Lille, tur och retur

I lördags morse packade vi in oss på tåget som skulle ta oss norrut. Jag var överlycklig över att vi skulle slippa det allmänt stressiga tågbytet i Paris som alltid innehåller trängsel på tunnelbanan, släpande av väskor och en massa, massa promenerande. Hade en mysig tågresa med min bok, god matsäck och lite skitsnack med tjejerna såklart. Dock var det ju helgen då snön kom till Frankrike så vi blev drygt en timme sena med tåget men det var ingen större fara.

Promenerade till hotellet, checkade in, vilade, åt mellis och gjorde oss i ordning för match. Tog bussen till hallen och sedan var det lagsnack, uppvärmning och match. Matchen toktorskade vi med 3-0 och även om det var jämna siffror så var vi egentligen aldrig med och spelade över huvudtaget. Spelare var frustrerade, arga, tomma, ledsna etc och tränaren sa inte ett ord på hela kvällen. Väl tillbaka till hotellet hade vi spelarmöte och det sades en hel del bra saker där och självklart även en del baserade på enbart känslor. Serbiskor som precis förlorat är inte alltid roliga att ha att göra med helt enkelt!
 
Tågresan hem blev ett kapitel som fortsatte i lördagens nederlag och vi insåg att vi helt enkelt skulle ha en fortsatt eländig helg som Vendy så fint uttryckte sig. Tåget från Lille-Paris tog 2½ timme istället för 1 timme och självklart missade vi då vårt tåg hem till Vannes. Spenderade 3 timmar i Paris och sedan fick vi biljetter till ett annat tåg men då hade vi inga sittplatser. Kanske inte är så jobbigt kanske ni tänker men det är ändå 3-3½ timme hem.... Vi satt dock utspridda på små fällstolar vid dörrarna och jag hamnade helt själv så fick lite egentid vilket var fantastiskt!!
 
Hemma vid 19.00 på kvällen och jag var väldigt glad över att Siri var hemma och höll mig sällskap framför en bra film efter den här hemska helgen!
 


* Snön som kom till Vannes!



* Mysfaktorn var på topp pga all snö!!!



* Snöig morgon i Lille



* Vi fick iaf ett sponsrat Starbucksbesök under vår väntan i Paris



* Kvällsmys när vi väl kommit hem till Vannes igen :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback