryck 1x6 (20kg) + 2x6 (30kg) + 1x3 (35kg) + 1x3 (37,5kg)
- Rodd 3x6 (35-40kg) + Drag i kabelmaskin m. båda armarna (10kg/arm)
- Plankan 3x45sek
- Sidoplankan 3x30sek/sida
- Utfallssteg 3x12 (20kg)
- Good Morning 3x8 (20kg)
- Triceps 3x15

De 5 sista övningarna körde jag som cirkelträning. Avslutade med strecth och samma cykeltur som före passet (20min/5,5km) för att komma hem :)

Kände mig ganska mör i kroppen efter passet men det kändes riktigt bra!!!

BBQ

Eftervår långa båttur var det bara att rusa hem, duscha, byta om och svepa en drink innan det var dags att infinna sig hos Thierry, vår fysio, på grillkväll. Var en väldigt lugn och stillsam tillställning med god mat och dryck och trevligt sällskap. Jag trampade hemåt vid midnatt och vissa gick tydligen ut efteråt, förstår inte hur det orkade det efter vår långa dag!!!





 
 

Båtutflykt

Fredagmorgon var ingen av oss särskilt taggade för den långa dagen med båttur och sen även grillkväll. Men vi är bra på att ta oss igenom saker med ett leende och det visade sig att vi skulle ha riktigt roligt, trots kylan!!

Väl påklädda (3 par byxor, 2 par strumpor, 4 tröjor, vindjacka, mössa, vantar, halsduk) gick vi ombord på båtarna som vi skulle tillbringa följande 8-9 timmar på. Det var två båtar som förr användes som fiskebåtar här i Bretagne och nu är det en förening som håller på att renoverar dem och "slåss" för att de ska finnas kvar. Så några snälla äldre människor från den här föreningen tog oss med ut på havet. 
Jag som aldrig förr har seglat var lite rädd men tänkte att det är nog ingen fara. När vi kom ut mot havet, båten vinglade på vågorna och folk sprang överallt för att ändra segel etc så trodde jag att det var kris och att vi skulle ramla i vattnet. Vad jag senare lärde mig var att detta var fullt normalt, men vid första upplevelsen av detta så kom tårarna och jag visste seriöst inte att jag kunde vara rädd för det men så var det. Vid den här tidpunkten öppnades det också en flaska vin och jag kan säga att jag aldrig svept ett glas vin å snabbt som jag gjorde då, haha.. Anneka tog dock hand om mig och fick mig att skratta mitt i tårarna och senare så kunde jag slappna av och njuta av båtturen - men vilken första upplevelse det var!!

Gick i land på en av alla öarna som finns i skärgården utanför Vannes för att ha picknick. Här slapp vi vinden och även solen tittade fram vilket gjorde att vi stannade lite extra länge och njöt av värmen som vi saknat under våra timmar på båten!

Sen var det dags att segla hemåt men eftersom vinden inte riktigt var på vår sida tog det typ dubbelt så lång tid att segla hem då vi var tvugna att segla i sick-sack. Men vid det laget var vi alla vana vid båten och lade oss och sov/solade på däck en stund. Är ju fantasiskt härligt att vaggas av vågorna och höra måsarna och vågorna - kan helt klart rekomenderas. Fikade, läste, frös och gnällde lite över trötthet och kyla gjorde vi nog men väl hemma i hamnen var vi alla vldigt tacksamma för att vi fått chansen att följa med på den här turen. Tackade besättningen och tog oss i land väldigt trötta och glada över att vara tillbaka på fastlandet igen :)

                    

Utomhusträning :)

När vi på onsdagen låg på stranden så kom Vendy med förslaget att vi skulle ringa vår tränare och ge förslag om att köra torsdagens volleybollträning utomhus istället. Han sa i tisdags att nu är träningen för oss och vi får önska vad vi vill träna på så därför tyckte Vendy att vi önskar en utomhusträning (tror dock vår tränare mer hade i åtanke vilken typ av volleybollträning vi ville köra men det är ju en tolkningsfråga ;P). Sagt och gjort ringde hon vår tränare som gick med på detta och lyckan var total :D

På onsdagsförmiddagen trampade vi ut mot Arradon där träningen skulle vara. Tog väl ca 20 min att cykla dit och det var bra med backar så redan där hade vi fått ett ordentligt träningspass, hehe.. Väl där körde vi lite beachvolleyboll, tennis, coreövningar och jag gav mig även ut på en 5km löprunda nere vid hamnen/längs havet och vi hade en riktigt bra lunchträning. När träningstiden var slut drog större delen av oss ner till hamnen och satt och åt glass och snackade skit en stund innan vi cyklade hem. Cykelturen hem var om möjligt ännu jobbigare och jag var ganska trött när vi kom hem!

Så härligt att få lite försmak av sommaren redan i slutet av april, men det var ju inte för allt för lång stund dock, men vi fick två riktiga högsommardagar och det är jag väldigt glad över :) 










Morgonträning

Idag beslutade jag mig för en löprunda på morgonen och jag hade en tänkt runda i huvudet men hade ingen aning om hur lång den var eller hur lång tid den skulle ta. Blev en riktigt bra löprunda på dryga 7,5km och även om det inte var någon supertid så var jag mer än nöjd när jag stod och stretchade i hamnen efteråt!
 



Gårdagens inköp

Igår fick det bli lite shopping, dels på Decathlon och så fick jag passa på att använda mitt presentkort på 10 euro som jag fick från Intersport när jag fyllde år. Det blev en underställströja & en keps, tror kepsen kommer kunna bli riktigt användbar i sommar (om solen nu kommer till Sverige vill säga!)
 



Grillkväll

Efter en härlig eftermiddag på stranden blev det alltså grillkväll. Delar med mig av kvällens höjdpunkter och lite bilder - enjoy :)

rödbränd ~ chips ~ body butter ~ öl ~ grillmaster ~ Champions league ~ scary cat ~ balkonghäng ~ korv med bröd ~ cider ~ crazy face ~ solsting ~ spotify ~ grillade grönsaker ~ bisous ~ skratt ~ efterlängtade sommar ~ mys! 









Det blir en dag på stranden

I onsdags efter förmiddagspasset på gymet så packade vi in oss i bilarna och åkte den 40 min långa vägen till Carnac, där vi hade hört ryktas om att det skulle finnas väldigt fina stränder. Vi blev verkligen inte besvikna närvi kom fram och såg den fina vita sanden och klart vatten!!

Vi spenderade drygt 4 timmar på stranden med beachspelande, picknick, bad (svinkallt men nu har jag badat i Atlanten!!), solande, läste en del i min bok och hade bara allmänt trevligt. Efter de där fyra timmarna insåg vi att vi hade bränt oss ganska rejält allihopa och trots att jag hade smort in mig hade jag inte gjort det tillräckligt bra och framförallt hade jag glömt ovansidan av fötterna - stort misstag!!

Innan vi åkte hem mot Vannes stannade vi till i centrum för att äta glass, dricka öl och sitta ute i solen lite till (hur tänkte vi där med våra röda kroppar!?). Några av oss blev bjudna på glass av vår sköna journalist som också var i Carnac. Han tog med oss till ett ställe där man fick komponera sin egen glass i en bägare. Man valde vilka olika smaker man ville ha och fyllde sen sin bägare med det innan man toppade med diverse annat så som chokladströssel, godis, färsk frukt m.m. Mycket gott måste jag säga!!

Sen var vi ganska många som däckade i bilen hem innan vi stannade på Lidl för att shoppa loss inför kvällens grillkväll, men bilder från det kommer i nästa inlägg :)  











Bildbomb!

De närmaste dagarna kommer en bildbomb med allt roligt som vo haft för oss de senaste dagarna så som strandhäng, grillkvällar, utomhusträning och båtuflykter :) Alla foton är uppladdade och ligger som utkast så nu ska det bara till lite ord så publiceras de sen. Får se när de kommer upp, kanske redan ikväll men första inlägget kommer senast imorgon!!
 
 
Saknar dessa godingar och längtar till vi ses igen - nu är det inte långt kvar <3
 

Egen träning

Nu när säsongen är över har vi väldigt lite träning jämfört med tidigare och det gör ju att det kryper i kroppen. Vissa kanske tror att känslan när säsongen är över är att man bara vill vila, vila och vila ännu mer men jag fungerar lite tvärtom. Jag är alltid så taggad på att få köra mina egna träningsupplägg i gymet och med cardion. Så därför är jag helt klart mer motiverad nu jämfört med februari :)
 
Den här veckan har jag skrivit upp mitt träningsprogram och ska försöka följa det, och än så länge har det gått fin fint. Det jag gjort så här långt är:
 
Måndag
Jag joggade ut till gymet (5,5km) och väl där värmde jag upp med stretching och stångprogram för att göra kroppen redo för lite tung styrketräning.
 
1) Frivändingar 2x5 + 2x5 + 1x3 
2) Straightleg deadlift: teknikträning och några reps på 40kg
3) Deadlift: teknikträning och några reps på 40 & 60kg
4) Wideleg deadlift: teknikträning och några reps på 40kg
5) Bänkpress: 1x6 + 1x5 + 2x3
6) Statisk magträning med olika varianter av plankan
 
Tisdag
* Volleybollträning med laget i 1½ timme
* Löpning
 - Uppvärmning 5min + stretching
 - Intervaller 45 sek löpning + 45 sek gång x8
 - Löpning i trappor 2 vändor + vila x3
 
Känns som att veckans träning har börjat bra och imorgon fortsätter vi med morgongym/cardio, sen blir det nog lite beachhäng med tillhörande beachspel och på kvällen får det bli en timmes powerwalk - toppendag!!

Första dagen på första veckan....

... jaha då var det alltså dags att vänja sig vid livet som kommer efter en avslutad säsong. När man är van vid att ha fullt upp med dubbla träningspass, video, besök hos fysion, gym etc så känns ett träningspass/dag som rena, rama semestern vill jag lova! 
När vi fick vårt schema igår så var det nästan så jag började skratta då vår tränare är så fantastisk seriös med sina scheman (uppskattas verkligen då organisation för fransmän inte brukar vara på topp om man säger så!!) men det var ett väldigt tomt schema som visades upp:

Måndag: Somao, som betyder bastu/bad/relax (jag byter dock ut det mot löpning + gym)
Tisdag: Volleyboll 10.40-12.30
Onsdag: Musculation/Gym 10.30-12.00
Torsdag: Volleyboll 11.40-13.30
Fredag: Båtutflykt 10-17 och Grillkväll 19-?
 
Måste ju säga att det är bra att schemat är så luftigt nu med tanke på att min "att göra före jag flyttar hem"-lista bara växer och växer!! Börjar tänka kring packning nu och jag vet fortfarande inte hur det skall gå till att jag skall få ner allt i mina två väskor men jag är ju en mästare på att packa så jag hoppas det löser sig :D
 
Sitter just nu i skolan, min snälla lärare lät mig komma hit på lovet och använda wifi här, vårt är ju för dåligt i lägenheten och jag behövde ladda ner uppdatering till min Iphone så istället för att det ska ta 5 timmar hemma så tar det 20 min här - lycka!!
 
 
 
 
 

Mysig onsdagsfika vid vattnet

Livet på en pinne :)
 



 


 

Sista matchen spelad...

Det är väldigt mycket "det här var sista..." nu för tiden och det är väl med blandade känslor som vi alla tar oss igenom det. För jag tror jag pratar för många idrottare när jag säger att i slutet av en säsong är tålamodet inte på topp, motivationen brister lite och kroppen gör lite extra ont efter en lång och slitsam säsong. Samtidigt som man kämpar med de känslorna så slits man också mellan nostalgi, uppskattning och minnen som har skapats under en säsong tillsammans med lagkamrater, tränare, supportrar och alla andra som är involverade i en lång säsong. Därför var det så klart lite blandade känslor under gårdagen men på något sätt så är man så fokuserad på matchen som ska spelas att man glömmer bort allt som dagen innebär och tur är väl det, annars hade det nog kunnat bli väldigt känslosamt!

Matchen som vi spelade var mot laget som ligger 8:a i serien och som pressade oss till en lång och jämn femsetare innan jul så vi var väldigt fokuserade på vår uppgift och enade om att vi inte skulle ge dem något gratis. Vi gick in och körde över dem i de två första seten men sen kom 10 min pausen, tillsammans med en hel del byten och vips så hade de vunnit tredje set och ledde fjärde set med 11-3. Det såg ganska mörkt ut där ett tag men på något magiskt sätt så lyckades tjejerna på plan vända och vi vann med 29-27!!!! Det är ju fruktansvärt att stå på bänken och se en sån spännande avslutning, vi var nog mer nervösa än de som faktiskt stod på plan, haha... Jag spelade de två första seten och kände att jag gjorde en bra insats i säsongens sista match :)

Efter matchen blev det segerdans, signa ett gäng med affischer till massa barn och ungdomar som hade kommit till matchen. Alltid roligt att få göra det!
Blev även champagnefest i duschen med tillhörande sång, dans och tal. Lyckades lura in vår tränare i duschen också så han fick sig en härlig dusch av oss, haha... 
Kvällen började sen med öl och chips tillsammans med sponsorer, hejja på vårt B-lag som vann sin match, middag tillsammans med motståndarna och lite mer sång, champagne och dans så klart ;)

Efter ett kort stopp på hemmaplan för lite förfestande så drog vi till nattklubben där vi lyckades få en kille utslängd under våra 5 första minuter där, tappade bort Vendy´s bil på parkeringen och gled förbi kön som de VIP-gästerna vi är i den här lilla staden, haha.. Blev några bra timmar där inne innan jag tog mig hemåt tillsammans med våra tjeckiskor!

Sammanfattningen av den kvällen är helt klart att här i Frankrike så vet man hur man firar ordentligt!! Här firar man inte bara de som vinner serien utan man hittar anledningar till att fira och jag måste säga att vi hade en hel del bra anledningar till att fira igår: Vinst i säsongens sista match, en säkrad fjärdeplats i DEF som är klubbens bästa placering genom tiderna, finalplats i Coupe de France (de kallar oss vice mästare vilket känns bra ;P) och lägg där till två segrar i derbyn mot Quimper, bra resultat mot topplagen och ett helt gäng med segrar under säsongs gång så måste jag helt klart säga att vi får vara nöjda :) Nästa år är målet för Vannes VB att ta steget upp till Pro A och jag tror helt klart det kan gå vägen!!

Före matchen!

 
 




Efter matchen!









 

Sol & Värme!

Igår när vi kom hem från vår långa resa så kröp det i benen efter att ha suttit stilla så länge. När dessutom solen sken och vi såg folk i shorts på vägen hem så var det inte ett svårt beslut att fatta när jag funderade på vad jag skulle göra resten av dagen: Promenad i solskenet så klart!

Shortsen åkte på, musik i öronen och sen traskade jag iväg. Kändes som att hela Vannes befolkning tänkte samma sak och det var packat med folk på promenadvägarna. Men det var riktigt mysigt att gå längs med vattnet och njuta av värmen. Tog en 20 min paus vid ett litet turistställe där barnen plaskade i vattnet och folk åt glass. Jag nöjde mig med att dricka vatten och sola innan jag gick hemåt igen. Nästa gång blir det en löptur dit och då ska jag ta mig ett dopp i vattnet också tänkte jag :D

Som den sanna skandinav jag faktiskt är så brände jag mig så klart - hellre röd än vit, eller hur var det nu!? hehe
 





Säsongens sista bortamatch

I fredags packade vi på nytt in oss i bussarna och det var dags för en väldigt lång resa (det var iaf var alla Frenchies hade sagt till oss...) så vi hade laddat upp med massor av mat, bra musik och kudden var självklart med. Resan gick över förväntan och vi var framme redan efter 6,5 timme, vilket var väldigt snabbt jämfört med de 8 timmarna vi först hört talats om! 
Checkade in på hotellet, åkte iväg mot Flunch för middag och sedan spenderades resten av kvällen på rummet tsm med Anneka och So you think you can dance - bra fredagkväll helt enkelt :)
 
Lördagen inleddes med fransk frukost i form av croissanter, vitt bröd, chokladflingor & kaffe - längtar efter den nyttigare hotellfrukosten som serveras i Sverige!! Hade inte lyckats få tag i haltid för morgonträningen men vi klagade inte utan åkte upp i bergen för två timmars promenad, solning, fotografering och allmän kvalitetstid - mycket bättre än morgonträning, hehe ;)
Lunch på Flunch och sedan tillbaka till hotellet.. Väl där inser vi att Anneka tappat vårt kort till hotellet och då hotellet är obemannat fram till klockan 17.00 (klockan var väl nu ca 14.30....) så började letandet efter att kunna bryta sig in i vårt rum. Anneka hittade ett sätt: Kättrade upp i ett träd, över på ett garagetak och sedan över till vårt fönster som vi som tur var lämnat öppet!! Så det blev lite siesta trots allt, en shoppingtur på Lidl, video, snacks innan matchen och sedan var det dags för matchen mot ligans stora bottenlag: Chamelièr. Krossade dem i tre raka och kunde åka tillbaka till hotellet nöjda & glada :) Firade vinsten (som också innebar att vi säkrat fjärdeplatsen i ligan) med öl och chips innan några begav sig vidare ut mot en bar och även vidare mot en nattklubb.. Jag bestämde mig dock för att sova och var mer än nöjd över det beslutet dagen efter!
 
Söndagen började klockan 07.00 med frukost och sedan avresa. Solen stekte gött hela vägen hem till Vannes och vid våra pauser så passade vi på att sola och njuta av de över +20 graderna som vi bjöds på. Dagen innan hade det varit +25 grader så vi var väldigt lyckliga hela resan :) Hemma strax efter 14.00 och väldigt glada över att ha gjort säsongens sista resa, som resulterade i vinst och en väldans massa sooooool!!
 
 Jag hittade "svenskt bröd" på en bensinmack ;)






 

Födelsedagsfirande

Igår var det dags för mig att fylla år - åren bara flyger förbi nu för tiden, redan 26 år gammal alltså!

Började dagen med att öppna paket hemifrån och lyssna på fin födelsedagssång över skype från mamma & pappa. Var en väldigt bra start på dagen som sedan fortsatte med sång från laget på vårt gym där alla andra i gymet så klart stannade upp för att höra denna sång, haha..Ett bra och svettigt gympass avklarades innan jag och Anneka tog bussen in till centrum igen för att äta sushilunch :) Var fantastiskt god sushi och jag testade bla sushi med getost-fyllning vilket var himmelskt gott!!! 

Eftermiddagen spenderades sedan på hemmaplan med fikamys hos Anneka med smulpaj & latte, skypesamtal med Aida, middag och allmänt pyssel-

Vid 20.15 knallade vi ner till Paddy´s pub där det var CL-fotboll med massa av tjejerna från laget. Vi drack öl, åt chips, kollade fotboll, tog massa roliga foton, skrattade och hade en riktigt bra kväll. Hon som äger Paddy´s bjöd oss på champagne efter matchen och jag fick en ursnygg hatt i födelsedags present så kvällen slutade väldigt bra (trots att Paris & Zlatan förlorade....)!!
 
Sammanfattningen av dagen blev en väldigt lyckad födelsedag med fina vänner <3
 





 

 

Sjuk...

I tisdagskväll var det min tur att åka dit i magsjukan som cirkulerat bland spelare och andra som jag umgåtts med. En märklig blandning av magsjuka, feber, vanliga influensa symtom gjorde att jag var helt däckad igår. Efter ett besök hos läkaren, fått en del mediciner och en hel natts sömn mår jag idag betydligt bättre - tack och lov! Fortfarande hyffsat svag men ska snart ta mig iväg mot en mataffär och köpa lite mat iaf, bara sånt jag är sugen på får det bli idag och det är inte mycket, men men... min storslagna lunch skall bestå av kokt potatis och en klick smör - bon appetite!

Uteservering

Igår spenderades 2½ timme i eftermiddagssolen med två fina vänner!
 

 

Cupfinal i Paris, del 2

Ja, då var det dags att försöka redgöra för den "civila" delen av Parisresan då!
 
Lördagkvällen innebar att vi i samlad trupp åkte till vårt hostel, checkade in, bytte om på 5 min och sedan fattade beslutet att vandra iväg mot centrum för att hitta en bar. Eftersom allt händer så sent i det här landet hade klockan hunnit bli över ett på natten men efter en del letande hittade vi en lationbar. Drack drinkar, körde dricklekar och skrattade. Sedan var det dags för taxifärd till någon hemmafest med massa volleybollspelare. Kom fram till en lägenhet med hur mycket folk som helst där vi inte kände en kotte, hehe.. Kände igen några spelare från RC Cannes och några herrspelare men vi hade skoj ändå. Dock började jag känna mig ganska sliten då klockan närmade sig 05.00 :S Taxi hem och somnade på vårt hostel 06.30... sova kan man ju göra när man blir gammal tänkte vi ;)
 
Det beslutet ångrade jag när klockan ringde och det var dags för frukost 09.30 kan jag lova! Men på något sätt tog jag tag i mig själv och 10.45 traskade jag ut från vårt hostel med sikte på Eiffeltornet. Promenerade omkring i ca 1½ timme, tog foton på det berömda tornet och värmde mig till slut med en kopp kaffe. Det var verkligen sviiiiinkallt i Paris denna dagen!!!
Klockan 13.00 var det dags att möta upp släkten i form av Kalle & Magali :) Vi tog en båttur på Seine och fick se massa berömda byggnader så som Notre Dame, Louvren, Frihetsgudinnan m.m. Efter detta sprang vi mot ett lunchställe för att få i oss lite mat och försöka värma upp kroppen efter den isande turen på Seine. Avslutade turistandet med ett besök vid Triumfbågen och köpte 2 vykort som ett minne från Paris. Kramade om Kalle & Magali och tog mig tillbaka till vårt hostel för att hämta väskor och ta mig mot tågstationen. 
Avslutade mitt besök i Paris med ett besök på Starbucks och sen var det en låååång tågresa hem (bara 3 timmar men den kändes bra mycket längre då tröttheten hade kommit ikapp!!). 
Behöver inte säga mer än att jag somnade
 
gott när jag kom hem efter en mycket intensiv och underbart rolig helg :)
 











 
 

Cupfinal i Paris, del 1

Inser att det finns så mycket att berätta om den här helgen så jag gör bäst i att dela upp det i två delar. Första delen blir mer volleybollbaserad så får det bli ett andra inlägg om allt annat som hände i Paris :)
 
I fredags morse styrde vi mot Paris och vi var ganska sega hela resan men när vi svängde in mot Paris och jag slog upp ögonen så var det första jag såg Eiffeltornet vilket jag så klart kommenterade och blev snabbt kallad turist, haha.. men så är det ju var vi än åker, allt upplevse ju för första gången!!
Fredagen innehöll sedan lunch, vila och slutligen dags att åka till hallen för träning. Var en riktigt stor arena men vi fick träna i B-hallen då det endast var pro A lagen osm hade tillgång till huvudarenan. Men vi hade fint sällskap då RC Cannes tränade före oss och Tours värmde upp och stretchade under vår träning. För er som inte känner till dessa lag kan jag säga att det är årets cupvinnare och även överlägsna i den franska ligan båda två!!
Dagen avslutades med kramande av Becka & Alex som hade köpt påskägg till mig och Anneka - sötisar, och sedan var det middag, behandling av fysio och sängdags. 
 
Lördag morgon inleddes med promenad i en fin park "Paris St. Cloud" (där man behövde betala 5 euro för att få åka in!). Det var kallt, dimmigt och ganska ruggigt väder men jag studsade fram för det var ju ändå cupfinal-dag liksom!! Enorm frukost efter det med både medhavda ägg, knäckebröd och så lite franskt med croissanter och kakbröd. Avslutade även med pasta, inte varje dag man äter det till frukost ;) 
Fixade i ordning oss för match och körde mot hallen. Uppvärmning och allt gick bra men vi föll tyvärr med 3-0, ganska klar förlust om jag får säga det själv. Jag spelade ok i första set och var inte allt för missnöjd över spelet i stort men självklart besviken över förlusten!! Hade en hel busslast med fans (till och med Vannes borgmästare var där!) som stöttade och har klippt ihop en video som finns i föregående inlägg - de är fantastiska!!
 
Resten av lördagen tillbringade vi i hallen och kollade på de andra matcherna - det var lite som att spela GP på franska mark ;P Var prisutdelning, och firande med fansen innan laget åkte hem men vi var några som stannade. Vi satt på läktaren och såg Cannes vinna och sprutade så klart ner både Becka och Alex med champagne - fint ska det va ;) Var väldigt mysigt att få träffa dem igen och prata, skratta och kramas igen - längtar till landslaget!
Var mer svenskt med Jossan på besök så vi pratade en massa svenska!! 
Var en bra lördag och eftersom vi hade tillgång till VIPen så drack vi lite champagne och minglade där, drack öl på läktaren och hade det allmänt trevligt - inte varje dag man förfestar i en idrottshall liksom ;) Men som vi brukar säga: Det händer bara i France ;) (Eller vad säger du Aida!?)
 
Vad som hände efter sista matchen var spelad bjuder jag p¨i nästa inlägg.. blir lite bilder så länge - enjoy!
 



 
 

Våra fantastiska fans <3

 
Sammanfattar en häftig upplevelse som slutade med ett cupsilver!