Polen och märkliga drömmar!

Då var man hemkommen efter ännu en polenresa. Detta skall dock ha varit den sista på ett bra tag, närmare bestämt till landslagssäsongen närmar sig och det är ju X antal månader dit!

Den här polenresan var betydligt kortare då vi åkte i torsdags och kom hem igår, kändes ju knappt som man varit iväg, hehe.. vi åkte till norra Polen den här gången, trakter vi känner oss lite mer hemma i. Boendet och maten var så bra så vi funderade ett tag på om vi verkligen hamnat i Polen!? Min roomie för helgen var Magda och vi tittade på filmer som var dubbade till polska vilket var en upplevelse. Det jobbiga var att det dessutom var en och samma röst som pratade genom hela filmen, spelade ingen roll om det var en tjej som pratade i filmen, det var ändå en manlig polsk röst som dubbade henne, det kan man kalla diskriminering!! 
Rent volleybollmässigt var det tre riktigt tuffa matcher. Alla hade mycket att jobba med men vi kämpade oss igenom matcherna och lärde oss garanterat något på vägen! Rumia var ett bra motstånd, de hade riktigt bra tjejer och det är alltid roligt att möta lite "Babouskor" så här på försäsongen :P
Även om det är väldigt roligt att vara ute och resa tsm med laget så ska det bli ganska skönt att få vara på hemmaplan en månad nu. Träna på som vanligt, möta ett svenskt lag och sen ladda inför seriepremiären som börjar närma sig på riktigt nu :)

Idag har min lägenhet fått en uppfräschning vilket var välbehövligt! Vid halv tre blir det fika hos Uffe och sen avslutar vi dagen med ett biobesök :) En sån där mysig söndag som både innehåller värdefull egentid och kvalitetstid med sina vänner!

På tal om vänner så drömde jag väldigt märkliga drömmar i natt som innehöll vänner från alla håll och kanter. Det var massa folk från sommarens alla äventyr med i drömmarna och vi gjorde de mest märkliga saker. Bland annat spelades det volleyboll på en gräsmatta utanför mina föräldras hus och spelarna kom från alla möjliga länder och ingen kunde kommunicera med varandra. Drömmarna innehöll även fester med tillhörande nattliga samtal på parkbänkar och väl där pratades det om de mest ologiska saker, haha.. Det skulle vara roligt att veta vad dessa drömmar betyder! Min egen tolkning är att vissa delar kommer från samtalet med Marcus igår, men långt ifrån allt kan kopplas till det så slutsatsen är nog ändå att mitt undermedvetna lever sitt eget lilla liv ibland ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback