1:a advent

Jaha, då var det första advent och tyvärr är det inte vitt ute utan det vanliga gråa trista vädret är här idag igen :(
Idag ska jag passa på att storstäda min lägenhet och sätta upp en massa fint julpynt som kan smycka min lägenhet under drygt en månads tid.. ååå vad jag gillar julen och allt mys som tillhör den!

Igår var det ju match i Fkp och jag testae bilen för första gången och det var trevligt :) Sara, Lena, Jag, Nellie var helt klart en vinnande 5:a så vi hade det så trevligt hela vägen upp! Nellie satt och pluggade matte och som den nörd jag är så satt jag självklart och löste massa mattetal halva vägen upp, hehe.. Nellie hade ett klockrent ciatet också som jag bara måste dela med mig av:

A: Nellie kommer du på nyårsfesten eller?
N: Nja, jag vet inte.. när är den?

Hon är bra rolig vår lilla Nellie! Matchen fins väl inte så mycket at säga om egentligen, vi gjorde vårt jobb och vi gjorde det bra så vi är nöjda :) Att Whitney dessutom fick choklad som bästa spelarpris gjorde kvällen ännu bättre, haha! Min egen instas blir godkänd och förutom en liten lätt låsning i knät i första set så var det en anska odramatisk tillställning, det var tur att jag och Lena hittade nyckeln snabbt den här gången, hahaha ;)

Hemresan var ganska seg och jobbig och jag kände att jag började bli sjuk :S Så klockan 20.00 när vi kommit hem så gick jag direkt och la mig och sov till och från i drygt 12 timmar :S nu mår jg iaf bättre men något är det som finns i kroppen som jag inte uppskattar så jag tycker det skall försvinna fortare än kvickt!

Men nu ska jag sätta på julmusiken och brja röja här hemma!!


FKP!

Idag åker Sexybitches till Falköping för att ge fjunisarna där uppe en match!
Skall bli riktigt roligt att komma tillbaka dit och det är nog bara jag och Sara som verkligen förstår hur det känns för gymnasietjejerna när svenska mästarinnorna kommer på besök :)
Men först är det 3 timmar i minibuss/bil och jag har laddat min ipod full med julmusik så jag tror på en mysig resa!


Ännu mera död fisk!!

Träningsvärk- check!
Stockar till ben- check!
3 mm i spänst- check!
Ångest inför onsdagsfysen- check!

Kan det möjligtvis vara så att vi är nertränade?


Död fisk!

Idag kände jag mig som en död fisk när klockan ringe 07.20 men det hindrade inte mig från at vara på gymet kl 8! Lite mysbelysning och ingen jobbig människa som skulle vara social hela tiden gjorde mitt gympass till en mycket trevlig upplevelse :) Att gyma så tidigt på morgonen är verkligen något att rekomendera, men det funkar nog bäst om man är en morgonmänniska, ni andra morgontrötta människor somnar väl som sagt mellan seten i magövningarna, hehe ;P

Har hunit med lite måsten idag som att gå till optikern, låna böker på biblioteket och handla.. sen har dagen innehållit plugg inför tentan imorgon och på något märkligt sätt så känner jag mig ganska förberedd, är inte det konstigt så säg!? Tycker inte jag pluggat så där tokseriöst men har väl gjort det lilla jag gjort väldigt noggrant och det verkar löna sig :) Får hoppas mina examinatorer tycker samma sak imorgon!!! Känner mig ju lite nervös inför att sitta framför två herrar jag aldrig träffat och ha en muntlig tenta där akamediska begrepp ska förklaras och jag ska dessutom prata i 20 min :S Hoppas inte de ställer några frågor utan att jag bara får prata på, för det kan jag :P

Usch, jag börjar bli uttråkad av att bara vara hemma och plugga, dagarna blir så sjuuuuukt sega på något sätt.. hoppas det blir bättre nästa vecka iaf för då ska jag vara hemma hela veckan :S


I want to get closer to you
and get the feeling
that I know you

 


...


I will try to always give you what you need

fina ord ~ berörande ~ skrämmande?
Min reaktion förvånade mig men så blir det väl ibland...


Gameday :)

Jaha, det där med ny blogginspiration försvann visst lika fort som det dykt upp så den här gången säger jag inget utan låter det bara rulla på å så får vi se om det blir några fler inlägg :P

Har hänt ofantligt mycket sedan sist så jag struntar nog i att skriva om allt utan sammanfattar det med att vi har haft otroligt roligt den senaste tiden :D Har varit allt från felkörningar i Våxtorp/Vindrarp till kaffekokande på party med ÖVK grabbarna, och allt där i mellan har inneburit en väldans massa skratt och fina känslor.. jag mår helt enkelt bra av alla härliga människor som är en del av min vardag den här hösten!!

Idag är det match mot Elverket här hemma i vår älskade Rönnehall.. jag har lite derbykänlsa kvar i kroppen och det där hatet mot 08:a konkurrenter sitter kvar tros att det nu mera är typ 60 mil mellan mitt lag och dem, haha.. har nog varit för många hatmatcher mot Elverket de senaste 3 åren så jag kan inte riktigt skaka av mig den känslan bara så där!
Nu är det iaf snart dags att traska ner till hallen för träning, sen blir det lunch på Erikslund, fika med pumpapaj hemma hos Jen och sen så är det äntligen dags för warm up!!

Let´s go for another win today Sexybitches!!!!!

Djävulshorn!!

Tänk vad irriterad man kan bli bara av att spela volleyboll, helt sanslöst egentligen!
I mitt fall hamnade jag där igår men när jag tänkte efter vet jag egentligen inte hur det gick till, då blir man ju lagom trött på sig själv, haha.. just igår så var jag inte nöjd med att ha en kvinnlig tränare då hon vet exakt hur hon skall göra det hela värre och syrliga kommentarer som jag egentligen skrattar åt gjorde igår bara att djävulshornen växte fram!!!!
Idag skall jag dock ha en mer positiv syn på livet och det skall hålla i sig HELA träningen för imorgon är det ju faktiskt match och jag hade planerat att spela riktigt bra, vad sägs om det?

Innan man kan fokusera på match är det ju lite plugg som skall avverkas men jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med det jag hittills har skrivit och har bara några lösa trådar kvar innan jag kan avsluta första utkastet kring den teoretisk bakgrunden, inte fy skam enligt mig!
Dock skulle det ju blivit ett besök på gymet för mig idag men icke, jag känner att jag måste prioritera skolan idag och får lägga in gym på fredag, söndag och tisdag istället för då är iaf 4 av 5 gympass avklarade och det får jag nog erkänna att jag är nöjd med!

Dax att fortsätta skriva!


Måndag 9/11

Tror nog lite av min blogginspiration har kommit tillbaka, vi får se om den är här för att stanna eller ej :)

Idag hade jag ställt klockan på sju men när klockan väl ringde så var min första tanke "men hur är det möjligt?", kändes som det var mitt i natten och jag är nöjd med mit beslut med att ställa klockan 8 och somna om!
Plugg på fm och sen ett optikerbesök för att avsluta med en fika med Lena.. vi tog Olga´s idag också och det är ett toppenställe, så alla som inte varit där gå dit med en gång och ät goda bullar!! Vi pratade och skrattade åt allt som hände och inte hände på festen i lördags och vi har nog lyckats pussla ihop kvällen ganska bra :) Visserligen inga minnesluckor för någon av oss men vi hade en gemensam bild av kvällen och det är ju alltid skoj!

Nu är tvätten i full gång och man bjuds på Rix fm när man kliver ner i tvättstugan för byggjobbarna kör den radiokanalen som underhållning. Inte var dag det är både sällskap och musik när man tvättar, trevligt värre! Dock hade jag hellre föredragit nån ung snygg byggjobbare men jag får vakcert nöja mig med mina 40+ grabbar, hahaha..

Ikväll är det återigen träning och då samlas Sexybitches för att sparka igång den här träningsveckan med allt vad det innebär.. något jag vet är ett obligatoriskt inslag är sprinter och måndagsfys, jejj ;P

Ps. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MALLAN Ds.


En fin söndag!


En höstpromenad på okända stigar bland färgglada löv och med fin musik i öronen, en bra söndagsstart..
.. sitta i soffan med en tallrik mannagrynsgröt, tända ljus och med Melissa Horn i bakgrunden för att så småningom cykla iväg till Friskis för ett gympass och lite funderande, gymet är ett bra ställe att grubbla på..
.. snabbt stopp i Rönne för mingel och div. 1 match, fina människor som bor i den här staden!
.. nu blir det potatis och fiskbullar framför en rad bra tv-program, ett fantastiskt bra sätt att avsluta söndagen på!

.. helgen fick mig att minnas sommaren, en fantastiskt fin sommar med underbara vänner, och lite sorgligt kändes det allt att vinka av Marcus idag :(
.. men det är bara 7 månader kvar till vi är inne i sommaren 2010, ååå vad bra den sommaren skall bli!



mhm



"To get something you never had, you have to do something you never did..... "