Elektriker går aldrig att lita på...

Igår var det ju match hemma i vår hall, eller man kanske ska säga byggarbetsplats.. börjar verkligen tröttna på hur det ser ut där nu kan jag säga.. igår när vi skulle sätta på uppvärmningsmusiken så är stereon helt död. När man frågar dom i receptionen så säger dom att elektrikerna brukar kapa lite sladdar då och då så ingenting funkar- man vet ju inte om man ska skratta eller gråta!?

Matchen gick väl ganska bra iallafall.. mycket bättre än sist måste jag få lov att säga.. vi hade lite mer energi och var inte lika stressade.. sen kan man ju visserligen ena stunden göra något jättebra för att nästa gång göra ett tomtemisstag, men det är väl så det ska vara under försäsongen... eller!?
Slutade iallafall med 2-2 i set för vi hann inte spela ett femte för herrarna ville in och träna, sista set slutade 31-29 så det kommer nog bli många jämna matcher mot vallentuna den här säsongen... Vi slutade spela strax efter åtta men jag och emily kom inte ifrån hallen förrän vid halv tio, blir väl då när man bor så nära.. är ganska soft att sitta å stretcha länge och kolla på grabbarnas träning.. lite lagom sådär :P Idag åker herrarna till Finland, skulle också velat åka dit nu men vi får vänta till oktober innan vår färja avgår, men den som väntar på nått gott :)

Vi får ju faktiskt åka till Katrineholm imorgon och det är ju inte fy skam.. där blir det spel mot k-holm och norsjö.. ska bli skoj men tufft att spela två matcher på en dag, är man inte van vid nu när junioråren är över, haha... men vi får väl värma upp ordentligt helt enkelt... får se vad som annars händer på lördag/söndag.. kanske bara en slappehelg!

Snart skola som gäller, usch och fy vad jag inte vill åka in till skolan.. är redan ganska skoltrött och pallar bara inte med vår grupp och allt som tas upp.. suck suck suck! Men lilla sa-gruppen är ändå nice så får väl leva på det :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback