Roomie :)

Har precis avslutat ett alldeles utmärkt samtal med min gamla roomie- LINA!
Så roligt att hon ringde, hade en del att ta igen om man säger så, har ju inte setts sen Emelies förfest i typ mitten av juni, å vi som sågs varje dag förut, men som sagt nu har vi kört en liten catch up :) Hon stod utanför Rönnehallen för dom ska ju åka till Pölen idag så innan samtalet var slut fick jag även byta några ord med Lena- får vi bli mer av den varan när dom kommer hem sen!!

Dagen idag har varit sjukt seg... började med att jag sov så himla gott på bussen in till stan, hade lät kunnat sitta kvar där ett tag till.. men nä, det var dax för 3 (!!) timmars föreläsning i skolan.. jag och Alex hade laddat med godis och frukt å allt möjligt för att överleva förmiddagen.. när väl gubben börjar snacka så fattar man ingenting, han bara mumlar något osammanhängade. totalt meningslöst! Så efter rasten så gick vi aldrig in igen utan köpte  en kopp kaffe och satt å snackade skit istället, mycket bättre... har för lite quality time med Alex den här terminen, men på tisdag ska vi gå på massage, kommer helt klart behövas!

Ikväll är det match igen vilket ska bli sjukt kul!! Hemma i vår hall dessutom vilket betyder att vi får ha vår uppvärmningsmusik och ingen Roger Pontare som det var sist- lovely... sen får det bli lång och ordentlig stretch efteråt, känner verkligen att man kropp behöver det just nu..

Annars är det inte mycket nytt... håller på att planera in dels en resa till Örebro och även en till Ängelholm/hem... hoppas på att hinna med båda innan säsongen startar :) Det är av sådana aktiviter man får syre!
Får ju även idag avsluta med lite härliga bilder från en svunnen tid (haha, vad djupt det lät!)

                         
                                                 
                                                    (Det är dom brudarna som ska fixa biffen ikväll.. plus elin, sara & jag ;))
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback