Seriepremiär!

Lördagen började 03.30- ja, du läste rätt, helt sjukt tidigt! Halvt sovandes gick jag, Sara och Lina ner till bussen och vem möts vi inte av då- Håkan vår underbara bsschaufför!
Slocknar på golvet i min mysiga sovsäck å sover fram till halvåtta när jag bestämmer mig för att väcka bussen!
Tittar på första filmen- Djävulen bär Prada, käkar frulle och softar! Börjar busa med våra tränare också, som sov så gott och ovetandes under tiden!
Johan- det är inte lätt att träna damlag, det har du fått lära dig den hårda vägen, haha...
             


Matstopp och Laura får ha på sin snygga reflexväst, på framsidan står det : Ser ni mig ensam ring: (Johans nummer). På baksidan står det: Mata mig inte, jag är allergisk och vid frågor ring: (Niklas nummer). Lång historia om varför hon måste ha väst men hon var även tvnungen att ha den i hallen, haha.. Så är det att spela i Sollentuna!

Matchen var väl ingen höjdare.. tur att facklorna och rökmaskinenr inte gav en astma, dom va väl häftiga och tur för oss att vi har en brandman som tränare som kunde räddat oss om hallen börjat brinna!
 Men hade väl ngra höjdpunkter under matchen: Linas klockrena servess, mitt block (med ett finger- kaxigt va? haha), SACKI- Elin: Tänk på sackosäck!, å att vi vann med 3-0 så klart.. vårt jobb var avklarat i Svedala för den här gången!

Träffade mysiga Fliza, Alma och mamma å pappa- lika härlig varje gång!

Hemresan gick bra.. nog för att bussreserven Svetlana (fatta coolt att vi haft en busschaffis som hette Svetlana) inte körde så bra men sov gott det gjorde vi.. och vi kom hem riktigt tidigt, 01.36 låg jag i sängen :)

På söndag är det derby i Sollentuna, 17.00- kom och hejja, vi behöver det!!!