Jobb!

Då var man tillbaka till vardagen igen med allt vad det innebär.. trötthet, ständigt fokus, mycket att göra osv. Men mitt i allt det där så är jag så glad för mitt jobb och över mina kollegor och barnen där! Jag kan vara trött och seg ibland men barnen piggar alltid upp en och det är ju aldrig tråkigt på mitt jobb iaf, det är ett som är säkert. Har bara jobbat två dagar och har redan klockrena frågor, uttryck och samtal:

* En pojke hade blåa gummistövlar som "kan förändra världen"
* En pojke frågade idag om jag "hette Fröken"
* En pojke kallar mig för mamma
* Mellis tillsammans med en pojke som åt fil med hela ansiktet :)
Så imorgon byter jag dock avdelning men får ju se alla guldkorn ändå!
NU: dags för träning med EVS, även det något som faktiskt tillhör vardagen, haha

Slutet på ett kapitel och början på ett nytt!!

Kapitlet som är över för den här gången är landslaget! Igår gjorde vi vår sista dag och innan matchen fick vi reda på att det var dag 40 på sommarens landslagsprogram.. vi har alltså tillbringat mer än en månad tillsammans och delat allt från blod, svett, tårar till skratt, glädje och framgång! För igår hade vi en stor framgång då vi gick vidare från första rundan i OS-kvalet vilket innebär att i November så åker vi iväg till något Europeiskt land för att spela ett gruppspel innehållande 6 lag.. skall bli så grymt kul att få chansen att spela dessa matcher och dessutom att få återsamlas med landslaget mitt under säsong. Så även om det är ganska skönt att packa ner landslagskläderna och ta tag i klubblivet så kommer jag med glädje att ta fram dom igen i November :)
Idag börjar då jobbkapitlet igen.. det har varit stängt i drygt  månader men idag skall jag tillbaka till jobbet och det skall bli underbart att få sätta igång ett nytt år med mina kollegor och alla underbara barn! Dock är vädret ingen höjdare idag, regnet öser ner utanför fönstret så vi får väl se om vi håller oss inne eller o vi ger oss ut i eftermiddag! Jag hoppas fortfarande på att det spricker upp så att vi kan gå ut och leka på gården :) Idag blir det iaf 5 timmar på småbarnsavdelning, mysigt!!
Annars är statusen på mig idag SEG och det är väl förmodligen så att träning 7 dagar i rad med dubbla pass varje dag har tagit ut sin rätt och därför tycker jag det har varit helt okej att bara slappa nu på förmiddagen :P Men snat blir det lunch innan jag cyklar iväg mot jobbet!