Lördagens äventyr!!

Ja, vilken sjukt bra kväll det blev alltså, kunde knappast blivit bättre!!

"Kvällen" började riktigt tidigt, kändes skumt att åka buss i värsta partykläderna typ klockan 16.00, haha.. Men kom hem till sara vid femtiden, för varje gång jag är där börjar jag inse hur sjukt centralt hon bor.. är ju verkligen toppen att lagkompisen bor så mycket i innerstan som man bara kan göra :) Drack vin, lockade saras hår, målade naglarna och Danielle svor över sin kamera innan det bar iväg till bowlingen!

Bowlingen var nice.. jag är ingen stjärna på att bowla, men två strikes blev det ändå.. jag och Danny kom på att vi är lika dåliga på att bowla båda två så vi var på samma bana.. Linas gamla bowlingskills sitter i, fatta coolt att hon hade en egen väska å ett eget klot när hon var liten alltså!

Middagen på Mongolian var det helt klart bästa.. Elva brudar knatar in där och vi hamnar i ett eget rum (snacka VIP asså :P), och där finns ett enormt runt bord men snurrplatta i mitten.. Den sura servitrisen var riktigt ball till slut, den svarta mannen snodde min mat, Danny smög med sig eget vin in, Annika hade Fuckcut, "hårspray till alla" och massa lekar blev det innan vi ramlade vidare till kluben med stort K- Blue Moon Bar på Kungsgatan..

Där är åldersgräns 26, vi var nog två av elva som hade rätt ålder men vi testade.. Och hur grymt är det inte när Linda lyckas snacka in oss så vi får gå in VIP-ingången, bara dra förbi den låååååånga kön- du är grym linda!
Så det var för andra gången på samma kväll som vi fick VIP-behandling, vilka stjärnor vi är ;)
Dansa och ha roligt en bit in på natten innan det blev nattbussen hem.. Helt sjukt rolig kväll!

Så nu är vi tokladdade inför semifinalerna, Örebro är alltid nice att möta och vi ska ha så roligt under dessa matcher alltså- det är en sak som är säker!

Nu är det snart dax att ge sig iväg till träning, biffa innan idag så man kommer hem tidigt..... soft!

"Did we grow apart
Or did we just not grow together?"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback