Ledig lördag

Igår var det en ledig dag och då tog presidenten och en av kvinnorna som jobbar för klubben med oss ut på en rudntur i Calais. Vi började med ett besök i rådhiset och eftersom det var lördag så var det massor av bröllop som var igång. Här gifter man sig lite på löpande band och det var folk överallt, bilar som tutade, fotografier som togs och jag lovar att vi säkert kommer vara med på någon av bilderna från något av brudparets bröllopsdag, haha!
Efter detta spektakel så hoppade vi på ett litet turisttåg som tuffar runt här (tänk er tåget som går t Äventyrslandet i Halmstad). Vi åkte runt stan och fick se kyrkor, museum, hamnen, fyren etc. Det är en väldigt fin och mysig stad vi bor i och trots att det regnade/var mulet mest hela tiden så fick vi iaf en lite bättre uppfattning om staden. 
Vi avslutade den här gemensama eftermiddagen med kaffe på ett av våra favorithak "Café de Paris", fick lite mer info om veckan som kommer och sen var det bara gå hem för att ladda för kvällen :)
Eftersom det väntade morgonträning idag så fick det bli en stillsam kväll på en restaurang på väg ner mot havet. Det blev mycket skratt, en del missförstånd men det viktigaste av allt - en grymt god lasagne!!

När vi väl var hemma så kraschade både jag och min roomie Erika framför varsin dator med Pretty Little Liars - vår nya favvoserie :)
 
 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback