"Det finns alltid en väg tillbaka, bara följ dina spår"

Tentan är nu äntligen över, eller ja det var den redan igår men har inte riktigt hunnit skriva.. satt och skrev i 5 timmar, trodde väl aldrig att jag skulle sitta så länge men det tog sin tid helt enkelt... trots att jag var helt slut efter tentan så sturde jag kosan in mot stan och det var riktigt längesen jag var där och igår insåg jag varför: SÅ MYCKET FOLK!!! Jag drev omkring typ 1½ timma å sen blev det buss 526 hela vägen hem till edsberg- lovely!
Så tacksam över att det var onsdag igår för jag hade inte pallat att träna så att tillbringa kvällen i soffan framför en film och musik är inte helt fel... såg andra filmen av Narnia, den typen av action och spänning är helt klart på min nivå... klarar ju inte mer, haha :P Sen ör ju Disney i allmänhet väldigt bra, musiken är ju helt magisk.. började lyssna på massa gamla disneylåtar igår å det är det som spelas just nu också... får ta det lite lugnt med julmusiken nu, kommer ju bli en hel del i helgen... 8 timmar till svedala på lördagen och 6-7 timmar hem från hylte på söndagen- wiiieee! Nä, men resan skall bli mys, mys, mys, jag gillar ju att åka buss så varför klaga liksom- men kanske ska låna andras musik också så jag inte tröttnar på julmusiken... eller går det förresten att göra det!?

Idag var jag i skolan 2 timmar, ännu en ny kursstart, men dock sista på den är trista hösten så nu är det bara highway mot jullovet :) Håller på att tvätta och snart ska jag prova min outfit till maskeradträningen ikväll.. kommer bli så roligt att få klä ut sig! Men vi måste göra en riktigt bra träning eftersom det är den andra och sista för veckan, vi är ju lediga imorgon eftersom vi ska åka så tidigt på lördag å då kanske det inte är så bra att träna till tio... men mina tjejer tränar ju som vanligt så jag ska ner och köra gärnet med dom, kommer nog bli defenseträning.. det behöver dom!

Morgondagen avslutas med tårtkalas uppe hos Emily å sen tidigt i säng för att orka att gå upp vid fyra på lördag morgon... skulle vilja se Mamma Mia också, nu när jag ändå har den hemma liksom! Får bli antingen idag eller imorgon å sen självklart på lördag i bussen... varflr inte köra alla tre? Den filmen kan väl inte se för många gånger!!

Dax att hänga tvätt- tråååååååk!




Just take my hand
Hold it tight
 

Kaos och igloo!

Måste bara berätta om min långa dag igår som började redan 07.10, är det verkligen lagligt att gå upp så tidigt en söndag? Upp och äta frukost med tända ljus och julmusik gjorde det till en bra start. Sen ner och hämta nycklar i hallen för att sen ta bussen till morgonträningen i Helenelund... vi kom dit, fick upp nätet efter lite om och men och något försenade men tio över nio var vi ready to go! Men då började nästa äventyr, var är vår tränare? Inget svar på mobilen och ingen johan i hallen, hmm... vi ringde david som sa att han skulle jobba natt så vi ringde till brandstationen i Kista men dom sa att han inte jobbade där längre... efter lite velande så ringde vi till Maria som sa att hon skulle ringa till brandstationen och försöka lokalisera honom för han skulle vara där... efter 50 minuters väntan så åkte vi hem å då ringer Johan, sjävklart hade han försovit sig på brandstationen..... suck! David har lovat att den som löser johans sömngåta (han har ju försovit sig förr om man säger så...) ska få nobelpriset ;)

Dagen fortsatte med fika nere på Figges, lunch i badmintonhallen, "Taktikquiz" à la Johan, snöbollskrig med Sara och Sara å sen var det dags för match mot Gislaved. Iskallt i hallen hela matchen och vi tappar första set.. men sen tryckte vi dit dom ganska så rejält vilket va gött  iaf =) Men vi blev inte varma under hela matchen, tillslut fick vi springa i timeouterna istället för att snacka, haha... 
Killarnas match var stundstals ganska bra men tyvärr förlorade dom med 3-1, så tråkigt det där... får hoppas att dom för med sig nån vinst hem från deras roadtrip söderut nu till helgen... blir nog en roligare hemresa då! 

Middagen på kvällen var också trevlig, blev en mycket god pizza och två glas vin vilket ledde till massa skratt... eftersom resturangen stängde redan klockan 22 så följde gänget med hem till mig och där satt vi väl till halv tolv eller nått... jag är glad över att ha så härliga lagkamrater och herrlagsspelare att umgås med :)

Idag är det plugg för hela slanten, är väl inte sådär jättemotiverad men nu ör ju tentan på onsdag så nu måste jag faktiskt ta tag i det här.. tror nog att jag kommer fixa tentan om jag bara gör ett riktigt bra jobb idag och imorgon!
 Träningen ikväll också, först en timma fys och en en timma boll så det ska nog bli en bra dag det här också... dessutom är det snöstorm ute, lite mysigt ändå :)




Vad är det som vi lär?
Att kärleken finns där...
 

Massa kärlek!

Pratade precis med mina underbara vänner nere i Ängelholm och varje gång jag pratar med dom så inser jag hur mycket dom betyder och hur mycket jag saknar dom!
Samtalet började med en hyllning från Sara och Lena, det var i låtform och det var ingen mindre än "I ett fotoalbum", jag och sara sjöng fint där i refrängen, kanske skulle vart med i Dansbandskampen!?
Pratade med Magnus och med en kille från klubben som pratade Halmstaddialekt, så härligt att få höra lite riktig halländska igen.. men han tyckte visst att jag hade tappat massor så jag får väl skärpa mig å börja säga kåot, skjota, toåg å alla andra härluga ord (egentligen är det ju kort, skjorta och torg =))
Samtalet avslutades med en massa skratt tillsammans med Marta, å jag som glömt säga till henne att jag inte kommer till vallentuna på söndag.. men nu blev jag ännu mer motiverad till att gå till GP, tänk att få träffa dom en hel helg, å förhoppningsvis mötas i finalen, hihi :) Som sagt, jag tycker så mycket om er alla där nere, ni finns i mina tankar varje dag.... love you and miss you all!







                                                                                                                                  När jag tänker på oss så känns det som en dröm

Vuxenpoäng :)

Dags för dagens andra inlägg känns ju lite sådär att hinna med två inlägg på en ledig lördag, men så är det när man måste tillbringa dagen framför allt plugg... suck! Men jag har tagit små pauser och under min första paus kände jag mig hyffsat vuxen, jag skall berätta vad som hände.. Ni som varit hemma hos mig vet ju att jag har en liten uteplats eftersom jag bor på bottenväningen (ja, nu vet ni andra också det...) och den här uteplatsen var full med snö idag. Jag kunde precis trycka upp dörren och den var det bara att börja sopa undan all snö.  Så där stod jag med sopkvasten i högsta hugg och gjorde mig en liten gång från grinden till dörren... många vuxenpoäng på det alltså!

Plugget har faktiskt gått riktigt bra konstigt nog... jag börjar få ordning på alla mina gubbar och deras teorier. Känns skönt att få lite undanpluggat idag eftersom hela morgondagen kommer spenderas i hallen eller med volleybollfolk och då är det trist att känna pluggpanik eller i värsta fall inte kunna vara med alls.. Vi har ju morgonträning i Helenelund imorgon så jag och emily måste traska ner till hallen först och hämta nycklar för att sen ta bussen till helenelund.. tur att vi får skjuts hem av johan iaf!

Skall bli roligt att spela match imorgon, lite kända ansikten kommer ju ändå stå på andra sidan nätet och då blir det extra roligt =) Sen hoppas vi hinna med en sväng in i bastun innan herrmatchen, hade varit bra för våra kroppar tror jag, träningsvärken sitter ju där den ska om man säger så, haha... Till herrmatchen blir det mys med tjejerna och kaffe+kaka på det blir toppen.. får se hur det går för dom, hade vart kul med en vinst, hoppas dom sköter sig iaf :)




 

A walk in the snow, could it be better?


Jag ser det snöar, jag ser det snöar =)

Igår när vi gick ut från hallen så var det lite vit på marken och vi gick och var lyckliga över detta hela vägen hem... så idag när jag tittade ut på morgonen trodde jag att det skulle ha töat bort men till min stora lycka var det jättemycket snö utanför fönstret och en minisnöstorm... så nu går julmusiken på högarv och snart får det bli en pepparkaka- julkänslan är verkligen här.... å en som jag vet är ännu gladare än vad jag är, det är Sara :D:D

Gårdagen i hallen var en ganska trevlig tillställning faktiskt... började med att jag och Falk tränade tjejerna och de två sista fredagarna har de varit som små änglar, vet inte riktigt vad som hänt.. de kanske har börjat inse att vi faktiskt säger ganska kloka saker ibland och att de lär sig nått om det verkligen lyssnar... jag tycker verkligen att det är jätteroligt att träna dom nu så det var en lyckad träning... sen var det dags att sitta och frysa i a-hallen och vänta på att vår träning skulle börja... vi skulle ju vara i b-hallen dagen till ära och hoppades på att det skulle vara varmare där men till vår stora fasa var det kallare... vi trodde inte det var möjligt men så var det, våra näsor blev alldeles röda och kalla, ni vet så där som när man springer ute under vinterhalvåret, helt sjukt! Träningen då gick väl helt okej faktiskt, tyvärr skadade ju Lovan sig vilket inte var alltför lyckat, men vi får hoppas att hon har repat sig till imorgon för då är det match :)

Dagen idag skall tillbringas i min soffa med alla mina pluggböcker, kanske kan plugga undan en del idag så jag slipper ha fullständig panik under måndag och tisdag... kanske blir en promenad ner till ica för att köpa en lussebulle också, hihi :)

Nä, dax för frulle och världscupen i längdskidor!




All I want for christmas is you....

Figges here we come!

Nu är det dags för fika på Figges... fikasällskap idag blir som vanligt Emily!
Vi lever lite ett liv som dom i "Vänner", eller nä egentligen inte men vi har iallafall ett stammisfik, haha :)
Plugg, vika tvätt, laga mat, fixa mellis, handla: Det måste jag hinna med innan knatteträningen som börjar halv fem...




Blogg!?

Började fundera på varför man bloggar egentligen? Det kan väl omöjligt bara vara för att dela med sig av sina tankar och upplevelser utan det borde ligga nått mer bakom. För min egen del tycker jag bara det är skönt att skriva av sig sina tankar, de blir lite lättare att bära med sig då. Dock är jag ganska positiv till allt just nu men man vet ju aldrig vad som kan hända liksom.. men ni kan va lugna, inget dramatiskt kommer hända i min bloggvärld inom den närmsta tiden ;)

Gick upp på tok för sent idag igen, borde lära mig att gå upp vid åtta på morgonen ochplugga.. gjorde ju det innan men nu har jag försoffat mig vilket inte är för bra eftersom min tenta kommer allt närmare, usch usch usch... men jag har hela fredagen, hela lördagen och måndag och tisdag nästa vecka, visst borde jag klara av den?

Ikväll är det träning som sagt och det är dels två timmar boll och ett tungt pass i gymmet... dock måste jag ju åka direkt från skolan till träningen så jag kommer va i hallen typ en timma för tidigt vilket nog leder till att jag kör det mesta av mitt gymprogram före träningen... Ganska skönt att vara klar med det sen! Pratade med Emily imorgon om mina bastuplaner och självklart var hon på, så ikväll blir det bastu, woohoo :D

Funderar på att inviga mina svarta jeans idag också, ska bara fundera ut vad jag ska ha till... hm, får rota igenom min garderob för nått vettigt ska man väl ändå hitta där inne!

Avslutar med en fin bild från den härliga tiden i Cannes :)




Today is going to be a perfect day
.... is that ok with you?

Brrrrrrrr!

Idag har det snöat här i Sollentuna och den låg faktiskt kvar en liten stund så nu har jag börjat smyglyssna på julmusik för nu tycker jag att det är vinter och jul snart :)
Blev ett inköp idag i Kista- svarta jeans.. jag har ju alltid velat ha det men inte riktigt orkat ta tag i det.. så idag gick jag in på HM, tog med mig ett par jeans in i provhytten och de satt som en smäck, så grymt skönt att inte behöva prova massa olika! Jag är ju fortfarande lite med i våga-vägra-jeans klubben men det börjar bli kallare och kallare ute så tyckte att ett par svarta jeans fungerade som ett bra komplement liksom!

Efter Kista blev det ett nytt besök på Töjnavägen 40 där mina söta skåningar Falk & Berg bor.. en kopp vaniljte och lite brownies + kvällens höjdpunkt: Bonde söker fru.. en onsdagkväll kan inte bli mycket bättre tycker jag :)
Tyvärr är bussarna därifrån inte de bästa så jag fick sitta ute i kylan i typ 20 minuter och vänta på bussen, nu ca 40 minuter efter at jag kommit hem fryser jag fortfarande om mina tår- brrrr!

Nä, nu får det bli en kopp te till så jag får upp lite värme i kroppen :D


Snö och kallt i Norsjö under vårt första besök där :)



The message isn’t getting through

Då var steg ett avklarat i dagens plugghög- VFU-rapporten är klar, hur bra den blev vet jag inte riktigt men när man bara ska skriva två sidor så får det ju inte plats så mycket så det får bli bra så här :) Men tro inte att det är lugna gatan bara för det, nu är det exakt en vecka kvar till den stora salstentan och jag har en del kvar att läsa, så nu gäller det att ta tag i det här! Ska vara effektiv så jag hinner åka till Kista idag, jag ska, jag ska, jag ska :D

Har pratat lite med min underbara vän Tora också och hon kommer upp till den stora staden Stockholm både nästa och nästnästa helg så då kan vi ses igen!! Det brukar gå betydligt längre mellan gångerna vi ses så detta är ju nästan rekord :) Fast om man räknar de tre gymnasieåren då vi sågs dygnet runt så ligger vi fortfarande lite back, haha.. Hon har tydligen hittat ett mysigt fik med goda muffins och god chailatte så dit skulle hon ta med mig nästa gång vilket inte kan bli annat än toppen!

Idag skiner faktiskt solen utanför mitt fönster, total kontrast från gårdagen då det regnade och blåste hela dagen.. Jag och Emily hade regnställ och gummistövlar på oss när vi traskade till träningen- vi kunde både hoppa i vattenpölar och ramla utan att bli blöta, tipp topp!
Men annars är jag inget jättestort fan av höstrusket, i allafall inte när man måste gå ut! Det är helt undrbart när man bara kan sitta inne och dricka te, mysa framför en film med sina vänner och sno in sig i en varm och ullig filt- men sånt har man ju sällan tid till!

Har kollat upp nu också så det blir inflyttning första helgen i december. Då går flyttlasset till min lilla etta med den fina fondväggen och det härliga trägolvet. Ska bli jättemysigt att flytta dit, nog för att det är litet men det kan nog bli bra ändå.. gäller bara att lära sig lite mer om compact living så ska det nog gå vägen.. det bästa också med flytten är ju att mina föräldrar kommer upp och stannar fre-tis! Så då ska det flyttas, spelas match i K-holm, fira min pappas födelsedag och massa, massa mer.. kommer bli bra det här!

Nu har vi ju tagit oss igenom halva november och om 1½ vecka är det första advent. Är det nån som vet var den här hösten tog vägen? Jag har verkligen det toppen just nu, behöver sällan åka in till skolan utan kan mysa här hemma i edsberg, har ett härligt lag att träna med varje kväll, och jag trivs bra med det liv som jag lever... tyvärr går tiden ändå liiiiite för långsamt, vill ju ha allt det där som man går och längtar till nu med det samma, men så fungerar ju tyvärr inte världen så det är bara att vackert vänta... just nu tror jag nog att jag längtar till torsdagens träning, eller kanske ännu mer efter dusch och bastu efteråt :D

Men se, nu har jag lyckats sitta här och skriva bort min pluggtid- inte bra! Lika bra att ta tag i tråkplugget nu på en gång så vi har det överstökat :) See you!





I really want you to really want me 
 

In real life it´s so much harder!

Hemma igen efter en väldigt rolig träning, man kan ju säga att det märks att vi alla är tävlingsmänniskor i allafall och tur är väl det! Vi inledde dagens äventyr med nytt gymprogram och det är alltid lite roligt med nya program, lite spännande sådär. Jag och Sara var ett grymt team och det var längesen vi körde sådär tunga benböj men vi klarade det galant, betyder det då att vi blivit lite starkare sen sist?
Forsatte ner i den iskalla hallen för att köra lite gymnastik innan vår träning. Vi både hjulade och stod på händer- det sistnämnda skall jag bli lite bättre på under hösten hade jag tänkt.. Bollpasset inleddes med "Swedish twoball" eller på ren svenska 2-boll, men det är ju ett coolt namn och dom använder det faktiskt i Canada :)
Träningen fortsatte med en massa olika tävlingar, tror nog vi i spikerteamet vann med 2-1 och det är ju aldrig fel med lite vinster- hejja spikers! Sen dax för Elins fika och hon som är så gammal och rutinerad vågade ta med sig choklad, vi fick till och med ner en bit choklad i Davids mage- inte illa!
Så nu sitter jag här, ska precis hoppa in i duschen och sen hoppa ner i min underbara säng och sova gott heeeeela natten, lovely.. dock upp tidigt imorgon för att plugga, men men..

Kanske en sväng till Kista imorgon med de underbara töserna Sara L och Cissi- ska plugga som en tok på förmiddagen så det blir möjligt med lite quality time på eftermiddagen och kvällen :)



Please take hold of my hand, that
I might understand you ...

Tröttnat på plugget nu...

Vet ju om att jag egentligen borde plugga typ nonstop för att klara den där jäkla tentan nästa vecka men just nu har orken tagit bara tagit slut så inte mycket att göra... har nästan hunnit med hela min VFU-uppgift iaf och det är ju inte fy ska det inte!
Känner mig fortfarande lite trött, men det kan inte bero på dålig sömn längre för i natt sov jag över 10 timmar, sån lyx att kunna unna sig en sovmorgon så här mitt i veckan... men antar att skolarbetet och regnet utanför inte gör att tröttheten försvinner..

Ikväll börjar den tunga styrketräningen igen, ojoj säger jag bara.. hur ska det här gå!? Kroppen är ju trött redan innan nu i hösttider så det blir liksom extra tungt på nått sätt, men vi får väl peppa varandra helt enkelt.. jag och sara utgör förmodligen styrketeamet även denna gång! Sen blir det självklart ett bollpass på det, i vår "ishall", ja vi har nämligen ingen värme där förrän efter jul så det är bara att klä sig ruskigt varmt och springa heeela tiden så ska det nog gå bra! Idag är det Elin som har fikan så vi får vad det blir för mumsigt som bjussar på!

Kände att det kanske var dax för en liten lagpresentation så här tre månader in på säsongen, bättre sent än aldrig, haha!

Carla: Kanadicken som ibland låter som måsarna i hitta nemo (eller va det nån annan film cissi?): Mine, mine, mine
Emily: En av två designers i laget.. har alltid iskalla fingrar!
Emma H: Även kallad "Benny", vår junis och dansfantast!
Johanna: Kan vara både Falk & Älg om det krisar.. kan bli väldigt arg på sig själv :P
Lovisa: Love-isa Mountain som inte tycker om de små hytterna i kombination med storm på finlandsfärjan! 
Sara L: Här av vi den andra designern: FASHION!
DeDe: Lever i sin egen värld mest hela tiden men vissa kommentarer är klockrena!
Elin: Den lilla centern med den stora munnen, hon kan snacka den tjejen alltså- å rolig är hon också :)
Sara M: Vår egen Byggare-Bob och i mitt fall även en stor konkurrent i blockut tävlingen!
Elli: Tjejen med rösten, kan även köra falsett på träning :) 
Emma B-L: Båge, Mod och en gnutta humor.. det är det vi bygger servmottagningen på!
Cissi: CC Forest som hörs mest och som gör våra träningar till en musikal
Johan: Den förvirrade tränaren som aldrig är på sin vakt- mycket tacksam att busa med
David: Han har energi för oss alla, men godis är inte riktigt hans grej ;)

Där har vi Sollentuna 2008/2009: Hett helskönt gäng! 

Sängen kallar

 <---- Underbara lilla Fliza!


Sängen ropar efter mig nu och snart tror jag nog att jag falle för dom lockropen... jag är helt slut efter en dag med barnen, sånt som tar på krafterna fast man inte tror det! Tur att det var en soft träning som avslutades med lite bastu och skitsnack med tjejerna :)

Hoppas på mer än 5 timmars sömn och om jag känner mig själv rätt kommer det inte vara några som helst problem!




Det gör dom gråa dagarna lite ljusare

Mina barn är de bästa!

Har varit hos mina barn idag och när man välkomnas av en liten tjej på 8 år som rusar ut i bara strumporna och slänger sig runt halsen på en då kan man inte annat än le.. hela dagen fortsatte med kramar och mys med mina elever så dom där 20 minuterna med kroppskontakt varje dag är lätt uppfyllda., dessutom säger dom ju så mycket roliga saker så jag har dragit på smilbanden både en och två gånger idag- lovely!
Dock var jag inte lika lycklig när klockan ringde kvart i sju i morse, är inte van vid att gå upp så tidigt.. dessutom blev det väl bara 5 timmars sömn vilket inte gjorde den saker bättre... jag gick faktiskt och lade mig vid vart i elva men somnade inte förrän strax före två vilket berodde på både trevliga och otrevliga anledningar, haha... men det är ju skönt att man kan göra en insats även nattetid så att säga :)

Nu är det dags för en kort bollträning och simning, bubbelpool och bastu med laget- såååå tacksam över att vår hall börjar bli klar nu!!

Hoppas på ett trevligt avslut på den här kvällen!




I hope i will meet you in my dream
...but i can´t even fall asleep

Passarna

Kvällen igår spenderades med mina två underbara passare Emily och Carla och det slutade med en väldigt trevlig kväll måste jag säga.. Började med en hsoppingrunda på Ica och sen promenad upp för långa backen till emily. Eftersom vi köpte så mycket godis var vi ju bara tvugna att börja äta lite innan maten och maten tog ett tag att laga då vi gjorde potatis och rödbetor i ugnen så förstår ni varför det tog tid!
Men oj vad gott det var så när vi var mätta och belåtna fortsatte vi vårt skvallrande och planerande av diverse fester, kanadensiskor verkar veta hur man festar så nu blir det en minifest för bara damlaget och sen blir det förmodligen en stor julfest sista veckan här uppe :) Å för att göra det lite bättre så ska vi skicka ut inbjudningskort till alla, känns mer seriöst då, haha- skoj ska det då bli!
Knallade hem vid elvasnåret men kunde då inte somna, magen gjorde lite för ont efter allt godis, illa illa :P Men när jag låg i min säng vid halv tolv satt ju killarna fortfarande på bussen hem från Lugi men de hade ju iallafall en seger med sig hem :D Fick info om att bärnda skivor inte funkade i bussen igår så vi får hoppas att vi får åka en annan buss så vi kan titta på vår älskade Mamma Mia film!!

Ja, för idag klockan 11 går bussen mot Örebro och jag hoppas på Håkan som chaffis.. eller om det skulle krisa går ju även Micke bra, han körde ju ändå guldbussen så han har alltid en plats i vårt hjärta liksom :) Kommer blir massa plugg fram till Arboga och sen blir det käk å efter det stoppet blir det taggmusik på bussen hela vägen till Örebro. För idag är det juäntligen dax, för både match och mys med mina älskade 87or.. vi levde ju så nära varandra i 3 år så det är ju inte konstigt att man saknar varandra i mellanåt.. eller ja mest hela tiden!





On the wings of a snow white dove
He sends his pure sweet love

Tack för senast!


(enda bilden jag hittade på oss, men det är ju det vinnande laget från teambuildingen så det är inte fy skam ;P)

Igår i hallen hade jag, sebbe och johannes en ganska rolig diskusion om vad som händer när man slutat spela volleyboll, när man plötsligt har så mycket tid över liksom.. Sebbe sa ju att dom har ju med sig en bok på bortamatcherna där det står en massa bra saker som man behöver veta när man börjar sitt nya liv, tex som vad du ska göra när du har en ledig helg, hur du bär dig åt för att ringa och slöprata med en vän osv. Sen kom vi in på dom där telefonsamtalen som vanligt folk alltid ringer för att tacka för senast eller tacka för igår, varför ringer man dom egentligen? För oss kändes det ganska märkligt men vi kom fram till att vi gör ju aldrig sånt och dessutom går det ju typ ett halvår mellan gånger man träffar vanligt folk men men... Dom få gångerna vi faktiskt gör det så var vi rörande överrens om att man tackar för kvällen och allt roligt redan när man går hem vilket gör det där telefonsamtalet ännu mer onödigt... och dessutom tar det ju typ bara 3 sekunder att säga den där frasen så telefonsamtalet är över väldigt fort.. Men det verkar ju som att man måste lära sig så vi får väl ringa varandra på onsdagar och tacka för igår, för det är ju typ den enda dagen vi inte ses, haha... Sen sa jag att idag vill vi skicka glada sms och gratulera till en vinst  så dom skulle göra vad dom kunde!

Annars sov jag till tjugo i elva idag, vilket var mycket skönt.... och det där leendet på läpparna blev ännu större när jag insåg att herrarna hade varit ute och åkt buss i typ 6 timmar redan, moaha... tur att vi börjar med en lagom resa på typ 2 timmar imorgon :)
Dax att tag i städningen nu och sen lite plugg innan jag ska ner och hejja på våra lagkompisar som ställer upp för B-laget idag :)




There's something that I need to say
I feel this is the only way

Stinsen

Idag blev jag ätnligen klar med min bok av Piaget, någon rolig läsning var det ju inte men en bok mindre att ta itu med nu innan tentan... borde ha pluggat mer under förmiddan men orkade inte riktigt med det vilket ledde till att jag fastnade här- oväntat!?
Strax dax för lite lunch innan vi åker iväg till Stinsen för en mysig fika med Holm, Lovi och CC, känns som en fantastiskt bra grej att göra en fredageftermiddag. Driver nog omkring där ett tag skulle jag tro innan jag går mot hallen för att träna tjejerna. Idag blir det mattuppvärmning och det var faktiskt dom själva som ville ha det igen, så härligt när dom uppskattar det man gör... har många minnen från mattuppvärmingarna i Frejahallen, eller vad säger du Malin?
Efter knatteträningen hinner självklart jag och Emily snacka lite skit innan vi ska hem till CC, Elli och Sara för ett lagmöte- är mål för säsongen som ska sättas upp och jag tror det kommer bli kanon! För att göra allt litre värre ska vi sen tillbaka till hallen idag (blir ett väldigt flängande överallt) för egen träning i två timmar... men vi brukar ju ha ganska roligt på fredagkvällarna och idag kommer nog inte vara något undantag ;)

Imorgon blir det ännu mer plugg (känns inte som jag gör något annat) och även städning. Men kvällen kommer ju tillbringas tillsammans med Em uppe på Flintlåsvägen för hon är ju ensam hemma nu när Sebbe är i Lund å spelar. En härlig lördagsmiddag och film ska vi nog få till och det bästa av allt är ju att det är så nära hem sen- underbart!

Söndagen kommer allt närmare...

Kuckeliku!

Uppe med tuppen idag, eller nja men kvart över åtta känns ganska tidigt när man inte börjar skolan förrän klockan 13. Kokade min gröt och landade framför tvn och Rix MorronZoo, vilket är grymt roligt att vakna upp till- mycket nöjd över att de nu även finns på tv! Hann med att läsa lite Piaget innan jag insåg att det inte var hälsosamt att vara uppe och att jag skulle ångra mig senare idag så jag gick tillbaka till min sköna säng och sov en halvtimma. Upp igen och fixa och dona lite å nu är det en timma kvar till bussen in mot Lärarhögskolan går och idag är det ett tråkseminarium som ska klaras av. Hoppas på en rolig lärare och en lång fikarast så tror jag nog att det ska gå vägen- hoppas kan man ju iaf :)
Träningen ikväll och det får bli till att åka direkt till hallen för en medhavd middag och sen en lååååång uppvärming i gymmet. För jag har bestämt mig för att hålla mit lår helt idag för idag börjar ju dom riktigt förberedelserna inför söndagens drabbning och vem vill vara skadad då? INTE JAG :D

Dagens bästa: Att få åka 526:an hem
Dagens sämsta: Att åka pendeltåg till skolan


Minnen

Dåligt av mig!

Har inte riktigt haft tid (eller snarare ork) till att sita här och skriva en massa på bloggen. Det brukar vara sådär för mig att antingen skriver jag massor eller inget alls, men nu kanske det vänder.. har hänt en del sen sist så det får bli en listversion av det hela:

* Piskade Elverket i deras hemmahall, gött me 3 poäng
* Ännu fler poäng trillade in hos oss när vi även piskade RIG
* Det var en minifest i söndags, mycket trevligt
* Jag har haft quality time men min favorit: LENA
* Jag har varit och tittat på min nya lägenhet som var väldigt fin.... men liten!
* Jag har börjat planera mina julklapssinköp, kan bli bra i år också :)
* Jag har sträckt mitt lår :( och detta blir jag retad för, fast håller nog med om att det är en tantskada, haha... så imorgon blir det träning i tredubbla byxor eller nått för att hålla värmen!

Annars inget nytt... slappar till det rejält nu i höstmörkret men det får man lov att göra för annars kommer man inte överleva den här mörka perioden... Å sen får man se till att ha höjdpunkter att se fram emot och jag har många, lite för långt bort tyvärr bara, men den första kommer ju på söndag när jag får träffa mina underbara 87or i Örebro!

Maybe I like you because you´re totally different?

Språkliga problem!

Ibland kan det bli så sjukt roligt när man är tvungen att prata engelska hela dagarna.. men vi blir iallafall bättre och bättre så vi kommer ju vara helt sjukt bra på engelska i slutet av säsongen! Även namn kan bli ganska roliga när man lägger en liten engelsk touch på det.. mina två favoriter är

CC Forest och Love-isa Mountain

Annars är livet lugnt, lite segt med skola å träning hela dagarna men man ska inte klaga, det hade kunnat vara så mycket värre.. Idag har jag varit och kört en snabb vända på gymmet för att väcka kroppens inför kvällens äventyr då det är match i Vallentuna som gäller, KROSSA!!!
Sen har jag gjort lite sånt där nyttigt som att ringa till sollentunahem och sen skicka in bostadsbidrga. Det bästa var nog att prata med Kerstin som har ridlägret där jag jobbat i en massa år, jag och Emily får låna dom underbara fjordingarna när vi ska hem i november, hon är bra hon den där Kerstin! Efter att ha gjort en massa nyttiga saker så avslutade jag förmiddagen med en god sushilunch, mumma!
Nu ska jag nog ta och göra något vettigt, typ plugga eller nått å sen blir det middag hemma hos Falk & Berg :)

See ya!