Måndag igen...

Jaha, då var det måndag igen och i väntan på dagens andra lektion så fördriver jag lite tid här.. Den här veckan blir "kort" eftersom vi åker till Polen imorgon och där bara flyger ännu en vecka av försäsongen iväg - underbart!!! Dock är ju Polen alltid en spännande upplevelse och man vet ju aldrig på förväg vad som kommer att hända där nere.. Känns dock fantastiskt bra att komma tillbaka till Czhestohowa (eller hur det nu stavas!?) för där vet vi var affärerna, det goda pizzastället och bankomaten liger vilket gör veckan mycket bättre =) Om man tänker tillbaka på tidigare Polenresor så lär ju resan innehålla tårar, klagomål över maten, något skrik över insekter på boendet, skratt, bitterhet, polsk fika och förmodligen mycket, mycket mer. Skall i allafall bli roligt att åka iväg med laget, och Polen är trots allt vårat andra hem ;)

På tal om laget så är det ju ett bra härligt gäng även i år även om jag saknar en hel massa spelare från förra årets upplaga av EVS!!! I lördags var det den första lagfesten och nästan alla var där + lite annat skojjigt folk. Det blev dans till nostalgimusik, goda Passoadrinkar och kladdkaka under förfesten, helt enkelt en trevlig tillställning i Karins lilla mysiga lägenhet. Avslutar inlägget med en bild från dessa festligheter:Tvö söta partybrudar


Umeå 2010
flygresor - sol - hundbad - powerwalk - tunnbröd med messmör - elda - friidrotts-EM - kaffe - bilkörning - vågor - hugga ved - regn - målaroverall - Kalle - utedass - kakor - spindlar - barforta - fotografier - ICA Maxi - film - joggingtur - dricka vin - musik - måla stugan - köttfärssås - sovmorgon - powernap - mys - skratt - nostalgi - LillLinus - vindruvor - svartvinbär/lingon dricka - Höga kusten bron - sms - dagbok - läsa - datortid - kvällspromenad - skottkärra - tvätta - städa - havsbad - fika - 110 mil i bil - Några fantastiska dagar med min underbara vän helt enkelt <3

HH & Atilla

Då var det ännu en "ledig" dag idag men klockan ringde klockan 07.00 ändå.. åkte till Halmstad för att plugga lite på biblioteket men tror ni inte att den boken jag skulle läsa inte finns som referenslitteratur så nu blir det till att beställa den på nätet och hålla tummarna för att den hinner komma innan det är deadline för litteraturseminariet. Fick dock en hel massa andra saker gjorda så jag har inte varit sysslolös om man säger så, haha.. Nu blir det hemfärd mot Harplinge om en kvart och sen blir bara en lugn eftermiddag innan kvällens åtagande drar igång vid 18.00.. Jag skall nämligen följa med malin ut till stallet och hjälpa henne med att provrida vår stjärna Atilla och jag hoppas verklugen att de klickar så malin kan komma igång med ridningen igen :) lite trist kommer det bli att det inte blir någon ridning för mig men jag kanske kan fjäska lite för Malin så jag får skritta av henne eller nått, några minuter i sadeln mår ju själen bra av ;) Hoppas även på att Hedda & Elsa hänger med ut till stallet så jag kan få busa lite med dom när Malin rider!!
Jaha, där har ni en inblick i mitt händelserika liv (eller inte, haha..) och självfallet avslutar jag med en bild på mig och Atilla från ett av sommarens hårda träningspass: