Lördag 19:e oktober

Då var det dags för ännu en lördag och ännu en match för vår del. Idag är det dags att spela mot det 5:e laget i vår grupp, alltså sista matchen innan serien vänder och det är dags att möta alla lagen en andra gång.
Vi började dagen som vanligt med en timmes morgonträning med mycket bollkontakt, serv och servmottagning. Vi fick ut ett par nya strumpor till dagens match också och det skulle vara knästrumpor men vi insåg ganska snabbt att de bara går halvägs upp till knäna - big fail, haha!

Efter träningen blev det en sväng på den stora marknaden i stan där det blev lite shopping av ost, bröd och grönsaker. Skall ta med mig kameran någon lördag och bjuda på lite härliga marknadsbilder. Blev sedan lunch på en potatisrestaurang där det blev en god bakad potatis med massa ost och skinka - mumma!

Nu har jag hunnit med att vila, fixa matchfrisyren och ätit lite mellanmål. Blev mitt favoritmellanmål dagen till ära: riskakor med jordnötssmör och banan + en proteinsmoothie med hallon och sojamjölk!

Håll nu tummarna för oss ikväll klockan 19.00 då St Chamond (som kommer ända från Lyon) står på andra sidan nätet - it´s time to win!!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback