Lördagsmys!

Idag var jag inte sådär pigg och utvilad som jag hade hoppats på när jag vaknade, men men, det kanske är blir bra ändå! Pallrade mig upp och åt frukost med Lina iallafall och vi var riktigt pratglada för att vara så "tidigit" på morgonen :P Nu har jag fixat och onat lite och precis pratat med Emily, hon låg lite efter i tidsplaneringen så vi skjuter upp vår avresetid typ en timma.. men vad gör det, jag har ju plugg, plugg, plugg att ta tag i!!
Sen ska vi åka iväg till Stinsen och kolla in dom nya affärerna som har öppnat, vi ska fönstershoppa och äta glass... fast kanske göra lite riktigt shopping, måste vara sjukt snygga imorgon när semifinalerna börjar- fast det ska väl inte vara några problem!

Ikväll får vi se om det blir film hemma hos nån eller om vi ska slå på stort och gå på bio.. beror kanske på hur mycket pengar vi gör av mig idag, hihi... kommer iallafall att bli en mycket bra uppladdning inför semin imorgon!

Imorgon spelar ju herrarna sin tredje och förhoppningsvis sista semi. Dom leder ju med 2-0 i matcher och förra gången utklassade dom ju Örkelljunga så vi kan ju bara hålla tummarna för att dom knyter ihop säcken och tar sig vidare til SM-FINAL! En annan liten bonus som finns med om dom vinner är att då kanske dom åker ut till Vallentuna och hejjar på oss, vi behöver ju allt stöd vi kan få i Tellushallen! Så imorgon får ni hålla tummarna först klockan 14.00 för herrarna och sen klockan 17.00 för oss, eller ännu bättre- kom och hejja!!!


Solen skiner =)

Idag vaknade jag av solen sken in genom mitt fönster och jag kände redan då att det här nog skulle bli en bra dag!
Åt en god frukost och tog det lugnt men jag hann ändå med bussen som gick tidigare än vad jag hade planerat igår kväll när jag ställde väckarklockan. Bussresan förgylldes av att en hel skolklass kom in och det satte sig en liten söt flicka brevid mig. Framåt som barn är så frågade hon självklart vad jag hette och hon själv hette Rebecka och dom skulle till Sjöhistoriska museet på utflykt. Bara detta gjorde ju att satt och  log hela vägen in till Handelshögskolan. Barn kan verkligen förgylla vardagen!

Nu sitter jag i biblioteket på skolan och har skrivit klart min mattetext och förberett mig inför redovisningen som vi ska ha snart. Kommer nog gå bra hoppas jag :S Ska hinna iväg upp till matteinstitutionen också och lämna min text, men vi börjar inte förrän om en halvtimma så det ska nog bli bra!
Efter skolan idag bär det av till AktivRehab och Niklas som ska trycka och klämma lite på min rygg. Jag är lite nervös över att gå dit för jag vet att han kommer skälla på mig för min dåliga hållning men jag har faktiskt övat- jag lovar! Jaja, det ska nog gå bra, alltid lika gött att få ryggen knäckt i allafall!

Ikväll är det träning 18-20 som gäller.. Ska bli gött att träna vidare inför semifinalerna och jag blir mer och mer taggad för var dag som går. Sen kommer vi väl få ha någons mobil uppkopplad mot hotline för herrarna är ju i Örkelljunga och spelar match, den matchen börjar 19.00 så ni som bor i söder åk och hejja på Sollentunas herrar!!

Imorgon är jag ledig.. eller nja, jag ska skriva klart en svenskatext men det går nog ganska fort så sen ska jag nog ta mig en promenad in till Sollentuna centrum och shoppa lite.. måste ju köpa grönt nagellack till helgen, har hittat ett på Lindex, det får väl duga... kommer va grym i mina röda och gröna naglar- äkta junis i allafall, haha!

Då så.. nu börjar dagens allvar... men jag möter lätt dagen med ett leende på läpparna :D:D:D

Jag & Zlatan forever :P

Idag är det en alldels fantastisk onsdag måste jag säga!

Träningen igår gick relativt bra ändå.. kommer knappt ihåg vad vi gjorde, hmm.. jo, Hodor var ju med och fick agera alla möjliga damspelare under träningen, fast den mesta av tiden fick han vara "Petra" vilket gick galant! Gym innan var ju också mycket trevligt, jag och Sara som ingår i den röda gruppen jobbade på som vanligt och vara klara i tid så vi hann dela på en apelsin också! När vi kom ner i hallen så var herrlaget igång och skvallrade, man kan inte tro att dom är sådana skvallerkärringar men att dom är.. och det är vi tacksamma för ;)
Sen är det ju bara så att vissa dagar är man ruskigt glad över att ha ett herrlag, tex som igår när de lämnade lite mat till oss som vi kunde käka efter träningen, uppskattas alltid! 

Skoldagen idag var sjukt soft.. bara matteredovisning med Inger som gick galant och järngänget är ju alltid lika på gång som vanligt.. hoppas att dom kan komma och kolla på vår semifinal på onsdag för att sen åka in till universitetet och ta en cider! Men först måste vi ju klara av två hemtentor och en muntlig redovisning till, men efter det så är det lugnt ett litet tag framöver!

Läste en ganska rolig sak i Metro idag. PÅ första sportsidan så är det en stor artikel om Zlatans knäskada (som är ett hopparknä, precis som jag har, haha) som det har skrivits så mycket om. Och vilken läkare har han då inte varit hos om inte Professor Håkan i Umeå, den läkaren som gav mig och Nenne en massa sprutor för våra hopparknä. Det har ju stått så mycket om att Zlatan kan inte spela och gid vet allt så nu kanske alla fattar att hopparknä faktiskt är en skada, och det gör sjukt ont! Men lite coolt är det ju att jag och Zlatan har haft samma läkare, Håkan är bra han!

Igår innan träningen började jag fundera igen, ojoj... man får inte säga sådana saker till mig just nu, funkar bara inte... fast att alla är muppar med stort M kan vi ju bara hålla med om men ändå... och att Lina har allt skvaller gör ju inte saken bättre.... eller? Jaja, det tåls att tänka på det där, får ha ett nytt snack med L nästa gång vi ses helt klart!

Sen måste jag ju bara säga att jag saknar dig: LENA, LENA, LENA, LENA, LENA!

Tillbaka till verkligheten!

Idag var det dax för skola igen och som vanligt är jag sådär lagom motiverad att åka heeeela vägen in till skolan efter ett lov. Så härligt att bara få vara ute i Sollentuna hela dagarna och slippa allt vad pendeltåg och tunnelbana heter! Men näh, jag fick vackert pallra mig in till skolan och det kändes ju bra att Alex var där och hon hade en deppdag idag så jag hakade på henne och vi var inte så fokuserade under Sörens lektion- illa illa, hihi!
Bästa var att hela gänget drog och köpte billigt lösodis på rasten, tack för den idéen Fredrik, gjorde ju att andra halvan av lektionen gick mycket lättare. Sen har vi fått pussla om lite i våra kryssningsplaner, nu blir det nog sent i maj som vi drar till Åbo och partajar, ska bli mycket roligt vill jag lova- särskilt om Rasmus är bartender ;)

Nu är det typ 1½ timma kvar till jag ska pallra mig ner till hallen för gym och bollträning. Drar dit lite tidigare så man kan sitta och slappa och snacka skit innan det är dax att börja svettas, haha... Hoppas på en bra träning idag, är ju på tiden att alla börjar tagga till nu när det är semifinaler som väntar :D:D

Annars finns inte mycket att säga.. längtar otrligt mycket efter värmen just nu men den känns långt borta för vi har snö fortfarande- buhu... nog att alla har tjatat om klimatförändringar och milda vintrar men inte ska man väl behöva ha snö i slutet av mars!?!?
Bara för att jag längtar så mycket avslutar jag med lite härliga sommarbilder- njut av värmen!

image78

       




1-0 Sollentuna!

Har precis kommit hem från hallen där det har varit den första semifinalen för herrarna. Vilken match det blev till slut och helt fantastiskt att herrarna faktiskt vann! Dom ledde ju med 2-0 men Örkelljunga har ju vänt förr och man kan ju inte vara lugn i allafall så det blev en femsetare som visserligen kändes ganska lugn under femte set!
Man blir så sjukt taggad av se herrarna spela för dom har så mycket roliga saker för sig så jag och Sara satt ju och taggade som tusan.... synd bara att vi inte har match förrän på söndag- suck! Men nu vet vi ju att vi ska få möta Elverket så nu är det bara att ladda, ladda, ladda som gäller i veckan... Var ju grymt roligt att spela semifinaler förra året och jag är säker på at det blir minst lika roligt i år. Då var det Örebro som stod för motståndet och jag minns min blockut på dig Matilda (vet ju att du läser...) på matchbollen i första semin, hihi... sen fick jag mest komma in och vara snygg i dom andra matcherna (Elin fixade ju med lypsyl å grejjer)... men vi var lika taggade på bänken! 

Annars ska man tillbaka till verkligheten i morgon med skola och allt.. men skönt att det bara är halvdagar hela veckan, det blir liksom en mjukstart utan dess like... fast har visserligen massa hemuppgifter att göra men dom ska jag fixa på onsdag och torsdag så det blir great!

På lördag kommer det nog bli tacokväll + filmmys med laget om allt går som det ska.. det gäller ju att vi börjar ladda och det gör man ju bäst med en grym film, god mat och härliga lagkamrater- hoppas på att alla kan komma bara!

Drömmer så mycket konsitgt för tillfället, vet inte riktigt vad det beror på.. måste försöka börja om på nytt, men mina drömmar vill inte det samma, haha.... det är visserligen ganska roliga drömmar och man blir allt lite fundersam när man vaknar, jag har mycket att stå i på nätterna verkar det som i allafall :S 

Norrland- inga renar!

Jag tror jag börjar med härlig sammanfattning av Norrlandsresan, som var en blandning av sjukt mycket olika känslor!

Träningen innan avresan gick väl okej, sen hejjade vi fram grabbarna till en 3-0 vinst i den fjärde kvartsfinalen- gutt! Sen tog vi oss in till centralen och bort till vårt tåg. Det var junisarna som skulle bo med Johan, vilket resulterade i en väldigt många skratt och diskussioner om buffelbebisar (citat, Johan!), melodifestivalen och mycket annat. Natten var HEMSK! Vi sov inte många timmar under den natten, och paniken över att man skulle vara utvilad inför matchen började krypa fram så smått. Men vid niotiden på morgonen hade jag hunnit plugga, sova kanske 3-4 timmar och lyssna på musik innan frukosten väntade. En slapp dag i Norsjö med mycket skvallertidningar, mat och filmvisande. En promenad ner till Ica han vi också med och utanför stod alla fina sparkar parkerade, var för roligt att se =)
Matchen var så sjukt rolig! Det var publikrekord i Norsjö med 457 personer på läktarna som skrek och hejjade. Tv var där, radio var där och VI VANN! Något märkliga domslut (som vanligt) och lite svordomar från oss så rodde vi segern i land och jag fick en picknickväska som bästa spelar-pris.
Hemresan var underbar. Vi sov i sovvagn iställer för liggvagn som vi gjorde på ditresan och alla sov som prinsessor. Gick upp och käkade frukost med pssarna vid halv tio för mina spikerkompisar sov ända till elva dom sömntutorna :P
Vi var 45 minuter försenade till centralen men vi sprang och hann precis i tid till pendeltåget!!

Det var en resa med som sagt väldigt mycket känslor: panik, irritation, trötthet, smärta, glädje, illamående, ilska, vänskap, jävlar anamma m.m. Men det är så det är när man åker till Norrland tur och retur på typ 36 timmar med ett gäng galna volleybollspelare från Sollentuna!

Enjoy!

image77

Nu åker vi till Vinterlandet!

Usch vad längesedan det var jag skrev här, men jag har nog inte så många läsare ändå så det gör nog inget :P

Har ju hänt en massa saker sen sist men pallar inte att skriva om allt det där.. är väl inget särskilt egentligen, bara vanliga veckor av mitt liv som elitseriespelande lärarstudent- sen får ni fantisera ihop vad som kan ha hänt!

Just nu har jag påskolv vilket är helt fantastiskt, men jag har ju fullt upp ändå så att ligga och lata sig blir det ju inte tal om! Igår var jag hos Niklas och han knäckte min rygg och masserade och hade sig, hoppas på att det ska bli bättre nån gång, är så sjukt trött på att alltid ha ont! Men han sa ju att det skulle kunna gå och fixa en svank till mig, fast då måste jag lära mig att vara lång och sträcka på mig... han sa ju att jag såg ut som en 80-årig kärring och det kan ju inte vara positivit när man är 20 år liksom :S

Idag ska jag packa en massa för ikväll åker vi till Norrland för att spela den andra kvartsfinalen. Ska bli mysigt att åka upp dit igen, det ska ju vara över 1m snö också så nu får vi uppleva lite riktig vinter så man med gott samvete kan välkomna våren! Hoppas på en bra match imorgon, för den förra var ju inget att hurra över för min del, så nu är det dax att börja prestera om vi ska bärga det där SM-guldet i år också! 
Emily kommer hit och bakar muffins idag också- med hallon och vit choklad i, mums! Sen ska vi ner till hallen och gymma lite, eller snarare stretcha igenom våra kroppar så dom pallar en lång tågresa. Sen är det ju en måste-match för herrarna idag som vi hoppas kunna glo lite på efter vår träning. 

image76 Från förra besöket i Norsjö!

På torsdag kommer mina föräldrar hit också- woohoo! Så det blir en bra påsk i år =)

Nä, nu ska jag packa, laga pannkakor, handla och fixa musiken till resan, vi ses på torsdag igen! 

Återfall?

Kan det möjligtvis vara ett återfall?
Ojojojoj.. vad ska det betyda




every night i look at the sky
maybe i miss you