sista tidsomställningen på svensk mark!!

Då var den sista tidsjusteringen klaroch den innebar att klockan ringde 04.20, jejj! Dock är jag och Aida otroligt morgonpigga i penisonärsrummet och typ 3 sekunder efter att klockan ringde så blir det ett glatt "God Morgon", helt stört egentligen, haha.. Dock har vi inte sovit så bra i natt och det är galet störande!! Aida hade ju sin stackars stukade fot som jävlades men jag hade bara en dålig natt helt enkelt, suck! Bättre lycka nästa gång helt enkelt :)
Idag är det träning som vanligt, men bara ett kort 2 timmars pass på morgonen + valfritt gym och sen på "kvällen" (vid klockan 15 svensk tid) är det grillparty hemma hos Anna H.. det ska bli jätteskönt att bara chilla i deras trädgård och ta det allmänt lugnt i några timmar. Ska ha möte inför Universiaden också och det brukar alltid vara så där galet inspirerande!! Minns förra gången när vi satt på en pizzeria i Slovenien och taggade igång, får gåshud bara av att tänka på det!!
Helt galet att vi åker om två dagar by the way, tänk att vi snart befinner oss på andra sidan jordklotet och ska stanna där borta i två veckor, galet är bara förnamnet!!!
Men nu är det dags för en helt vanlig förmiddag i Vallentuna vilket innebär att vi ska gå till hallen om en halvtimme och sen ska vi svettas, svettas mer och till slut svettas ännu mer, woho!!
Ps. Hoppas på att honna ta en fika m Marcus idag också, Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback