Franska cupen!

Då var det dan före dan och imorgon är det då äntligen dags för franska cupen!!
Det är kvartsfinal imorgon klockan 17.00 och den spelas mot värdlaget Poitiers där Josephine Tegenfalk spelar så det blir ett härligt svenskmöte :) Sist vi möttes, då på svensk mark i elitserien, drog hon längsta strået men imorgon hoppas jag på omvända roller och vinst för oss :D
Om vi vinner är det semifinal på söndag kl 14.00 mot antingen St Raphael eller St Chamond, lag från vår liga båda två. Vi vann mot båda under hösten men cupmatcher är annorlunda och det krävs att vi spelar på topp den här helgen för att få med oss vinsterna, ingenting kommer ges bort gratis här inte!!
 
På söndag blir det kvalitetstid i Poitiers och det skall bli skönt att se lite annat, träffa nytt folk, få prata svenska och bara få känna sig förstådd hela tiden, haha :) Bussen går tillbaka på måndag klockan 17.50 så det är massor av tid som ges!!
 
Uppdateringen kommer nog inte vara på topp under helgen men skall slänga in lite resultat i allafall så ni är uppdaterade!
 
 
Bjuder på lite bilder från träningar, på vår passare som är barnvakt åt vår tränares fantastiskt söta son och på glada lagkamrater :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback