Post it!

KLockan är nu halv elva och jag har klarat av att slänga två av tre post it-lappar. Eller den tredje är väl typ slängd, väntar bara på ett svar från Tina så ska den också kastas i soporna :)

Morgonen har inneburit en del fixande men självklart också ett avsnitt av Gossip Girl, denna underbara serie! Det är perfekt att börja dagen på Manhattan med lyx, fina kläder och pengar i massor för att sedan gå ut på altanen och inse att jag fortfarande bor i Sverige, på landsbygden... men jag klagar inte, jag gillar landsbygden!!

Idag blir det både en tur up till Siri, em sväng in till stan för att gå till bibliotekt och fixa födelsedagspresent till Oskar. Självklart hinns det även med ett besök på gymet. Skall försöka väcka min kropp ur förkylningskoman nu, bara en vecka till säsongen börjar ju :S Funderar på att hyra lite filmer också på vägen hem, har ju bla inte sett Twilight ännu (vilket Lovisa snart skjuter mig för ;P) så den kanske skulle kunna få följa med hem. Får se hur det blir med den saken!

I övrigt har jag kommit in i den där fasen då jag oroar mig för de mesta som skall hända i mitt liv de närmaste veckorna. Men jag har ju fått lära mig att det inte är någon idé att oroa mig för det löser sig alltid. Skall verkligen jobba på det där nu så jag inte dör i förtid eller nått, för de skulle man lätt kunna göra av allt detta oroande!!!

Avslutar med en bild på Kalles brors roliga lilla bil, Tänk er att vi tre + Lillis fick plats i den där lilla leksaksbilen och det fanns ändå ganska gott om utrymme, det ni!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback