1-1

Då var man i skolan igen och laddar inför en dag full med redovisningar med vår sega lärare Uffe.. vad jag inte ser fram emot den här dagen! men när dagen är slut så är det träning och idag kommer ju en gammal favoit på besök så man kan ju inte vara annat än glad :)

Matchen igår är det inte mycket att säga om.. Elverket spelade bättre och vi spelade sämre och då går det som det går. Men vi spelade betydligt bättre i deras hemmahall än vad de gjorde i vår vilket bådar gott inför framtiden. Det är ju ändå vi som har hemma fördel :P Trist att Cissi inte är på banan längre, det märks verkligen i laget.. när dessutom carla också försvann pga av feber så blev vi lite lama, men men nu har all besvikelse vänt till revanschlusta och på söndag ska bergan och Mia få se att dom inte är så bra i block som dom tror, moahaha ;)

Annars skiner solen och vårvädret börjar sakta men säkert komma till 08-området också.. längtar till man får åka hem till västkusten och njuta av våren där för där är det mycket mer vår än här! Men det blir efter säsongen, och vi ska dra ut på vår säsong så länge det bara går! 

kanske dax att pallra sig iväg till Z310 där vi ska vara inlåsta hela dan... 

Kommentarer
Anonym säger:

På söndag vinner ni Andrea! Kört hårt!

2009-03-19 | 18:35:14
Johan säger:

På söndag vinner ni Andrea! Kört hårt!

2009-03-19 | 18:35:57
Bloggadress: http://johanhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback