Helgen!

Vilken toppenhelg vi hade alltså! 
Det ena roliga avlöste det andra och det var skönt att få känna att trots att man lever i sin volleybollbubbla så kan det ibland finnas både tid och energi till att faktiskt få leva som en vanlig människa :)
 
Fredagen efter träningen bilade vi ner till Nantes tillsammans med Vanessa. Alltid roliga diskussioner om allt mellan himmel och jord med den tjejen alltså! Spenderade sedan några timmar på IKEA, i köpcentret och på Decathlons stora vinterrea - fantastisk butik! Självklart shoppade vi loss i matbutiken på IKEA och den här gången fick chokladbollar, godissnören, ost, skorpor och chips följa med mig hem :) 
Blev upphämtade av Vanessa igen och sedan spenderade vi kvällen + natten hemma hos henne tillsammans med hennes fina labradortik Mika. Hennes man var på resande fot då de spelade i Paris i helgen så det passade perfekt för oss att få sova där :)
 
Lördagen innebar biltur tillbaka till Vannes, morgonträning och match. Matchen var inget att hurra för men vi vann med 3-0 och det var väl alla glada och nöjda över iaf :) Hemma i god tid och istället för att gå på fest kröp jag och Anneka upp i hennes säng, kollade på film, drack varm choklad och åt goda chips - mumma!
 
Söndagen innehöll en storstädning, plugg, matlagning och självklart förberedelser för nattens stora event - SUPER BOWL!! Anneka stod för den mesta matlagningen men jag hjälpte till med våra fina, fotbollsformade kakor :) Klockan 23.15 blev vi upphämtade av vår bankman och vän Fabien och sedan spenderade vi natten i soffan hejjandes. Det var så sjukt nära att 49ers kom ikapp och vann men Ravens höll undan och vann välförtjänt årets upplaga av Super Bowl. Det var första gången jag såg det och vilken show det var!! Beyonce i halvtid var ju magiskt och det är verkligen ett stort arrangemang det där!!
 
När klockan ringde klockan 09.30 på måndags morgonen efter knappt 4½ timmes sömn var vi väl inte överlyckliga men vi tog oss igenom början av veckan och det påverkade oss inte så mycket trots allt :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback