På äventyr i Lille

Igår morse fyllde jag termosmuggen med kaffe, tog på mig bekväma skor och packade väskan för dagens äventyr som innebar ett besök på IKEA och en eftermiddag i Lille. 
Fyra tappra spelare orkade sig upp tidigt en lördagsmorgon och med hjälp av den rumänska gps:sen tog vi oss snabbt och smidigt till IKEA som ligger ca 10 mil bort. Blev en hel del shopping där (får visa med bilder en annan dag) så som klädstång, matta, ljus växter m.m. Självklart shoppade jag även loss i matbutiken och köpte kaviar, chokladbollar, knäckebröd m.m - lämgtar till jul då man kan shoppa både julmust och lussebullar :)
 
Eftermiddagen spenderade vi sedan i Lille som är en relativ stor stad med mycket studenter, bra shopping, mycket uteserveringar etc. Åt lunch på en mysig restaurang innan det blev lite shopping i ett enormt shoppingcenter - kommer helt klart att åka tillbaka dit :) 
Sedan var det dagens stora höjdpunkt: Fikadejt med Johanna!! Efter hennes fantastiska beskrivning "vi är på en stor gata med massa människor" så hittade vi varandra och det blev kramkalas. Var typ svårt att prata svenska i början, man är inte van vid att prata svenska så "face to face" med folk längre, det är läskigt hur snabbt man vänjer sig av med det :S Blev en mysig pratstund och vi insåg att vi bor ju väldigt nära varandra så vi kan ses i Lille, eller hemma hos varandra vilket är så fantastiskt att kunna göra :)
 
Efter dagens äventyr var det fyra slagna hjältar som kom hem till Calais efter en 11 timmars utflykt men då var det bara att ladda om för fest. Dock blev det ingen födelsedagsfest som planerat pga av missförstånd (skyller på språket :P) men vi drack drinkar och skrattade till efter midnatt innan vi kraschade, trötta och nökda efter en lång dag!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback