Säsongens sista bortamatch

I fredags packade vi på nytt in oss i bussarna och det var dags för en väldigt lång resa (det var iaf var alla Frenchies hade sagt till oss...) så vi hade laddat upp med massor av mat, bra musik och kudden var självklart med. Resan gick över förväntan och vi var framme redan efter 6,5 timme, vilket var väldigt snabbt jämfört med de 8 timmarna vi först hört talats om! 
Checkade in på hotellet, åkte iväg mot Flunch för middag och sedan spenderades resten av kvällen på rummet tsm med Anneka och So you think you can dance - bra fredagkväll helt enkelt :)
 
Lördagen inleddes med fransk frukost i form av croissanter, vitt bröd, chokladflingor & kaffe - längtar efter den nyttigare hotellfrukosten som serveras i Sverige!! Hade inte lyckats få tag i haltid för morgonträningen men vi klagade inte utan åkte upp i bergen för två timmars promenad, solning, fotografering och allmän kvalitetstid - mycket bättre än morgonträning, hehe ;)
Lunch på Flunch och sedan tillbaka till hotellet.. Väl där inser vi att Anneka tappat vårt kort till hotellet och då hotellet är obemannat fram till klockan 17.00 (klockan var väl nu ca 14.30....) så började letandet efter att kunna bryta sig in i vårt rum. Anneka hittade ett sätt: Kättrade upp i ett träd, över på ett garagetak och sedan över till vårt fönster som vi som tur var lämnat öppet!! Så det blev lite siesta trots allt, en shoppingtur på Lidl, video, snacks innan matchen och sedan var det dags för matchen mot ligans stora bottenlag: Chamelièr. Krossade dem i tre raka och kunde åka tillbaka till hotellet nöjda & glada :) Firade vinsten (som också innebar att vi säkrat fjärdeplatsen i ligan) med öl och chips innan några begav sig vidare ut mot en bar och även vidare mot en nattklubb.. Jag bestämde mig dock för att sova och var mer än nöjd över det beslutet dagen efter!
 
Söndagen började klockan 07.00 med frukost och sedan avresa. Solen stekte gött hela vägen hem till Vannes och vid våra pauser så passade vi på att sola och njuta av de över +20 graderna som vi bjöds på. Dagen innan hade det varit +25 grader så vi var väldigt lyckliga hela resan :) Hemma strax efter 14.00 och väldigt glada över att ha gjort säsongens sista resa, som resulterade i vinst och en väldans massa sooooool!!
 
 Jag hittade "svenskt bröd" på en bensinmack ;)






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback