Fredag?

Att vakna upp på fredagarna gör mig alltid förvirrad då jag tycker att det känns som söndag i och med att vi inte har träning på morgonen. Min automatiska väckarklocka väckte mig 07.45 idag också och jag körde 30 min poweryoga, tog en snabbdush och sedan sjönk jag ner i soffan med frukost och en kopp te. Detta är en perfekt start på dagen tycker jag :)
Åkte sedan ut till vårt shoppingcenter med en lagkompis, Mischa, och shoppade ett par svarta jeans som kommer fungera bra här i höst tror jag. Blev även ett besök i den stora mataffären där det finns en stor ekologisk avdelning som vi bara älskar!! Frankrike är landet som är uppbyggt på vitt mjöl, socker och luft men på denna avdelning kan man hitta grovt bröd (av typen danskt rågbröd), sojamjölk, osötad müsli, riskakor, quinoa m.m. Där kan vi helt klart shoppa loss!

hmprod
Hemma igen för en kort stund och hann med en mysig fredagsfika med min rumskamrat. Vi hamnar alltid i så intressanta diskussioner när vi sitter ner och verkligen pratar. Idag blev det bland annat religion, traditioner och häxor!

IMG_2238

Nu blir det snart lunch, sedan iväg för en timmas volleybollskola med 7-åringar och sedan direkt till en specialist som skall ta en titt på mina ömmande magmuskler. I kväll blir det träning i två timmar och sedan fredagsmys i vanlig ordning :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback