Annorlunda torsdag!

Dagen började med att vi försökte peppa igång oss här hemma för att ta oss iväg mot hallen mot vad vi trodde skulle bli ett vanligt fitnesspass som vi kört nu några förmiddagar i veckan. Men när vi kom dit var hallen låst och det var inte en själ på parkeringen... resten av spelarna droppade in men fortfarande ingen tränare. Efter en del väntan blev det klart att tränaren låg hemma med migrän och istället dök en liten fitness-tjej upp som skulle köra ett testpass med oss. Oh herregud vilken liten energisk människa!!! 
Vi körde en del ben, armar, cardio, bål, kordination m.m. Vi var ju inga stjärnor direkt men hon ska tydligen köra med oss 2ggr/veckan så förhoppningsvis är vi grymma i slutet av säsongen (man måste ju få drömma!).

På vägen hem blev det ett stopp i köpcentret för att fixa internet så nu är det beställt och nästa fredag ska det installeras så om en vecka kommer vi har grymt internet, tv och även en hemtelefon som ringer gratis till alla fasta telefoner i bla Sverige - det ni!
 
Lunch och slappetid försvann snabbt och sen bar det av till fysion igen för återbesök för foten. Erika hängde med som chaufför och med hjälp av vår karta gick det riktigt bra att hitta - hejja oss!
Foten fick OK och det blev massage, el-behandling och avslutningsvis ultraljud innan jag fick instruktioner för kommande träningar (jag följde dem ganska bra på kvällspasset faktiskt!). Vår snälla fysio bjöd även in oss till en fotbollsmatch med laget han jobbar för så på lördag är det vi som sitter på VIP-läktaren och kollar fotboll - inte helt fel!
 
Kvällens planer skulle vara att åka till ett stort shoppingcenter men då tränaren mailat ett program blev det träning mellan 18-20 istället. Sex stycken tappra spelare var vi som körde ett ganska bra repetionspass på egen hand. Tränaren ligger fortfarande hemma och är sjuk och ska t läkaren imorgon så blir ett likadant pass imorgon fm. Önskvärt vore nu att vara fler spelare, ha en andratränare m.m men jag antar att det bara gäller att ha tålamod.....
 
Kvällen avslutades iaf med bananpannkakor och snart blir det ett avsnitt PLL innan läggdags :)
 

Ultraljud på foten får tummen upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback