Kaos och igloo!

Måste bara berätta om min långa dag igår som började redan 07.10, är det verkligen lagligt att gå upp så tidigt en söndag? Upp och äta frukost med tända ljus och julmusik gjorde det till en bra start. Sen ner och hämta nycklar i hallen för att sen ta bussen till morgonträningen i Helenelund... vi kom dit, fick upp nätet efter lite om och men och något försenade men tio över nio var vi ready to go! Men då började nästa äventyr, var är vår tränare? Inget svar på mobilen och ingen johan i hallen, hmm... vi ringde david som sa att han skulle jobba natt så vi ringde till brandstationen i Kista men dom sa att han inte jobbade där längre... efter lite velande så ringde vi till Maria som sa att hon skulle ringa till brandstationen och försöka lokalisera honom för han skulle vara där... efter 50 minuters väntan så åkte vi hem å då ringer Johan, sjävklart hade han försovit sig på brandstationen..... suck! David har lovat att den som löser johans sömngåta (han har ju försovit sig förr om man säger så...) ska få nobelpriset ;)

Dagen fortsatte med fika nere på Figges, lunch i badmintonhallen, "Taktikquiz" à la Johan, snöbollskrig med Sara och Sara å sen var det dags för match mot Gislaved. Iskallt i hallen hela matchen och vi tappar första set.. men sen tryckte vi dit dom ganska så rejält vilket va gött  iaf =) Men vi blev inte varma under hela matchen, tillslut fick vi springa i timeouterna istället för att snacka, haha... 
Killarnas match var stundstals ganska bra men tyvärr förlorade dom med 3-1, så tråkigt det där... får hoppas att dom för med sig nån vinst hem från deras roadtrip söderut nu till helgen... blir nog en roligare hemresa då! 

Middagen på kvällen var också trevlig, blev en mycket god pizza och två glas vin vilket ledde till massa skratt... eftersom resturangen stängde redan klockan 22 så följde gänget med hem till mig och där satt vi väl till halv tolv eller nått... jag är glad över att ha så härliga lagkamrater och herrlagsspelare att umgås med :)

Idag är det plugg för hela slanten, är väl inte sådär jättemotiverad men nu ör ju tentan på onsdag så nu måste jag faktiskt ta tag i det här.. tror nog att jag kommer fixa tentan om jag bara gör ett riktigt bra jobb idag och imorgon!
 Träningen ikväll också, först en timma fys och en en timma boll så det ska nog bli en bra dag det här också... dessutom är det snöstorm ute, lite mysigt ändå :)




Vad är det som vi lär?
Att kärleken finns där...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback