Första träningsmatchen

I fredags klockan 18.00 var det dags att samlas vid rådhuset för att åka iväg för vår första träningsmatch. Efter att vår ryska tränare haft något svårt att hitta oss (hur svårt kan det vara att hitta 10 spelare på en typ öde parkering, haha!?) så styrde vi söderut mot Harnes. Väl på plats blev det en rörig uppvärmning på kortplan, inservning på stor plan och sen var det plötsligt dags för matchstart!
Vi förlorade första set med typ 28-26 och sen vann vi förljande tre set med jämna siffror. Vi spelade ett femte set bara för att vi kunde men då hade vi nog checkat ut mentalt så vi förlorade det med 15-12.

Matchen var väldigt svängig, vi spelade stundtals helt okej och stundtals så fruktansvärt dåligt. Eftersom vår coach fortfarande är frånvarande (för tillfället hemma i Holland för fler läkarundersökningar) så saknar vi spelsystem och det känns mest som vi är 6 spelare som kör sitt eget race på plan än ett lag som kämpar mot samma mål. Förhoppningsvis kommer tränaren tillbaka i veckan och kan följa med oss på helgens turnering. Då har vi tre matcher att spela och det är en perfekt träningsmöjlighet för oss!
 
 
Vår libero Kloé in action!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback