Core & Aerobic

Igår var jag på mitt första träningspass på Friskis & Svettis.. jag var hyffsat nervös måste jag säga, har väl aldrig gått på pass förut och hade ingen aning om vad som skulle ske.. det var iallafall ett kombinerat pass: Core + Aerobic 80min, och det var tufft med roligt :) Coredelen var "lättast" i den bemärkelsen att man kände igen övningarna, sen kom vi till aerobicsen och då var det tempo vill jag lova och danssteg hit och dit.. jag hängde väl med hyffsat men svårt var det! Ett grymt roligt sätt att träna på, tänkte inte ens på att vi hade tränat i 80 minuter, tiden bara flög iväg :)

Idag blir det jobb på Maxi 10-16, ett helt okej pass som börjar i Självscanningen så då är det lugnt.. sen får det bli middag innan det är dax för beachträning ute på sture med lite halmstadfolk.. hoppas vi blir ett litet gäng så vi kan spela mycket!

Sen blir en snabb sväng hem innan jag ska ut till Tylösand på fiesta ikväll.. har ju inte varit där ännu och idag är ju sista kvällen så det gäller ju att passa på.. kommer säkert träffa en del folk från jobbet också skulle jag tro!
På tal om fest så hoppas jag på att kunna åka in till AfterBeachen på lördag som är på Mårtensson, det enda problemet är att det är åldersgräns 23 år då så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det :S Kanske får hänga med redan på middan om det skulle vara så.. får prata med Em och Marta å gänget =)

KRAM

Beach-SM 2008

Ja.. den helgen inleddes med en mycket trevlig grillkväll hemma i Harplinge med människor som jag tycker grymt mycket om, att sitta ute på altanen med sina vänner och bara njuta av vädret och lugnet här på kandet är något av det bästa som finns... så med en sådan toppenstart kunde väl inte helgen bli sämre!?

Åkte upp till Falkenberg på lördagen och gled upp på hotellet där Lena och Magnus bodde.. grym utsikt över CC och man hade en bra överblick över stranden.. men sociala som vi är så gled vi ändå ner till stranden och dagens mingel brjade.. det är verkligen så mycket folk man känner som är i Falkenberg den där helgen. tar så lång tid att ta sig fram där bara för man måste stanna och prata med folk hela tiden.. visserligen inget att klaga över för det var många av dom jag träffade som jag saknat massor under sommaren!
Hann med en resa in till city också, skulle blivit thaibuffé men marcus insåg att det var lite stressigt till matchen så han fick sig en baguett medan vi andra shoppade loss på Ica, systemet och sen tog vi en hamburgare med oss till stranden... Festen började tidigt uppe hos oss och vi gled sedan ner till banketten och käkade och umgicks en stund.. men sen fick det ändå bli en väng till hotellrummet för mer partaj innan vi drog ner och dansade.. var inte många som dansade men elin, jag och lena körde ju "Carddealer" och vi var iaf grymma på den! Festen dog tyvärr lite väl tidigt me, men.. så blir det ibland :)

Uppe med tuppen som vanligt, klockan 07.00 var väl jag nere och tog ett morgondopp å sen satt jag på balkongen och väntade på att folket skulle vakna... jag förstår inte varför jag inte kan sova på morgonen, men efter två timmar på balkongen så vaknade rummet till liv och det blev frukost med pannkakor och frukst...
Dagen tillbringades sedan nere på stranden, vi var nog ganska trötta allihop men vi höll ut hela dan och tur var väl det då det var riktigt bra matcher som spelades.. tillslut var ändå finalerna spelade och det blev ett SM-guld till Halland, gött Marcus ;) Å jag och lena fick ju som vanligt tårar i ögonen, man kopplar allt till när vi vann SM-guld liksom, men måste säga att det var mer glädje då.. fast så blir det kanske när man är typ 15 pers om är helt galet glada, haha...

Är så tråkigt när helger som denna är över, man har sett fram emot den så mycket och sen är den bara över.. det blir så tomt på något sätt... underbart väder, fantastiska människor och bra beachvolley- vad mer kan man önska!? En helt sjukt bra helg helt enkelt, och nu laddar vi gärnet inför Tourfinalen som går i Halmstad... å just nu är vi ett litet gäng från Sollentuna som ska dit och mysa och se bra beach... Men innan vi är där är det tyvärr 7 arbetsdagar kvar, men det fixar jag!

KRAM

Händelserik dag!

Dagen började klockan 8.00 då jag klev in på förskolan i Kvibille för att vikariera där under förmiddagen.. helt fantastisk personal och jättehärliga barn gjorde min förmiddag där mycket bra! Barn är ju bara för roliga, dom pysslar och leker och är jätteglada ena stunden för att sedan komma med tårarana rinnandes nerför kinderna.. en tvåårigkille kom idag och sa "Jag var rädd innan, när vi satt där på stocken så var jag rädd.... men nu är jag glad igen!", så härligt enkelt det kan vara... fick även ett litet "plåster", en söt liten flicka som var drygt ett år- favoriten!

Klockan två var det dax för nästa äventyr- rastavlösare på Maxi.. och oj vilken dag det har varit där!!! Först är det ett rent kaos att ha dom där rasterna att ha koll på och sen var det så mycket folk idag så man fick ju frispel... gjorde även en god gärning och stannade en halvtimma extra- kunde ju inte lämna Maria i sticket liksom.. men nu är jag hemma och har ätit lite mat så i natt kommer jag sova gott... 

Imorgon blir det gym på morgonen för att sedan åka in till stan och äta lunch med min mormor och min kusin Viktor.. ska bli jätteroligt att träffa dom igen, var ju ändå ett tag sen jag träffade Viktor! Sen blev det ingen ridning imorgon och anledningen är att Bettan nu står på boxvila.. efter jag och bebben hade varit ute i skogen i söndags skulle jag borsta av Bettan och då upptäckte jag ett stort, fult och djupt sår på ena bakbenet... veterinären fick komma dit och sy och dränera så nu står hon på boxvila och eftersom man inte kan lämna henne själv är även Bebben instoppad i en box den här veckan... hoppas att bettan blir bra, dom var rädda att senan hade skadats, skulle på återbesök imorgon.. detta är hennes visserligen hennes sista sommar men då vill man ju att hon ska kunna gå i hagen och bara ha det gott- inte stå i en box med helbandagerat bakben- usch, stackars Bettan!

Nä, nu är det dax för en kanelbulle innan jag stupar i säng!!

Sommarträning

Idag har varit min lediga dag och jag är verkligen grymt bra på att få dagar att rulla iväg utan att få något vettigt gjort.. men man kanske ska njuta av att faktiskt kunna göra det ibland utan att missa massa saker som man borde ha gjort liksom..

Jag gav mig iallafall ut på en löprunda idag vilket jag är mycket nöjd över.. åkte ner till Plönningeskogen och sprang omkring som en dåre.. så mysigt att vara helt själv i skogen och bara kunna njuta av naturen.. sen åkte jag upp till katterna också, är nämligen kattvakt den här veckan så jag åkte upp och gosade lite med dom innan jag åkte hem och duschade.. annars har kvällen lett till en hel del skratt med familjen, kort kan vara så roliga att titta på ibland..
 
Jaha, imorgon blir det Västergård för att hälsa på mina lägerledare från Stockholm.. sen blir det en kväll som tillbringas på Ica Maxi i kassan.. men jobbar bara 16-21.30 så det komer nog gå ganska fort iallafall :)
På torsdag blir det en tur ut till stallet på morgonen för en tur i skogen med min lilla pålle, hoppas att hon sköter sig så det blir en trevlig ridtur!!

Hoppas på att det kanske kan bli Karlskrona till helgen.. antingen med Emily eller med lite engelholmstjejer, eller varför inte blanda det bästa av två världar och ta med dom allihop!? Hoppas på en toppenhelg men det är lååång väg kvar innan det är spikat och klart!

"Jag växte upp blev kär i en småstad.. hur jag vrider å jag vänder det så kommer jag tillbaka igen"