Ännu en vinst

Matchen igår vann vi med 3-0 men det var långt ifrån en enkel seger då de två första seten var riktigt jämna. Det tredje setet servade vi dock sönder dem totalt och det blev utklassningssiffror med 25-12 :)

Hallen vi spelade i var inte Amiens riktiga hemmahall och tur var väl det då jag hade tyckt synd om dem om de skulle spelat alla sina matcher där. Det var svinkallt, golvet var halt som blank is och omklädningsrummen påminde mig om mentalsjukhus (ja, fråga mig inte varför!). Uppvärmningen fick bli väldigt intensiv så vi skulle få upp värmen och sen var det dags för matchstart.
I början av första set kändes det mest som vi stod och tittade på. Amiens hade gjort sin hemläxa sen sist och hade koll på vårt spel medan vi inte riktigt hade snappat upp deras spel. Det blev ett långt set men vi kom in i det mer och mer och vann till slut med 25-23.
I andra set var vi med mer men gjorde tyvärr en hel del misstag vilket ledde till jämna siffror även här. Blev liknade siffror här också, de lyckades inte knipa lika många poäng här utan setet slutade25-22... Tredje set har jag ju redan nämnt och det hela slutade som sagt med en 3-0 vinst :)

Tack vare att matchen spelades klockan 18.00 så lämnade vi Amiens runt 20-tiden och efter dryga 2 timmar i bussen så var vi åter igen hemma i Calais. Gillar dessa korta bortamatcher då dygnsrytmen inte blir så rubbad och man får en hel söndag hemma utan att behöva sova bort halva dagen eller spendera den på ett tåg. Så tummen upp för tidiga matcher på nära håll!

thumbs_img_7167


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback