Monday Morning

Idag ville jag helst av allt bara att helgen skulle ha fortsatt lite till och att det var söndag.. men icke, hur jag än vred och vände på det så var det fortfarande måndag och prick klockan 8.00 ringde jobbet också. Så idag blir det jobb fram till kl 13.00 (gött med en kortisdag :P) på en känd förskola men en ny avdelning - spännande!

Borde ta mig ner till ICA också en sväng efter jobbet, kanske ska ta mig en tur på stan om inget oväntat händer, hm, får fundera på det helt enkelt :) Är ju trots allt en massa räkningar som skall betalas snart så man kanske inte ska spendera allt för mycket pengar..... men skoj hade det varit :P

Dags att borsta tänderna och packa väskan!

Friends forever

Måste på något sätt börja med att återberätta min helg som var en av de bästa på länge :)

I fredags kom ju äntligen Sara L på besök. Vi har planerat detta besök så otroligt länge och nu var det äntligen dags! Så efter en kort träning blev det tacomiddag och sen Idol med tillhörande fredagsmys, måste säga att fredagen är ingen dum dag alltså :) Vi pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade en väldans massa. Att skratta tillsammans med sina vänner ger så otroligt mycket energi, något man måste ladda upp med inför kalla och mörka höstveckor!!

Lördagen inleddes med en morgonpromenad i den fina höstsolen. Vår vanliga morgonrunda är så vacker nu på hösten med löv i massa olika färger och när solen skiner är det otroligt härligt att gå/jogga längs med ån! Hem till Karin och åt en jättefrukost med ägg och bacon, det gäller ju verkligen att ladda upp ordentligt om man ska orka med en dags shopping på stan, haha :P Blev lite shoppat och sen en mysig fika på Mormor Olgas. Som vi trodde så älskade Sara fiket, vilket kanske inte är så svårt, men men... Sen vinkade vi av sara och gick vidare mot friskis där det var dags för Zumba!!! Detta var en otroligt rolig träningsform så det ska vi fortsätta att gå på, tror nog det kan bli riktigt bra träning när man väl har lärt sig stegen och fått igång kroppen lite mer.. nu är vi mest som betongklumpar som ska försöka dansa salsa liksom, inte så lyckat på något sätt - men roligt hade vi :) Det bästa var ju dock att Marcus tittade in på friskis!! Var alldeles för längesedan jag fick krama om min fina vän! Han hade även med sig en bonus i form av Lillis så vi spenderade sedan kvällen på Bruksgatan med god middag och en massa skratt. Även ett skypesamtal med Lena hann vi med, så hon också fick känna sig delaktig liksom :) När Lillis åkt hem hamnade jag och Marcus i soffan med lite kladdkaka och "Mamma Mia" på tv:n - ett perfekt avslut på en underbar lördag!

Söndagen inleddes med att vinka av Marcus som skulle hem mot de halländska skogarna. Lite trist att inte kunna ses igen förrän i februari, men man är trots allt van vid det så det ska nog gå bra :) Sen var det dags för dagens höjdpunkt: ELITSERIEPREMIÄR!!!
Alla vanliga matchdagsrutiner och sedan match mot mina favoriter från Sollentuna. Matchen var otroligt svängig och det var långt ifrån en topprestation från vår sida men vi vann iaf med 3-2 och det är ju ändå det viktigaste! Hann med att krama om och prata lite med mina gamla lagkamrater också, alltid lika roligt!

Kan avslutningsvis sammanfatta min helg med ett ord: UNDERBAR!

redan torsdag!

Ännu en dag med dag med morgongym och även om jag står i gymet och svär tyst för mig själv över jobbiga frivändningar och tunga knäböj så är jag nu i efterhand mycket nöjd över att jag gjorde det där programet nu på morgonen så att jag kan få njuta av min träningslediga kväll till fullo :)

Dagen innehåller i övrigt även jobb på samma ställe där jag var mån-tis vilket är jätteskönt för där känner jag både barn och pedagoger skapligt vid det här laget.. små busiga 3-åringar är så mycket lättare att ha koll på när man kan deras namn! Hoppas på en mysig eftermiddag utan regn och med mycket lek på gården, skulle även kunna tänka mig lite pyssel inomhus, så som rita och bygga lego.

Imorgon är det redan fredag och den här veckan har gått supersnabbt. Jag och Karin pratade i söndags om hur lång och seg den här veckan skulle kännas bara för att vi har så mycket att se fram emot i helgen men så blev det alltså inte och ingen är gladare för det än jag :D För imorgon tar vi helg redan 17.00 och då väntar Sara hemma i lägenheten och sedan är det bara att ta tag i allt vad fredagsmys heter.. kan det kanske bli tacos på middagsmenyn!? ;) En fredagkväll och en halv lördag skall jag få spendera med denna funa människa och det bästa av allt är nog att besöken bara avlöser varandra!! För när Sara har åkt vidare söderut så kommer nästa efterlängtade besök i form av Marcus :) Så här på förhand kan jag helt enkelt tippa på att det kommer att bli en toppenhelg!!!

morgonstund har guld i mun

Klockan slår snart 9 och jag har redan varit uppe i 2½ timme.. kan meddela att det nu börjar bli jobbigt på riktigt att ta sig upp ur den där varma sängen på morgonen när det är bäcksvart i rummet och jag vet att det nästan är minugrader utanför föntret! Dock så låg jag bara och tyckte synd om mig själv i 3 minuter (både Magda och Johannes snoozade ju bra mycket längre!!) innan jag klev upp och tog tag i mitt liv. Gymet på morgonen gick fin, fint men något som jag inte är lika nöjd med idag är mitt högerknä som jävlas med mig igen.. men vi har ju haft den här fighten i snart 7 år så jag har mina knep för att vinna den fighten, is är för tillfället min bästa vapendragare ;)

Har tre timmars ledig tid nu innan det är dags att cykla iväg till jobbet. Tre timmar som inte kan fyllas med plugg och ingen är lyckligare för det än jag :D:D Ska nog ta tag och städa och pyssla lite här hemma, det är ju sånt som tyvärr alltid måste göras.....



å så var det måndag igen...

Idag fick jag ett samtal vid 07.50 och 8.30 öppnade jag dörren till min arbetsoplats för dagen.. Det är bra att man är morgonpigg och ganska effektiv när de ringer strax före åtta och säger att förskolan egentligen behövde hjälp från halv åtta så det vore bra om du kunde komma så fort som möjligt, haha.. Hade iaf en mysig dag med söta och roliga barn och vi hann med mycket bus under timmarna jag spenderade där.. målade, lekte med "my little ponnies", gungade, sjöng massa roliga barnsånger, lekte med bilarna och mycket mycket mer. Jag måste säga att jag är nöjd med mitt yrkesval, även om jag verkligen längtar efter att kunna jobba på ett och samma ställe och få ta änn umer ansvar.. men jag ska vara lugn, min tid kommer

Idag var det underbart höstväder men usch så kallt det var på morgonen!!! Vi fick bylsa på barnen vinteroveraller, mössor, vantar och vinterskor. Tänk när man själv knallade runt i en bävernylonoverall alltså, kan vara något av den bästa uppfinningen som finns för små barn - de håller verkligen sig varma!! Men det är ändå så mycket bättre med kyla än det där jobbiga regnet med tillhörande skånsk höststorm! Hoppas på fint väder imorgon också för då blir det jobb 12-16 och det är ju minst 1 timme som skall spenderas ute på gården :)

Funderar på en tidig kväll då jag inte kom i säng förrän strax efter 12-slaget igår.. har ju trots allt lovat Magda att vara på gymet med henne imorgon kl 07.00 - känns tidigt även för en morgonmänniska som mig :S


Update :)

Fick en pik tidigare ikväll om att det var på tiden att jag uppdaterade min blogg så nu blir det inlägg :)

Det är ingen idé att försöka skriva om allt som hänt sedan sist för det är helt enkelt för mycket! Det kan ju iallafall sammanfattas med att det har spelats mycket volleyboll, skrattats mycket med mina fina vänner och där i mellan har vi slängt in lite fest, resor och lata dagar framför tv:n!
Volleybollen går nu äntligen in i serielunken.. det där lät ju faktiskt lite fel för det är ju just den där serielunken som man är bra trött på där i februari men just nu är den så efterlängtad så jag knappt kan tro det!! På söndag drar det ju iallafall äntligen igång och det är alltid lika skönt att få börja på hemmaplan. Så på söndag kl 17.00 drar preimärmatchen igång, det är sollentuna som står på andra sidan vilket alltid gör mig lite extra taggad!!!

Något som också har hänt är att jag efter 3½ år på högskolan har avslutat mina studier :) Dock kan jag inte säga att jag är examinerad ännu då jag måste få godkänt på sista kursen men jag håller tummarna för att jag gjort mitt sista plugg som högskolestudent :) Om två veckor år jag beskedet och jag hoppas att jag kan fira då!!
Att vara färdig med skolan känns lite kluvet. Jag har liksom varit van vid att vara student med allt som det innebär så att bara ha en ledig dag utan några måsten i form av plugg är en ovan men alldeles underbar känsla!! Dock ska jag nu på allvar börja ta tag i undervisningen av Muck, hon kan redan tokmycket svenska men det kan alltid bli bättre :) 

Det kanske är det jag kan erbjuda just nu i form av en uppdatering av mitt liv, haha.. hoppas alla blir nöjda och glada :) .... Avslutar med en underbar bild från Älgsafarit som vi va på med laget!



Sötare älg får man nog leta efter!!