Sista helgen med gänget!?

Vet inte riktigt om det var det men känslan är att hösten börja närma sig, semestrar tar slut och sommaren med allt som hör till är snart ett mine blott.... men ett riktigt bra minne iaf :D

Helgen var min sista arbetshelg men vem har sagt att det behöver vara tråkigt bra för det!? I fredags blev det middag med gänget nere på Trottobar, en fantastiskt trevlig kväll men partyplanerna grusades ganska tidigt då vi både var trötta och slitna efter jobb, sol och diverse andra äventyr. Så det blev middag, skratt och sommarens första foton innan bilen styrde hemåt Harplinge. Becca hade ju även tagit sig ner till Västkusten vilket var väldigt trevligt :) Mycket bra tjej det där, trist att det dröjer ett helt år till nästa gång man får träffa dig Becca!




Lördagen började i solen på Tylösand med lite beachvolleyboll som underhållning. Bad blev det också vilket kändes som ett måste när en 7½ timmar lång arbetsdag väntade. Kändes lite tungt att lämna folket på stranden men jag stämplade in på Ica Maxi och arbetsdagen slutade med att jag och Fanny satt i varsin kassa och skrattade så att tårarna sprutade.. det är ju tur vi har varandra iaf, tsm har vi bra roligt på jobbet :)
Stämplade ut 21.32 och sen var det bara att köra up till Marcus, hämta cidern i blomlådorna på balkongen (vi är något konstiga, vi vet!!), ta en powerwalk ner till stan samtidigt som det sveptes cider för att så småningom landa på Mårtensson och beachbankett. Vi hade lätt det bästa bordet, vi kände inte ens 1/4 av folket på festen och folk undrade nog vad det var för tomtar som släpat sig dit, men men, kul var det!! Plötsligt bestämmer sig några (nämner inga namn...) för en nattlig utflykt till teatern i Norre Kattspark. Behöver jag ens nämna att det inte finns någon teater i den parken!? Lena var arg som ett bi och vi försökte lösa situationen vilket slutade med att jag, mattias och lena tog vägen förbi Mc Donalds och sen hem medan Marcus och Magnus tokfestade i två timmar till. 
Vi var grymt nöjda över att ligga i sängen redan vid tvåtiden och vi sov grymt gott fram till fyra då två figurer klättrade in på balkongen, klagade över hur stökigt det var och börjae bråka om kuddarna - mitt i natten!!! Men vi tycker om er ändå, vi lovar =) De resterande 5 timmarna av den natten tillbringades inte i djupsömn i af, men det är sommar och man skall inte bry sig om att klaga över sånt!

    

Igår var de återigen jobb men dagen avslutades med bio, "Sommaren med Göran" som var en riktigt rolig film och vi skrattade nog mest av alla under vissa delar av filmen. Kan verkligen rekomendera den filmen om man vill se något lättsamt där man inte behöver tänka så mycket för att hänga med i handlingen!

Det som vi kom fram till under helgen är iaf att vi är ett härligt gäng som har grymt roligt tilsammans, och det är väl ändå det viktigaste!? Det är mycket interna skämt, dryga komentarer och några små fighter.. men allt sker med glimten i ögat och då är det okej =) En sak som är säker är att jag kommer sakna sommargänget sen när hösten och allvaret drar igång igen!!  

Kommentarer
becca säger:

haha låter som en toppenkväll där på lördagen!

De va jätte kul å träffa dig och de andra också Andrea! Ni är så himla härliga allihopa! och innan vi vet ordet av de så är de sommar igen! =)

2009-08-22 | 21:02:25
Bloggadress: http://ejdervik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback