Traningsmatcher!!

Nu har vi antligen fatt kanna pa matchspel har i Kina!!!
Igar var det forsta matchen, da stod Norge for motstandet och vi vann med 5-0. Det var en mjukstart och alla fick chansen att sta pa plan sa nu har alla fatt debutera i landslagstrojan vilket nog var bra infor sondagens forsta tavlingsmatch! Lite komiskt anda att vi aker anda till Kina for att spela mot Norge, haha.. Idag stod kanada for motstandet och vi spelade sa mycket battre idag och ledde stort stundtals men tappade tyvarr for mycket i vissa perioder sa vi forlorade till slut med 2-0. Kanada ar ett troligt slutspelsmotstand sa det var bra att fa kanna pa dom lite och jag tror helt klart att vi har mojlighet att spoa dom nar vi fatt lite mer matchtempo i kroppen!

Idag ar det dags for invigningscermonin! Vi har stallt in oss pa en lang dag med mycket vantan och det kan bli annu varre att vanta har med tanke pa den otroliga hettan blandat med skyfall. Som tur ar har alla deltagare fatt varsitt pararply som skyddar bade mot sol och regn sa det plockar vi oss :) I ar kommer hela den svenska truppen att marschera in vilket kanns jattekul! Blir en mer "team-kansla" och annu mer OS-kansla ocksa liksom :) Men forst ska det vilas och atas middag men klockan 17 styr vi bussen mot invigningsarean! Den ligger dock pa gangavstand men den kinesiska organisationen brakar man inte med sa vi satter oss i den buss vi blivit tilldelade :p

Har aven fatt prova pa lite shopping har i det specialbyggda shoppinghuset i Universiadenbyn. Vi var pa tecermoni, larde oss lite om den kinesiska kultruen och kopte fina solfjadrar :) Hoppas pa att det blir en utflykt till "city" pa omsdag for dar verkar det som att de har storre utbud!

Na, nuska jag och Aida snart bege oss tillbaka till boendet och saaaangen!
Hoppas ni alla har det bra dar hemma, vi ses snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback