Har visst inte vuxit ifrån detta ännu...

Har hyffsat tråkigt denna onsdagkväll.. trodde jag hade kommit ifrån det här med listor, men icke:

Har du pojkvän/flickvän?
Nej.
Är du kär? Oklart, som mycket annat här i livet
Hur tidigt stiger du upp? För tidigt enligt mig, men egentligen ganska sent
Vem/vilka vet mest om dig? Favorit i repris: 87:orna!
Gillar du att slåss? Nä, är alldeles för feg för det.. fast har ju i och för sig slagit sönder Malins arm.. ooops!
Vad ska du göra ikväll? Kvällen är snart över så sängen väntar på mig
Har du utländska föräldrar? Icke..
Var har du ont? Var har jag inte ont?
Är du bra på att måla? Haha, verkligen inte! Eller mjo, måla hus å sånt kanske, stoooora ytor ska det va!
Vem kramade du senast? Johanna Falk kan det vara.. eller mina underbara EVS-vänner
Vad längtar du till? Finlandsresan imorgon.... å sista helgen i november när jag ska åka hem
Sparare eller slösare? spara
Bio eller promenad? beror på sällskap, tycker promenader är bra mysiga!
Är du kittlig? fråga lovisa, magnus eller marcus så har ni svaret på den frågan... det stavas p a n i k
Rädd för insekter? töntigt nog är jag det, hur små dom än är
Anser du att du är stark? Inte som Pippi men lite skrot kan man allt lyfta :P
Nämn något som gjorde dig glad igår: att få umgås med mina underbara lagkamrater... å ett å annat leende gjorde dagen ännu bättre :)
Vad gjorde du kl 8 i morse? Tittade på Rix Morron Zoo, har blivit en bra morgonrutin 
Vad har du druckit idag? te, kaffe, proviva, cola, saft
Vad var det senaste du åt? en god hembakad vaniljbulle- mums!
Vad var det senaste du köpte? Tuggummi, chops och minimorötter
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut, romantiker som man är...
Favoritklädsel? Leggings, "våga-vägra-jeans" ;)
Vad gör dig glad just nu? Att vi ska åka bort imorgon
Höger- eller vänsterhänt: Höger, hade varit coolt att kunna använda båda, ska nog börja träna på det!
Humör just nu: Uttråkad och lite trött
Sommarplaner: Att spela Universiaden med landslaget och sen att hänga med lite roligt beachfolk
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?: Även här en favorit i repris: kunna läsa folks tankar
Gillar du att sjunga?: Ja, men gör det nog hellre än bra
Vad längtar du mest efter just nu?: Hemligt ;)



vi pratar om vart vi ska i natt
men jag antar att vi menar hela livet

Kryssning i helgen!

Idag var det återigen en mycket kort skoldag, börjar bli bortskämd med dom nu, skulle aldrig klara av en hel skoldag från 9-16, usch hemska tanke att gå så långa dagar! Åkte in med min favoritbuss i morse och fick mig ytterliggare 45 minuters sömn. Nog för att jag som sagt uppskattar min buss så är jag i övrigt väldigt trött på att Stockholm är så stort och att det tar så lång tid att bara åka överallt. Eller mest trött på att det tar tid till skolan alltså, alla andra bor ju ändå på bra avstånd men just detta eviga pendlande fram och tillbaka till kungsholmen hade jag gärna sluppit.
En timmas föreläsning och har man en kaffemugg med sig så går tiden så mycket fortare, men det var kanske inte en jätterolig föreläsning. Lyckades även försvinna iväg i tankarna några gånger, ganska skönt att sitta och dagdrömma ibland, men undrar om mina tankar är härlosamma egentligen, haha.. jaja, den som lever får se :P

Idag har tvättat och packat inför helgens stora äventyr- NEVZA som spelas i Finland. Detta innebär två turer med finlandsbåten vilket i sin tur innebär både buffé, taxkfree och kareoke: grymt roligt helt enkelt!
Sen ska vi spela tre matcher där borta också, en mot Milstrand (som nu bytt namn till nått jag inte minns), ska bli kul att träffa dom igen, deras tvillingar var ju bara för snälla!! Sen är det den klassiska matchen mot ingen mindre än Elverket, suck.. inte för att jag inte tycker om tjejerna där för det gör jag men det är ju bara det att vi mött dom så många gånger redan och dessutom möter vi dom igen på onsdag, haha... Men dom har ju inte spelat mot våra två nordamerikanskor så det blir ju lite nytt iaf :)

Veckans nyhet är helt underbar, ett äventyr som jag och Emily kom på i måndags.. När vi spelar mot Svedala så har herrlaget dubbelhelg i skåne/halland vilket innebär att det går en buss från hylte på söndagkväll. Vi spelar ju på lördagen så jag och emily kanske ska åka hem till underbara Harplinge och ha 1:a adventsmys och sen rida på stranden på söndagen.. Sen åker vi upp till hylte för att kolla på matche och sen parkerar vi oss i bussen tillsammans med herrarna för en trevlig bussresa hem mot Stockholm... vi har inte riktigt bestämt oss hur det blir ännu men tänkt vad mysigt det hade varit att komma hem innan jul =)

Ojoj, nu är det dax för bonde söker fru med tillhörande onyttigheter- precis som det ska vara på onsdagar!

7eleven

Ååå vad denna helgen har varit mysig, men den tog slut alldeles för fort... tyvärr =(

Igår var det match vilket innebar att jag fick träffa alla mina underbara vänner nere från skåne, å det är inte allt för ofta som det händer tyvärr.. Kändes konstigare än väntat att spela mot dom, alltså inte rent volleybollmässigt utan mer relationsmässigt.. men det var ju typ första gången som jag verkligen kände alla på banan så jag har nog lärt mig till nästa gång, haha... Marta försökte psyka mig också under matchen men hon fick då inget nerblock på mig inte, jag tog ett på henne istället, moahaha ;) Rent volleybollmässigt gick det inte så bra för oss men konstigt vore det väl annars då vår passare spelar match typ mitt i natten (hennes gamla tid i Vancouver alltså) och vi har inte riktigt hittat varandra ännu så jag tror på oss o framtiden... hade varit bra om den framtiden kom rätt snart, haha!
Herrarna förlorade också sin match och det var väldigt blandat spel från deras sida.. är så gött att ha ett herrlag så man får se lite herrvolleyboll ibland och som Emily sa igår är det som syskonkärlek mellan oss, finns inte många som man kan bli så arg å irriterrad på men dom har då ändå en plats i vårt hjärta!

Idag var det en kort skoldag, bara en timma så nu ska jag snart hem och laga lunch, blir rotmos och falukorv idag och jag är verkligen jättesugen på det- mums! Tidig träning ikväll vilket är underbart å sen får jag se om vi kanske ska färga Emilys hår också ikväll...

See ya!

Tam Dadam!

Just i dett nu sitter Lina på en buss från Sollentuna C hem till mig i Edsberg å det ska bli så nice att träffa henne igen!!!

Var en kort träning idag och en av dom bästa sakerna hände under herrarnas träning då de inte hade alla lamporna tända och blev assura när vi försökte tända å sa att det var trasiga.. sen kommer C-G lagom till vår träning och tänder alla lampor med den magiska knappen i katakomberna (den vi aldrig kommer visa för killarna), mohaha.. det var ren skadeglädje, lätt den bästa glädjen!
Sen kom Carla idag också och hon var riktigt bra, bådar gott inför framtiden det här.. så skönt att ha hela laget samlat nu också- det är nu det börjar!!

Nä, dax att välkomna Lina nu... å ladda inför morgondagens träning!!

Antagit Matildas utmaning!!

De regler som gäller är dessa:

¤ Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.

¤ Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.

¤ Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.

¤ Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

 
Den som utmanade mig vad Matilda (matildawikander.blogg.se)och eftersom man är lite av en tävlingsmänniska så allt som har med utmaningar är ju hur kul som helst, även om det kanske inte är någon tävling i sig :P Men här kommer iallafall 7 saker om mig!

1) Jag har ett ärr på mitt vänstra smalben som kommer från en situation när jag trodde jag var någon blandning av gymnast och cirkusprinsessa.. Jag tyckte att det var en alldeles utmärkt idé att gå balansgång på räcket i vårt ridhus som är ca 2-3 meter upp i luften (dock en läktare på bara 1 m höjd som då räddade mig). Det gick jättebra till jag halkade och ramlade ner och slog smalbenet i stålräcket.. Ett svullet smalben blev resultatet och ärret sitter kvar än idag!

2) Det har funnits fem vuxna hundar i min familj under min uppväxt (dock bara 4 samtidigt, som mest).. De har alla betytt otroligt mycket för mig och tyvärr har vi fått ta bort tre av dom vid olika tidpunkter och det är lika jobbigt varje gång. Tilda som var vår första hund kremerades och hennes aska spred vi ut uppe i skogen där vi alltid gick promenader, så när man går där idag tänker man alltid lite extra på Tilda. För att få ett ljust avslut på hundhistorien så har vi även haft en valpkull och 10 små goldenvalpar är bland det sötaste som finns, hoppas på ytterliggare en valpkull!

3) Mitt liv handlar för det mesta om volleyboll och den sporten har givit mig så otroligt många vänner runt omkring i Sverige men även vissa som befinner sig utanför landets gränser.. Många av mina bästa vänner finns i sporten och det är människor jag aldrig hade träffat om det inte var för just volleybollen. Jag har minnen tillsammans med dom från vb-gymnasiet som är oförglömliga men även från åren här i Sollentuna. Detta kanske inte var någon info om mig direkt men dom är ju ändå en stor del av mitt liv, undrar hur många människor som man spelat med om man hade kunnat räkna, tror det är sjukt många!

4) En av mina stora kärlekar här i livet är en häst vid namn Lucky Express (ja, jag är något av en hästnörd) och alla hästar bör någon gång få uppleva att bli älskad av en hästtjej. Han var inte den snällaste hästen på ridskolan och långt ifrån den mest lättridna men på något sätt så var vi ämnade för varandra. Jag har gråtit många tårar över honom genom åren, både av ren fysisk smärta men även av psykisk. Han har både biti och sparkat mig och även gett mig både näsblod och fläskläppar men för det mesta var han den mest perfekta hästen som alltid hade glimten i ögat. Jag har lärt mig otrroligt mycket av honom (då även hur man sitter kvar i bocksprång och ramlar av med bäst teknik) och jag kan fortfarande få tårarar i ögonen när jag tänker eller pratar om honom! 

5) Jag har lyckats med att slå sönder (alltså genom en spike inom volleybollen, är ingen våldsam människa egentligen) en av mina lagkompisars handleder.. något som man kanske inte direkt är stolt över då jag tycker sjukt synd om Malin som måste gå med armen i paket!

6) Jag har sjungit kareoke till "Hönan Agda" på en båt hem från Estland.. Det var en duett tillsammans med Sofie Johansson och ingen av oss hade hört låten innan... måste dock poängtera att det inte var vi som valde låten utan det var våra otroligt elaka lagkamrater som gjorde det!!

7) Kanske ska avsluta som jag började med att avslöja lite krigsskador.. Jag har hållt på med hästar i 15 år och ändå bara råkat ut för två "allvarligare" skador, där alltså sjukhusbesök har varit nödvändigt. Det första var när jag var 10 år och ramlade av ridskoleponnyn Olle på vår julavslutning, då gick min armbåde ur led. Den andra gången var när jag praktiserade på ett travstall och en av hingstarna (modell större) stampade mig på foten så jag trodde hela foten var bruten. Dock hade han "bara" krossat alla mjukdelar inkusive känselnerven så det gjorde inte så ont, men har fortfarande taskig känsel på ovansidan av vänsterfoten! Så hästar och ridning är inte så farligt som alla säger ;)

Dessa figurer ska jag då utmana:

Lena (lenaandersson.blogg.se(borjablogga) som är nybörjare i bloggvärlden måste också få skriva av sig lite

Cissi (cirre.blogg.se) ska få skriva lite smaskiga detaljer ur sitt liv, vilket inte kommer bli några problem för denna tjejen!

Emma (emmaberglundlindgren.blogg.se) får också ta del av utmaningen.

Lovisa (luoi.blogg.se) som erfaren Maxi-medarbetare har hon nog några härliga berättelser på lager

Sara (welko.blogg.se) som är världsvan och varit i London får också vara med i utmaningen

Emma A (emmalbertsson.blogg.se) som lever levet i "grannbyn" Vallentuna är jag också lite nyfiken på ;)

Hanna (hannahou.blogg.se) får ge sitt perspektiv på detta, en tjej från Halmstad måste ju bara vara med! 

Avslutar med lite bilder som är kopplade till min information :)
                                                          

Äntligen fredag!!

Idag är det den första av dom tre dagarna som jag har längtat så mycket efter den här veckan och det känns great! Gårdagen var väl också bra men mest skönt var det ändå när den var över för det var så mycket att fixa.. Först var det ju morgonträningen i Sumpan och det är så grymt skönt att träna på morgonen, men när man sitter där på bussen till hallen så tror man ju inte det är möjligt och visst är man kanske lite långsamare men i det stora hela är det bra.. och man känner sig hyffsat bortskämd när man har två tränare på tre spelare, lite lagom eller vad säger ni!? När man dessutom har två av dom roligaste tränarna som tillsammans är ett oslagbart humorteam så blir det en hel del skratt, särskilt när dom måste prata engelska, haha... i det stora hela en bra morgonträning och David gestaltade både Emelie Nilsson och Lina under en och samma träning, inte illa att dom brudarna också var på besök ;)
Sen flöt dagen på med mest skola, lämnade in min hemtenta så nu är jag leeeeeedig från skolarbete fram till måndag, wiiiieeee :D:D Avslutade dagen med träning, både boll och fys och igår var det återigen mysbeslysning i hallen, bara hångelmusiken och popcorn som saknade för att göra kvällen komplett, hehe.. så är det att träna på en byggarbetsplats, så till er i Engelholm säger jag bara: Förbered er på diverse oväntade händelser!

Så får väl beskriva mina följande dagar som kommer bli så underbart bra!

FREDAG: Idag ska jag snart dra iväg till Stinsen för lite shopping i min "våga-vägra-jeans" garderob. Sen kommer Emily dit å då blir det kaffe på Waynes och ännu mer shopping innan vi beger oss hem igen.. sen ska det handlas för ikväll blir det middag hemma hos mig med Sara och kanske Elin, wokgryta får det bli.. sen är det sen träning men det gör inte så mycket för idag kommer vår nya kanadensiska passare Carla å det blir ju toppen.. efter träningen kommer nästa besök i form av LINA, ska bli så mysigt att träffa henne igen!!!

LÖRDAG: Sovmorgon och skitsnack med Lina som står på schemat, kanske en morgonpromenad om vi känner oss fit.. sen är det 2 timmars träning och matchgenomgång innan vi beger oss in till stan för bio(?) och middag med Sara och kanske lite mer folk.. förhoppninsgvis sluter både Lena och Elin upp efter ett tag, hade varit mys!

SÖNDAG: Den stora dagen som innehåller match, woohoo... blir lunch uppe hos Em vid halv tolv och där får det bli kaffe och snack innan vi knatar ner till hallen för uppladdning med grym musik och sen match mot Engelholm.. efter matchen blir det kramkalas med alla vänner från skåne och sen snabbdusch, hämta mat och kolla på herrarnas match i myskläder, toppendag!

Men oj, nu börjar det bli lite stressigt om jag ska hinna iväg till Stinsen och få nått vettigt gjort där... ville bara skriva och säga att idag känns allt fantastiskt bra =)

A kiss is just a kiss

Do you hear me talking to you?

Lycka gör dig Söt,
Utmaningar gör dig Stark,
Sorger gör dig Human,
Misslyckanden gör dig Ödmjuk,  
Framgång gör att du Strålar ,  

... men endast VÄNNER får dig att hålla ut!

Fick dessa fina ord från min hemma på landet: Malin J!
... jag är beredd att hålla med!


Dagens arbete

Nu börjar snart dagens arbete vilket består av att skriva en hemtenta som ska lämnas in på torsdag (möjligtvis fredag om jag inte pallar med att skriva massor idag..).. känns inte som det bästa sättet att tillbringa en ledig dag på men det är så det är att plugga, man är aldrig ledig!!! Eller mjo, i helgen ska jag ta mig tusan vara ledig, inget skolarbete att tänka på, är det inte för härligt!?
Men fram till dess heter mina bästa polare och vapendragare Persson, Haug, Skidmore, Helldin m.fl... dom där grabbarna går inte av för hackor men något vidare roligt sällskap är dom trots allt inte..

Dax att dra igång den här tillställningen... see you later!


Cupsegrare!

Ja, vi vann finalen mot Lindesberg idag, 3-0 blev det och en godkänd insats...Bara vårt namn som står på den där stora pokalen, för vi vann ju förra året också, alltid kul att vara obesegrade i cupen.. och dessutom har vi inte tappat ett enda set! Vi var taggade och det var ändå lite tryck i hallen, mycket roligare att spela när det är lite folk på läktaren som faktiskt hörs!! Min instas var väl också godkänd, mest nöjd över mina 5 servess, hoppas den servformen sitter i till nästa söndag också :) Sen fick jag ju självklart ett sms från Joe som var där och såg matchen igår: "Var du bäst idag också mvh jjj", vad svarar man på det liksom!? Får fundera ut något riktigt bra, haha :P

Nu är det en sån där jobbig söndagskänsla när man har lite ångest inför veckan som väntar... egentligen är det inge jobbigt alls, jag går bara i skolan en dag, träningsledigt imorgon, roliga träningar hela veckan... men jag längtar så sjukt mycket till helgen bara!! På fredag kommer Carla vilket ska bli skoj å sen på lördag kommer ju Lina & Lena upp till stockholm, två av mina absoluta favoriter, wooohooo :D:D Å på söndag är det match, först ska vi spela å sen grabbarna grus efteråt så då blir det kaffemys på läktaren! Men innan dess ska min tråkiga examinationsuppgift göras, blääähäää!

Känns så bra men samtidigt är det något som saknas, jobbigt känsla det där, hmm... får jag göra något åt, men vad? vad ska jag göra?

REGN

"Idag kan din resa ta några minuter längre pga halt spår"

Jag slutar aldrig förundras över att Stockholms Lokaltrafik inte har hittat en lösning på "hala spår". Det är ju inte första gången det regnar i Stockholm liksom! Men jag väntar ändå på det bästa, förseningar pga löv på spåret.... bara en tidsfråga innan det kommer ;)

This is the life

Nybakta bullar ¤ tända ljus ¤ volleyboll ¤ hästar ¤ skolan ¤ 526 ¤ Tora ¤ musik ¤ matcher ¤ Frankrike ¤ byggdamm ¤ barn ¤ Glenn ¤ Kungsholmen ¤ hundarna ¤ Siri ¤ onda knän ¤ grubbla ¤ Sollentuna ¤ ny lägenhet? ¤ promenader ¤ älska ¤ lyckas ¤ träna ¤ avocado ¤ damlaget ¤ hata ¤ mannagrynsgröt ¤ bibilioteket ¤ höstfika ¤ pendeltåg ¤ thanksgiving ¤ F-95 ¤ prestera ¤ gråta ¤ herrlaget ¤ stranden ¤ julpyssla ¤ sakna ¤ dansa ¤ skratta ¤ Ängelholm ¤ höst ¤ uppklädd ¤ Drevkarlsstigen ¤ tillbaka ¤ drömmar ¤ pyssla ¤ slappa ¤ avsky ¤ eliserien ¤ Harplinge ¤ uttråkad ¤ 87:orna ¤ fester ¤ Mamma ¤ fotografier ¤ Edsberg ¤ vännerna ¤ bussresor ¤ Pappa ¤ förkyld ¤ hjärtan

Mitt liv - mina tankar









Imagine





If love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect

Trepunktstoffla

I lördags var det match i Vallentuna och det var ju väldigt roligt att få spela match igen, var ju inte igår om man säger så.. under morgonmatchen gick vi dvala och kom aldrig igång men under eftermiddagen var vi ju vakna men slitna. Resultatet behöver vi inte tala om så mycket för vi fick storstryk men individuellt fanns det ändå några ljusglimtar vilket kändes skönt.. men ska bli gött att spela matcher nu så vi kan utveckla vårt spel mer och mer!

På kvällen blev det pizza med tillhörande onyttigheter hemma hos Falk & Berg... vi behövde jämna ut kalorinivån lite efter 10 spelade set så vi slog på stort med chips å godis, haha... kollade på stjärnor på is och var allmänt sega framför tv:n. Jag var ju lite inställd på att gå ut men när Sebbe ringde å sa att dom skulle hämta mig om 15 minuter blev det ändå lite panik, men jag hann ändå.. bara lite sen :P Åkte in till söder i en liten bil, ni vet en sån bil med bara två dörrar så man får krypa in i baksätet bäst man kan.. lägg till att vi var 6 personer i bilen, alla volleybollspelare mellan 183cm-202cm långa vilket gjorde att det blev en ganska trång resa in till stan. Var grymt skönt när man fick veckla ut sig efteråt, haha!
Var inne hos Hodor vid 22 tiden och det slutade med att vi inte orkade gå ut, alla var trötta så vi satt kvar hemma till typ 3 på natten och drack vin, åt popcorn och snackade skit... en mycket trevlig kväll!
När vi sedan insåg att vi kunde åka bil hem också var lyckan total och jag gillar att åka bil på kvällen/natten... så mysigt att åka genom stan och sen fick vi ju lite guidning av urinvånarna Sara, Johannes och Sebbe så nu hänger vi med! Lämnade av Sara, Albin och Johannes på sina respektive hemorter, blev till å med framkörda till dörren, det var lyxtaxi vi åkte... sen styrde vi bilen hem till edsberg och jag somnade gott kan jag säga- dels av att ha spelat 10 set under dagen och av att klockan faktiskt var 04.00 på natten ;)

Något av det roligaste under kvällen var att det kom upp ett nytt namn på fliflops, och det var inte vem som helst som myntade detta utan självklart var det Marre! Han har använt detta nya ord länge och jag skrattade så sjukt mycke när jag hörde det, det nya ordet är just trepunktstoffla. Egentligen väldigt logiskt då remmen sitter fast i tre punkter men det låter ju mer som en pensionärssko! Klockrent var det iallafall, får väl se om jag ska börja använda detta ord, något skeptisk ;)

Pratade med gänget nere i Ängelholm också.. var ju inflyttningsfest hos Lina och det verkade vara ordentligt drag där nere.. Lena är alltid lika rolig att prata med, saknar festerna tillsammans med henne, får bli mer av den varan nästa sommar tycker jag!!

Slutsatsen av detta är att jag gillar mina vänner här uppe i Sollentuna.. vi har roligt tillsammans och vi kompletterar varandra bra! 


Höstrusk!

Idag är det verkligen en riktig höstdag med duggregn och mörker ute, och tro det eller ej så gillar jag det! Det är så mysigt att sitta inne och dricka te och bara mysa i en varm kofta... min slutsats är att jag gillar hösten!
Det blir ju inte sämre av att jag snart ska kila upp till Emily och dricka te, bläddra i tidningar och snacka lite skit.. det är bra att bo så nära varandra alltså!

Idag var jag en snabb sväng på LHS också.. en meningslös föreläsning ledde till att jag gick därifrån efter 1 timme och var hemma igen vid tolvitden. lovely! Känner mig lite småförkyld också, ni vet när man bara väntar på att förkylningen ska bryta ut på allvar. Så nu kurerar jag mig med te och c-vitamin, hoppas att det hjälper!! Hinner ju inte vara sjuk nu!


Så här får man gå klädd idag:


I have a dream...

Alltså nu har snart hela den här dagen gått utan att jag gjort nåt vettigt, börja tröttna på att det finns alldles för många sådan dagar i mitt liv!
Visserligen har jag hunnit läsa tre tråkiga forskningsrapporter och gjort en ost- och skinkpaj, men det räcker liksom inte riktigt för att göra mig helt nöjd.. känns som jag står och stampar på ett och samma ställe- suck!
Okej, det finns så mycket som är så bra just nu.. tex så spelar jag i ett underbart lag med härliga tjejer som jag bara tycker så mycket om, det är alltid en fröjd att gå till hallen! I hallen trivs jag också väldigt bra, all liv och rörelse som är där, att man lätt kan sitta och prata bort en timme på läktaren och bara umgås med bra människor..
Skolan däremot känns inte så upplyftande just nu. Den är jag verkligen trött på!! Jag vill bara vara klar med min utbildning så jag kan göra annat här i livet, inte bara åka in till Kungsholmen å gå på nån tråkig föreläsning och sen ha ångest över att jag har en examinationsuppgift att skriva...
Jag vill leva min dröm, en dröm som känns så avlägsen.. kanske minst två år ort om inte ännu längre... men förr eller senare kommer min dröm att slå in, för det ska jag se till... så när ni minst anar det har jag flyttat till La France och lever ett härligt liv som fransyska :)

Men innan jag är där får jag njuta av guldkornen i min vardag istället... idag är det dax för ett nytt danspass, men kanske bara blir jag från laget idag, dom andra pallade inte. Men jag sviker inte Inga-Lis i första taget inte, får bli en uppiggande promenad ner till centrum vid sju, sen börjar passet vid åtta... ska bli gött att röra på sig lite idag också!

Imorgon kommer ToraLora till den stora staden Stockholm :D:D På fredag ska vi göra stan genom att besöka olika fik och bara snacka skit. Sen får jag ju även se henne på lördag när hon kommer ut till Vallentuna och hejjar fram oss. Ja för då är det dax för träningsmatcher- woohoo!!


Förra veckans stjärnor på dansgolvet!

AjAJ

Inte skoj att ha ont, men så är det ibland... men  jag ska inte vara gnällig och innan ni läser vidare måste jag bara säga att jag varken har kallbrand eller har en blodpropp så nu kan ni andas ut!
Men mitt skulderblad har liksom låst sig så det sitter fast och vill inte flytta sig åt det hållet jag vill, vet inte riktigt hur jag ska lösa detta, får ta ett snack med mitt skulderblad och hoppas att det ger med sig, haha!
Snart kommer min "granne" Emily hem till mig på middag innan vi ska kila ner till träningen... blir lätt gym, två timmar boll och sen fika på det- lovely!


I wonder how, I wonder why


Att tänka och fundera kan verkligen ta energi ifrån dig... men det kan också ge en massa positiv energi!
Jag är en grubblare och kommer nog alltid att vara en, det är bara att inse. Därför gäller det att göra det till en positiv del av mig!
Just nu känns mina tankar både förvirrande och spännande, undrar verkligen hur det skall sluta :S

Blogg tesza :Tessa - Med allt vad det innebär..., Jag vet att du läser i bland... jag liksom känner då du gör det...

 Dagens bästa: Morgonpromenad med Mamma och vovvarna

Ängelholm

Igår åkte jag ner mot mina fantastiska vänner i skåne och det blev en lyckad vistelse där vill jag lova..

Började men en tur "på stan" innan jag gick ner till deras träning och då blev det ju så klart kramkalas på hög nivå- man inser ännu mer hur mycket man saknat varandra när man ses! Åkte sedan iväg till Helsingborg för att gå på bakset och vi hade ju såklart VIP-biljetter så det var både lite middag och fika under matchen.. dock hade jag och Lena på tok för mycket att prata om så vi följde inte matchen så bra men dom andra sa att det var en ganska bra matche, good to know ;)

Kvällen sen tillbringades i Linas lägenhet tillsammans med Marta, Sara P, Lina så klart, Lena och Magnus och vi fick oss många goda skratt under kvällen.. vi har många minnen tillsammans och det är alltid lika roligt att prata gamla minnen men det kom även upp nya saker.. härligt att hänga med i skåneskvallret också och inte bara ha koll på 08:området, haha... Somnade nog inte förrän och sen sov jag som en stock hela natten lång i Linas sköna säng!

Idag var i Åsljunga för där skulle dom tydligen spela matcher mot Svedala.. slutade med en vinst och en förlust men var kanske inte jätteroliga matcher att titta på, men det var ju inte för volleybollen som jag kom ner heller... fick även träffa grabarna i Örkelljunga å vi hann ju bolla lite också, man blir verkligen sugen av att sitta vid sidan av!!! 
Kändes lite vemodigt att åka därifrån, men ändå skönt att veta att många av dom får jag träffa igen om tre veckor, då kändes inte allt lika tungt längre... men det går inte att förneka att jag alltid kommer ha en del av min själ och hjärta i det där laget, jag tycker så mycket om dom! Men Sollentuna är inte fel det heller =)





Miss you already girls!