Bra onsdag!

 
De där onsdagarna är det något heligt över, var likadant i Vannes förra året och det är fantastiskt och alldeles underbart att få ha en sådan dag mitt i veckan!
Igår började vi dagen med en galet rolig träning, och det kändes som att vår ryska tränare kände på sig att efter tosdagens två mördarpass behövde vi få ha lite roligt och inte bara blänga på varandra och svära inombords, haha.. Hon hängde upp presenningar över nätet och sedan körde vi träningen på det sättet. Vi värmde upp på vanligt sätt i par men vi såg ju inte vår partner så det krävdes en hel del kommunikation för att få det att få fungera. Sedan körde vi baggerkrig, småspel och avslutade med lite mer seriöst kring serv-/servmottagning. Vi har nog inte skrattat så mycket på hela säsongen och just i nu läget behöver vi kunna få möjlighet att skratta tillsammans också så det var toppen :)
 
Sen blev det som jag redan berättat om ett besök hos fysion - underbara fysio!
 
Kvällen spenderades sedan hemma hos Geri och Ioana dit vi hade köpt med oss sushi så det blev en riktig festmåltid med sushi framför herrarnas EM-kvartsfinal mellan Bulgarien och Tyskland. Till Geris stora glädje så vann Bulgarien med 3-1 så nu laddar vi för semifinal!! När Ioana sedan försöker beskriva en rumänsk dessert hon ska göra och vi alla enas om att det är kanlebullar hon ska göra så är ju lyckan total. Doften av nybakade kanelbullar var ju bara pricken över i:et :) Dock tyckte min mage att två stora bullar var liiite för mycket så blev lite lätt illamående där på kvällen men det var det helt klart värt, haha.. 
 
Summan av allt det är helt enkelt att det var en bra onsdag, punkt slut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback