Beach-SM i Falkenberg!

Ojoj så längesedan det var jag skrev här men nu har jag tråkigt så nu måse jag ju dela med mig av mina upplevelser :)

I helgen var det beach-SM i Falkenberg, vilket innebär sol, bad och glass... tror man ja, men inte den här regninga sommaren inte.. nähä då, det innebär åskskurar, regnkläder och ont i halsen :(
Men om man bortser från det så var det ju tokbra.. så härligt att få träffa alla underbara människor igen.. har saknat mina coola lagkamrater så att få höra elin berätta om hur hon torskade i åttondelen eller att få krama om Linda och sist men inte minst få skratta tillsammans med Lena (vet att hon inte spelar med oss längre, fast i mitt hjärta kommer hon alltid vara med).. Tror nog att det kommer bli ett roligt år nästa år:)


Sen var det ju kvällen/natten som spenderades hos Karolina.. vilket sammanträffande att hon r uppvuxen i Sollentuna, typ 100m från min lägenhet- coolt! Hon är i allafall störtskön och gott te bjöd hon också på :) See ypu soon K!

Idag har jag självklart hunnit med en vända till stallet (säg en dag ag inte är där!?).. dock fick Malin sköta ridningen idag för jag var så trött.. Så jag fick vara barnvakt åt Hedda 2½år istället.. hon är så grymt söt och rolig den lilla tjejen, vi pysslade med både det ena och det andra i ridhuset och nu har hon lärt sig mitt namn.. eller nja, hon säger Area em det duger det med :)

Imorgon börjar sista veckan på Ica Maxi, tre dagars jobb kvar.. ska bli skönt att sluta.. men man är glad för pengarna man jobbat in!

Kanske ska gå och lägga mig å läsa.. ska ju upp och hjälpa hovslagaren med Siris häst imorgon på morgonen, hoppas han kommer i tid!!!

Saknar er redan kompisar!