Inget internet pa rummet :(

Tyvarr fungerar inte vart internet pa rummen som vi hade hoppats sa det har med bilder far tyvarr vanta till vi kommer hem :( Dock kan man ju se en massa coola bilder pa universiadens hemsida sa den kan jag ju rekomendera sa lange (finns i ett tidigare inlagg).

Idag blir det samma upplagg som igar, bara lite andrade tider.. traningen igar var en upplevelse men det kanns grymt bra att fa vara pa plats och kroppen kanns 10 kilo lattare bara for att vi inte tranar sa hart och mycket langre sa jag kunde till och med hoppa igar och det var en harlig kansla :p

Idag har vi fatt uppleva REGN! Det vi dar hemma kallar osregn ar ju bara ett latt duggregn om vi jamfor med har.. och ni som tror att ni har upplevt ordentlig aska har ocksa fel.. idag vacktes vi av en askknall som lat som om huset bredvid blev sprangt i bitar.. vi var nagra stycken som helt klart trodde pa bombanfall sa nyvakna som vi var men sen insag vi att det faktiskt bara var aska vilket kandes bra!!

Annars ar det nog inget nytt som hander, man borjar fa in rutiner i den har vardagen ocksa sa aven om det ar hur stort som helst sa borjar man vanja sig... imorgon ar det dock dags for forsta traningsmatchen, mot Norge! Ar det inte for roligt att vi aker hela vagen till Kina for att matcha mot Norge, haha.. Sen pa eftermiddagen blir det nog en utflykt till ett av Kinas storsta shoppinggallerior sa da ska det spenderas pengar :) Nagon som har ett tips pa vad man skall kopa?

Naha, da var det dags for lite gym!

Kommentarer
Karin säger:

Vad som helst som är till mig är ett bra tips på vad man kan köpa ;) Haha Neeedå, ha det så kul! PUSS

2011-08-10 | 07:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback