Galen och underbar helg!

Helgen har som sagt spenderats uppe i Falkenberg och det har verkligen varit en toppenhelg på många, många sätt.. Festerna kan man inte klaga på då vi i fredags drog igång helgen med grillkväll hos Jimmie där det sveptes beska droppar, dracks drinkar med c-brus, åts kladdkaka och blev galet full helt enkelt. Vidare till Bratt där det dansades, blev vattenkrig, satts på bardisken (Lena stod för den:::P) och när hungern slog in styrde vi kosan mot torggrillen. Tror ni den var öppen eller? Svar NEJ!! Vi drev runt i stan ett och skrattade, satt på höööööga cyklar, kissade på torget och slutligen landade vi på kebabstället för nattamat. Lena sattes så småningom i en taxi hem till strandbaden och vi andra styrde hem mot Hotell Andersson. Vätskepåfyllnad, tandborstning, sena samtal och en banan blev det innan ögonen stängdes för den kvällen, någon gång runt 04.30 :S:S

Lördag morgon och det var en stunds degande i soffan till simning som gällde. Tyvärr gick det inte så bra som vi hoppats men man kan ju inte lyckas jämt och vi är ändå så stolta så över Becca som faktiskt simmar VM, det är stort!! Natten var spännande då Kalle sov på utspridda soffkuddar på golvet, Lillis snarkade, Marcus både pratade i sömnen och slogs om benutrymmet i soffan- tuff natt det där, haha ;P Några timmar för lite sömn blev det men vi va pigga(?) och glada och tog oss sakta men säkert ner till stranden. Efter en snabb sväng till Västergård för lite ridlägerreunion tog jag med mig Viccan tillbaka till Falken för partykväll nr 2. Middag på Stanton för att sedan efter ett klädombyte och lite piff åka till Johann för förfest. Där blev det diverse drinklekar, fina komplingar till fina vänner, starka drinkar, fler beska droppar och skratt i stora lass. På väg mot Bratt blev det kullerbyttor på trottoaren, Jackass hopp in i häcken av Mr K, ännu ett stopp på den höööööga cykeln  men till slut var vi inne och partajandet fortsatte. En kväll med några kära återseenden, dryga kommentarer (hrm, nämner inga namn, haha ;P), kurragömma bakom bilar, dans, sång och drinkar landade vi återigen på kebabstället. Hur vi kom hem därifrån skulle kunna ha ett eget inlägg men jag säger bara omväg, störtdyk i en buske, sprintstart och Olssons skrattårar, resten får ni klura ut själva, hahaha..

Söndag morgon innebar tennis för vissa (idioter!?) och slow start för andra. Natten tillbringaes i en tältsäng och vilken underbar natt det var. Somnade väl innan jag la huvudet på kudden och sov så tungt så det fanns inte, ibland har man det bara för bra! Duscha, packa och bege sig mot sranden för finalpasset  tog ju sin lilla tid men sen blev det 6 timmars softande med fina vänner på huvudläktaren. Några droppar regn, vitlöksbröd, bra musik och beachvolley gjorde att eftermiddagen försvann i ett rasande tempo och plötsligt stod man där för att ta avsked av gänget som gjort helgen oförglömlig. Dock blev det ingen evenemangsdepression den här gången men det kan bero på att på onsdag drar Tourfinalen igång och då är det full fart igen, wiiiieeee :):):)

Som sagt har helgen varit galen, rolig, fantastisk och verkligen över förväntan! Dom som ska ha alla cred för att helgen har blivit så bra är mina fina vänner som alltid får en att skratta och må bra. Ni är bra ni, skulle aldrig klara mig utan er!

Imorgon är det tillbaka till vardagen.... 8.00-15.00, jejj ;( 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback