Förbered er!

Jaha.. snart två veckor har gått här i Sollentuna, man är pågång igen och livet rullar på... fast jag och Lina blir lite nostalgiska ibland...

Fatta Lina har spelat här i tre år, detta är hennes fjärde år.. helt sjukt länge.. jag har ju bara varit här i ett år men bara det känns ju också helt skumt.. Sen kom vi på att alla små nya volleybollare började den här veckan, vi skulle ha ringt dom och sagt att det är bäst som förbereder sig asså, haha... men sen kom vi fram till att man hade det sjukt bra i Falköping egentligen... Så vi saknade det lite men sen insåg vi att Sollet är ju inte heller helt fel :D

Nästa vecka börjar träningsmatcherna å det är ju ingen skräll direkt att vi ska åka till Vallentuna, haha, vi är ju där heeeela tiden känns det som ibland.. vi får väl se hur det här ska gå :S

Annars händer inget spännande i helgen, eller mjo.. kanske en kräftskiva fast nu blev jag toksugen på att åka till Örebro å hälsa på.. kanske ska ringa malin!?

Vi hörs alla glada!

Träningsvärk!!!

Japp, har tränat i två dagar nu, känns grymt kul att äntligen vara igång igen!
Men det käns också att det var ett tag sedan, både resultatmässigt och hur kroppen känns just nu.. jag kan inte förstå hur man kan få sådan träningsvärk alltså!

Vi hade en timmas fys igår, typ cirkelträningen och stundtals trodde man nästan inte man skulle överleva alltså.. men jag och sara var grymt synkade i våra utfallssteg, fast som vi sa slutade rumpan aldrig vibrera för man var så trött, haha.. Ja, å sen var det dax för knappt två timmars träning, gick bättre än i måndags men har ju en bit kvar alltså, men så länge det är roligt så löser det sig nog!

Vi har fått kvällsbadandet till att bli en rutingrej nu alltså.. fast girå va det kallt och mörkt men vi badade ändå.. lyckades även tvätta håret vilket var nice..

Idag har jag varit ute på en promenad och sen stretchat igenom kroppen vilket verkligen behövdes!
Får se vad som händer mer idag..


Tillbaka i staden med stort S!

Jaha.. nu är man tillbaka i staden med stort S- Stockholm!
Åkte hemifrån alldeles för tidigt, var så sorgligt att lämna dom där hemma så jag grät både en och två tårar, först när jag sa hejdå till  (å vovvarna) hemma i Harplinge och sen i Götebrog på tåget när pappa åkte.. har haft en så himla bra sommar så komer sakna dom sååååå mycket <3
Kom upp med tåget igår vid lunchtiden å vilka är inte på stationen då om inte sara och Hugo- tack för skjutsen till Sollentuna, hade varit jobbigt med buss å grejer med min packning!

Hem å prata lite med Lina och i tog tag i vårt pyssel.. jag skulle packa upp och Lina skulle städa.. men det blev inte mycket gjort innan vi bestämde oss för att dra och bada på badberget.. lite kallt i början men sen var det underbart i vattnen.. kommer bli många kvällsdopp efter träningen i veckan!

Men när vi kom hem då skulle vi tag i allt vi hade lämnat.. men nä, vi bestämde oss för att åka in till Gärdet och kolla på beachvolleyboll- MIxed-SM.. Träffade massa underbara människor, bland annat släkt till Lena å så, alltid lika goa! Lena och Magnus vann mot Tora och Micke i finalen.. var lite jobbigt för man visste inte vilka man skulle hejja på, hehe..

Sen kom vi hem typ vid åtta å då drog Lina till Patrick och jag glodde lite på tv innan jag slocknade, var helt slut efter min händelserika dag som började typ fem på morgonen :S

Idag vaknade jag gklockan sju, klarvaken.. ojojoj, det kan inte vara normalt! Men jag duschade och packade upp det mesta av min packning så nu är det nästan lite långtråkigt, vill att Lina ska komma hem!!
Idag är det träning också, känner mig hyffsat otränad, man får väl se hur det blir!

Nu vet jag inte vad ska hitta på men nått kommer jag väl på att göra får jag hoppas!

Ridning!

Nu har det hänt en massa igen.. hehe.. jag är inne på min sista vecka hemma i Harplinge, blandade känslor att flytta upp till storstan, men mest ska det bara bli toppenkul att träffa alla sköna brudar igen!!

Igår var det dax att rida lite ordentligt igen, är ju så himla lat så rider ju mest ut nuförtiden så igår fick jag med mig Siri ut till Bögesgård (ja, det heter faktiskt så) och både jag och Yavannah fick bekänna färg.. genomsvettiga och trötta som få var vi när vi gick upp mot stallet.. Men hon var duktig min lilla hästapålle, ska bli tråkigt att åka ifrån henne men hoppas malin hittar en vänlig själ som kan rida henne mycket i höst!

           


Annars har jag börjar stäa och packa så smått inför resan tillbaka.. men man orkar ju inte göra allt för mycket, det är ju faktiskt fint väder också.. men bara för att vi hade bestämt oss för att idag skulle vi åka till stranden så är det moln, blåsigt och ska bli åska ikväll, buuhuu :(

Nä, nu är det dax att jag tar tag i mitt liv!