Ny vecka... med nya möjligheter?

Nu är en ny vecka igen och efter helgen kan det ändå kännas ganska bra att vara tillbaka i vardagen.. var ju en grym lagfest i fredags, men det är inte hälsosamt att gå å lägga sig klockan 6 på morgonen, ojoj- börjar man bli för gammal för sånt här?

Idag var det iallafall 3 timmar i skolan och dom gick ganska snabbt.. år lärare har typ aldrig planerat våra seminarier utan han kör på lite som det passar och vi får bestämma det mesta vilket är helt underbart! Men det känns märkligt att halva krusen har gått och om typ 2 veckor ska vi lämna in en stor examinationsuppgift om något som vi knappt kan något om, hm får väl se hur det ska gå.. blir iallafall en stor pluggdag imorgon!
Efter skolan blev det en välbehövlig eftermiddagsvila och lite snack med mina vänner i skåne... hoppas på att dom kan komma upp och hälsa på den helgen vi möter varandra :)
Träningen idag gick väl helt okej.. gillar davids måndagsfys, man är verkligen igång efter det kan jag lova.. fick våra nya vattenflaskor idag, blåa och silvriga är dom men vi ska snygga till dom med lite guldpenna också hade vi tänkt... dom kommer bli sååå fina =) Efter träningen blev det möte i badmintonhallen och det var mycket bra grejer som kom på tal där, men det roligaste av allt är väl ändå när johan stavar fel.. men han fixade stavningen på "alkohol" och det är inte alla som gör när man är med i Spola Kröken, haha!

Imorgon är jag ledig, och på onsdag också.. fast då ska jag, sara och johanna gå på gratisyoga på söder och sen äta en mumsig lunch, kanske sushi? Får se vad som mer händer men sköööönt att slippa åka in till skolan iaf :)

Sorry Marta, I´m not good at writing in english.. maybe next time, but now i´m definitly to tierd! But i can say that i miss you, and hope that you can come up earlier to our game :)  

Avslutar med en härlig och uppiggande bild från Pölen


Tell me now what should I do?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback