Bra dag!

Idag har varit en toppenbra dag med en lagom dos av det mesta :)

När jag vaknade idag vid halv åtta så tänkte jag att "jaja, jag kan ju ligga och dra mig till åtta", men nästa ång jag vaknade var klockan halv tio!! Jag hade lyckats somna om och min första tanke när jag vaknade var att jag var stressad över att ha sovit bort morgonen men sen ändrade jag mig och tänkte att jaha, jag behövde nog detta.. Jag har faktiskt mått riktigt bra idag så jag kanske mste inse att även jag som morgonmänniska skall unna mig en sovmorgon lite nu och då för hälsans skull :) Var iaf i gymet vid kvart i elva och körde ett pass tsm med Magda. Även Whitney Muck va där så där fick jag en liten dos av fina vänner! Hem och laga mat och sen packa pluggväskan och ta cykeln ner till Espresso House. Satt där i tre timmar och pluggade och fikade om vart annat, även här kom Magda ner och socialiserade en stund med mig, trevligt värre! Blev faktiskt klar med VFU-uppgiften så imorgon ska den lämnas in och i och med detta kan en post-it lapp slängas, jag gillar det skarpt!
Kvällen skall tillbringas på Bruksgatan 27, vet ännu inte om det blir en helkväll på C eller i A men det visar sig. OM det blir i A blir det Änglagård 2 hemma hos Lena med tillhörande mumsigheter och en kopp te.. blir det en kväll hemma på C får vi se vad det blir, tv:n är nog inblandad även där :P

En bra dag helt enkelt och jag måste säga att visst hade du rätt Marcus, klart jag blir glad av att höra att du snart kommer på besök till Västkusten :):) Får se till att dra ihop någon typ av festlighet under den veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback