SOLLENTUNA!

Vad var det första vi gjorde efter träningen idag tror ni?
Såklart vi kopplade upp mobilen mot hotline och jublade när Sollet var i ledningen i vad som kom att bli den avgörande kvartsfinalen, och när de sedan tog och vann matchen så var det många som blev glada!
Man kan ju tycka att man inte skall hejja på något lag som kommer att bli vår motståndare och inte "önska" motståndare men det handlar inte om det på något sätt. Linde och Sollet tycker jag är ganska lika spelmässigt (vilket den här kvartsfinalserien har bevisat!) och det kommer att bli riktigt tuffa matcher oavsett vilket lag som står på andra sidan i en semifinal. Men vi i laget har alla våra olika anledningar att vilja möta Sollet och det handlar såklart om bortamatchen/-erna och lagets olika glada hejjarrop över att få åka till Sollet är:

* En sjukt bra hall!
* Bättre supportrar
* Flygresa?
* Bra hejjarklack (åt vår fördel då såklart)
* Hopp om att få tillbaka en fleeceväst
* Roligare bilkörning
* Träffa fina människor som kommer vara i hallen
* Möta vårt gamla lag
* Jen´s föräldrar kan lättare ta sig till Sollet

Kan säkert ha glömt något men det är så roligt att både svenska spelare, utländska spelare och vissa i ledarstaben har sina anledningar till att vilja åka till Sollentuna. Men nu när man fått reda på vilket motstånd det blir så börjar man ju tagga ordentligt och jag vill bara att det skall vara söndag nu. nu, nu, nu!!!!!
Kommer bli skoj iaf :)


Kommentarer
Olsin säger:

Du har glömt bättre fotograf i din lista... ;-)

2010-03-27 | 23:19:19
Bloggadress: http://sportfoto.olsin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback